.
.

Οικονομικά

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 4,8% "εκτοξεύθηκε" ο πληθωρισμός το Νοέμβριο

Αύξηση 4,8% κατέγραψε ο πληθωρισμός σε ετήσια βάση τον Νοέμβριο, τροφοδοτούμενος από τις ανατιμήσεις σε βασικά προϊόντα και υπηρεσίες και κυρίως από το κόστος των τιμών ενέργειας.

Πόθεν έσχες: Παράταση στην υποβολή δηλώσεων έως 31 Ιανουαρίου 2022

Παράταση προθεσμίας υποβολής δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και οικονομικών συμφερόντων (Πόθεν Έσχες) προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο «Μεταρρυθμίσεις στο νομοθετικό πλαίσιο της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών και άλλες επείγουσες διατάξεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης».

Eurostat: Στο 2,8% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Οκτώβριο, 4,1% στην ευρωζώνη

Ο πληθωρισμός στην ευρωζώνη ήταν 4,1% τον Οκτώβριο του 2021, από 3,4% τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Πλαστά τιμολόγια 430 εκατ. ευρώ αποκάλυψαν οι έλεγχοι της Α.Α.Δ.Ε

Πλαστά τιμολόγια συνολικής αξίας 430 εκατ. ευρώ έφεραν στο φως οι έλεγχοι της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, σε 23 υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται εταιρείες από πλήθος κλάδων.

Μεγάλη φοροδιαφυγή σε 6 εταιρείες πωλήσεων μέσω διαδικτύου εντόπισε η Α.Α.Δ.Ε.

Μη έκδοση αποδείξεων, μη δήλωση εισοδημάτων, ανακριβείς δηλώσεις ΦΠΑ είναι τα ευρήματα της έρευνας των ελεγκτών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων σε έξι επιχειρήσεις πωλήσεων μέσω διαδικτύου.

Χατζηδάκης: "Πρόγραμμα για τους Πολλούς" με πόρους 2,6 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης

Ένα ολοκληρωμένο «Πρόγραμμα για τους Πολλούς» που απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες που μπορούν να λάβουν στήριξη από το κράτος έχει σχεδιάσει το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, με στόχο την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των πόρων 2,6 δισ. ευρώ που του αναλογούν από το Ταμείο Ανάκαμψης. 

Καταβάλλονται σήμερα(8/10) 2,8 εκατ. ευρώ για αποζημιώσεις ειδικού σκοπού

Σήμερα Παρασκευή 8 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η καταβολή ποσού 2,8 εκατ. ευρώ σε 6.819 δικαιούχους για την πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού για αναστολές συμβάσεων εργασίας κατά το μήνα Σεπτέμβριο και για υπόλοιπα πληρωμών προηγούμενων μηνών.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ