Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μήνυμα στους αγρότες από τον Πρωθυπουργό Κύριο

  • 22 Ιανουαρίου 2010, 13:22
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Πολιτικά

Μήνυμα στους αγρότες να συναισθανθούν την κρισιμότητα των περιστάσεων, να λύσουν τα μπλόκα και να προσέλθουν στο διάλογο απεύθυνε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά την συζήτηση στη Βουλή, στην «Ώρα του Πρωθυπουργού», απαντώντας σε επίκαιρες ερωτήσεις της Αλέκας Παπαρήγα, του Γιώργου Καρατζαφέρη και του Αλέξη Τσίπρα.

Όπως τόνισε ο Πρωθυπουργός τα μπλόκα όχι μόνο δε λύνουν αλλά δημιουργούν νέα προβλήματα και σε αυτή την τόσο κρίσιμη στιγμή κάνουν τεράστια ζημιάα και στην εικόνα της χωράς δεν αντέχει άλλο η Ελλάδα να διασύρεται και να λοιδορείται την ώρα που κάποιοι δείχνουν διαθέσεις στυγνής κερδοσκοπίας. Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένα περιθώριο να ικανοποιηθούν διαφορά αιτήματα που σποραδικά ακούγονται αν κάναμε κάτι τέτοιο, είπε, θα ήταν εγκληματικό για την χώρα.

Ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι πρώτος κατανοεί τα προβλήματα των αγροτών αλλά ο τρόπος επίλυσης τους δεν είναι τα μπλόκα και τους κάλεσε να ανοίξουν τους δρόμους και μαζί να ανοίξουν το διάλογο για μία μεγάλη αγροτική μεταρρύθμιση.

Η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα κατηγόρησε την Κυβέρνηση ό,τι χαρακτηρίζει τα αγροτικά προβλήματα ως αποτέλεσμα διαφθοράς και τόνισε ότι καλύτερα να είναι κλειστοί δρόμοι παρά τα σπίτια, γιατί εκεί οδηγεί η πολιτική της Κυβέρνησης, όπως και της ΝΔ και κάλεσε την Κυβέρνηση να μην διανοηθεί να προχωρήσει σε καταστολή των κινητοποιήσεων. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης έκανε λόγο για την ανάγκη πολιτικής συνεννόησης επί των προβλημάτων και ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε την Κυβέρνηση να μην υποτιμά τους αγρότες αλλά να συγκρουστεί με τα προβλήματα.

Τελευταία τροποποίηση στις22 Ιανουαρίου 2010, 19:04

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva