Πολιτικά

Διαγράφηκαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες Ελ. Κουντουρά και Β. Κόκκαλης

Με απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, η βουλευτής Α' Αθηνών Έλενα Κουντουρά και ο βουλευτής Λάρισας Βασίλης Κόκκαλης διαγράφονται οριστικά από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Αποχώρησε από τους ΑΝ.ΕΛ. η Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Μία ημέρα μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, η υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη σε επιστολή της προς τον Πάνο Καμμένο του γνωστοποιεί ότι παραιτείται από μέλος των ΑΝΕΛ.

Διαγραφή Β. Κόκκαλη από Καμμένο για τη δήλωση στήριξης στην Κυβέρνηση

Τη διαγραφή του Βασίλη Κόκκαλη από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων γνωστοποίησε μέσω του twitter ο Πάνος Καμμένος μετά τη σημερινή δήλωση του πρώτου ότι θα στηρίξει με ψήφο εμπιστοσύνης την Κυβέρνηση.

Διαγραφή Κουντουρά από Καμμένο μετά τη στήριξη στην κυβέρνηση

Στη διαγραφή της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά από τους Ανεξάρτητους Έλληνες προχώρησε ο Πάνος Καμμένος, μετά την δημόσια δήλωση στήριξη της κυβέρνησης την οποία έκανε.

Παπαχριστόπουλος: Θα παραδώσω την έδρα μου αφού ψηφίσω τη συμφωνία των Πρεσπών

Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ξεκαθάρισε με σημερινές του δηλώσεις ότι θα ψηφήσει τη συμφωνία των Πρεσπών και στη συνέχεια θα παραδώσει την έδρα του.

Αλ. Τσίπρας: Δεκτή η παραίτηση Καμμένου - Θα ζητήσω ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή (+Βίντεο)

Με δήλωσή του ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντηση με τον Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο γνωστοποίησε την πρόθεσή του να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή γνωστοποιώντας παράλληλα ότι έκανε δεκτή την παραίτηση του Υπουργού Παν. Καμμένου γνωστοποιώντας μάλιστα και τον αντικαταστάτη του.

Δείτε ζωντανά τη συνέντευξη τύπου του Πάνου Καμμένου για το κυβερνητικό διαζύγιο

Προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου δίνει το μεσημέρι της Κυριακής σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. μετά τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και το "διαζύγιο" των κυβερνητικών εταίρων.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ