.
.

Πολιτικά

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρας στο άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Δικαιοσύνης της Ε.Ε.

Στην πρώτη άτυπη τηλεδιάσκεψη των Υπουργών Δικαιοσύνης της ΕΕ, από την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από τη Γερμανία για το 2020, συμμετείχε σήμερα ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστας Τσιάρας.

Τα αναλυτικά ποσά και τον τρόπο κατανομής των 20 εκατ. ευρώ για το "Μένουμε Σπίτι" ζητά ο Αλ. Τσίπρας με ερώτηση στη Βουλή

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε σήμερα προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ερώτηση και αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων σχετικά με τα ακριβή ποσά ανά δικαιούχο για την ενημερωτική δαπάνη που αφορούσε την εκστρατεία για τον κορονοϊό.

ΣΥΡΙΖΑ: "Ομολογία ενοχής αν δεν δημοσιοποιήσει η κυβέρνηση τη λίστα με τα ποσά στα ΜΜΕ"

Νέα καυστική ανακοίνωση για τον τρόπο που μοιράστηκε το διαφημιστικό πακέτο των 20 εκατ. ευρώ στα ΜΜΕ για την καμπάνια "Μένουμε Σπίτι" επανέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση που εξέδωσε ζητώντας απαντήσεις σε 4 ερωτήματα.

Κ. Τσιάρας στο οικονομικό Φόρουμ των Δελφών: "Γίνονται μεγάλες μεταρρυθμίσεις στο σύστημα απονομής δικαιοσύνης"

Για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις στο σύστημα απονομής δικαιοσύνης, μίλησε ο αρμόδιος Υπουργός κ. Κώστας Τσιάρας, στην σημερινή τρίτη ημέρα του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, που πραγματοποιείται στο Ζάππειο Μέγαρο.

Απάντηση Στ. Πέτσα σε καταγγελίες του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για την καμπάνια στα ΜΜΕ για το "Μένουμε Σπίτι"

Απαντήσεις σχετικά με όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την κατανομή των 20 εκατ. ευρώ στην καμπάνια του "Μένουμε Σπίτι" έδωσε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στ. Πέτσας κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

ΣΥΡΙΖΑ για καμπάνια "Μένουμε Σπίτι": Να δοθούν άμεσα στη δημοσιότητα τα χρήματα που έλαβε κάθε μέσο και να παραιτηθεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να δοθούν άμεσα στη δημοσιότητα τα ποσά που έλαβαν ως χρηματοδότηση τα ΜΜΕ για την καμπάνια "Μένουμε Σπίτι" μετά την σχετική λίστα που παραδόθηκε χθες (10/6) στη Βουλή από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στ. Πέτσα χωρίς όμως τα σχετικά ποσά και ο τελευταίος να υποβάλει την παραίτηση του.

Κ. Τσιάρας για τις Εταιρείες Προστασίας Ανηλίκων: Στόχος μας η υγιής ψυχοπνευματική ανάπτυξη των ανηλίκων και η ομαλή ενσωμάτωσή τους στην κοινωνία

Στην επιτροπή του Υπουργείου Δικαιοσύνης που θα εισηγηθεί θεσμικές αλλαγές για την αναβάθμιση της λειτουργίας των Εταιριών Προστασίας Ανηλίκων συμμετείχε ο Καρδιτσιώτης Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστας Τσιάρας.

Τη νομική προστασία των τουριστικών επιχειρήσεων λόγω του κορωνοϊού, ζήτησε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρας στο Συμβούλιο Υπουργών ΕΕ

«Οι τουριστικές επιχειρήσεις έχουν ανάγκη από νομική ασφάλεια. Είναι σημαντικό να γνωρίζουν οι ξενοδόχοι, πως αν εφαρμόσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τότε οι επιχειρήσεις τους, είναι και νομικά κατοχυρωμένες». 

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ