.
.
.
.
.

Πολιτικά

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ για το θάνατο του Βαγγέλη Μπούτα

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ με βαθιά θλίψη αποχαιρετά το σύντροφο Βαγγέλη Μπούτα, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της ΚΕ και συνδικαλιστή του αγροτικού κινήματος, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο και ταλαιπωρημένος από σοβαρό ατύχημα που είχε στην εργασία του.

Επίσκεψη του Υπουργού Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρα στην Εθνική Σχολής Δικαστικών Λειτουργών και την Δ.Ε.Θ.

Στον στρατηγικό σχεδιασμό του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την υλοποίηση του προγράμματος της «Ψηφιακής Δικαιοσύνης» με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών,

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος νέος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ

Με ψήφους 110 υπέρ (από τους 140 που ψήφισαν), 28 λευκά, ένα άκυρο και… 11 απουσίες, η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ έκανε δεκτή την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος διαδέχεται τον Πάνο Σκουρλέτη στη θέση του γραμματέα.

Η βουλευτής Αλεξοπούλου ανεξαρτητοποιήθηκε και μετά το... μετάνιωσε και ζήτησε την ακύρωση της επιστολής της

Λίγη μόνο ώρα μετά τη δήλωση ανεξαρτητοποίησής της από το κόμμα Βελόπουλου και την επιστολή που έστειλε στον πρόεδρο της Βουλής, η κυρία Αλεξοπούλου επικοινώνησε με τον Κωνσταντίνο Τασούλα και του ζήτησε... να ακυρώσει την ανεξαρτητοποίησή της!

Παρουσιάστηκε η ειδική έκδοση του Ευρωπαϊκού Χάρτη Δεοντολογίας για τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης στα δικαστικά συστήματα

Την ειδική έκδοση του Ευρωπαϊκού Χάρτη Δεοντολογίας για τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης στα δικαστικά συστήματα και στο περιβάλλον τους, που υιοθετήθηκε κατά την 31η σύνοδο της Ολομέλειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την αποτελεσματικότητα της δικαιοσύνης του Συμβουλίου της Ευρώπης, παρουσίασε σε εκδήλωση την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020, ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστας Τσιάρας.

Παραπέμπεται στο Ειδικό Δικαστήριο με 177 “ναι” ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος

'Ασκηση δίωξης για τον πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο αποφάσισε η Ολομέλεια και για τα 8 αδικήματα που πρότεινε στο πόρισμα της η ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ