.
.
.
.
.

Οικονομικά

Οι τράπεζες αναστέλλουν, προσωρινά, τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας των ευάλωτων δανειοληπτών

Oι Τράπεζες μέλη της ΕΕΤ, συνεπείς με την δέσμευση τους να στηρίξουν την ελληνική οικονομία εν μέσω COVID 19, έχουν προβεί μέχρι σήμερα και μέχρι το τέλος του 2020 σε εκτεταμένες αναστολές υποχρεώσεων για ένα σημαντικό αριθμό δανειοληπτών.

ΥΠ.ΟΙΚ.: Ξεκινά ο 3ος κύκλος της Επιστρεπτέας Προκαταβολής, με διευρυμένο πεδίο δικαιούχων και αυξημένη συνολική χρηματοδότηση

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 3867/Β/10-9-2020) η Κοινή Απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Ανάπτυξης και Επενδύσεων (ΓΔΟΥ 207/10-9-2020) σχετικά με τη «Διαδικασία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το προσωρινό μέτρο ενίσχυσης με τη μορφή Επιστρεπτέας Προκαταβολής σε επιχειρήσεις που επλήγησαν οικονομικά λόγω της εμφάνισης και διάδοσης του κορονοϊού COVID-19 κατά τους μήνες Μάρτιο ως και Αύγουστο 2020».

Παράταση της προθεσμίας καταβολής και αναστολής είσπραξης βεβαιωμένων φορολογικών οφειλών των πληττόμενων από την πανδημία

Υπεγράφη την Παρασκευή 28 Αυγούστου από τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο η απόφαση, με την οποία επιμηκύνεται, έως τις 30 Απριλίου 2021, η παράταση της προθεσμίας καταβολής και αναστολής είσπραξης των βεβαιωμένων στις Δ.Ο.Υ και τα Ελεγκτικά Κέντρα οφειλών των φυσικών και νομικών προσώπων που έχουν πληγεί από τις επιπτώσεις της πανδημίας.

Οι νέες ειδικές κατηγορίες εργαζομένων που θα λάβουν αποζημίωση λόγω κορονοϊου

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση οικ. 33272/816/19.8.2020 μ την οποία τροποποιείται η οικ. 16073/287/22-4-2020 απόφαση η οποία αφορά μέτρα στήριξης εργαζομένων ειδικών κατηγοριών, οι οποίοι πλήττονται σημαντικά λόγω των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης κορωνοϊού COVID-19

Επίδομα 534 ευρώ: Πληρώνονται όσοι τέθηκαν σε αναστολή Ιούνιο - Ιούλιο

Στις 21 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή του επιδόματος έως 534 ευρώ στους εργαζομένους, οι οποίοι τέθηκαν σε αναστολή τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο, αλλά και η οικονομική ενίσχυση των εργαζομένων που έχουν ενταχθεί στον Μηχανισμό ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ από τις 15 μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2020.

Ανακοίνωση για τα οικονομικά συμφέροντα των καταναλωτών λόγω περιορισμού ατόμων σε τελετές και δεξιώσεις

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή με αφορμή τις πρόσφατες οδηγίες της Κυβέρνησης για περιορισμό ατόμων σε γαμήλιες τελετές και άλλες εκδηλώσεις λόγο κορονοϊού, ανακοινώνει τα μέτρα που μπορούν να ακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι για να προστατέψουν τα οικονομικά τους συμφέροντα.

Τράπεζες: περιορισμένες συναλλαγές στα καταστήματα από αύριο Τρίτη(4/8) λόγο κορονοϊού

Αναλήψεις, πληρωμές και καταθέσεις μέχρι ενός συγκεκριμένου ποσού δεν θα πραγματοποιούνται απο αύριο Τρίτη 4 Αυγούστου στα γκισέ των τραπεζών αλλά μόνο μέσω ΑΤΜ και ηλεκτρονικών εφαρμογών.

Στις 24 Αυγούστου ανοίγει η πλατφόρμα για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Στις 24 Αυγούστου ανοίγει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά» για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Μέσω του προγράμματος αυτού θα παρέχονται επιδοτήσεις για την αγορά ηλεκτρικών οχημάτων και την εγκατάσταση οικιακών φορτιστών.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ