Κελεπούρης Λάμπρος
Τσιρογιάννη Φανή
Εκίζογλου Σπυρίδων
Καραμπινά - Τσουρή Μαρία
.
.
.
.

Πολιτικά

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Συνεδριάζει στις 5 Οκτωβρίου η ΚΟ του κόμματος

 «Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, κάλεσε σήμερα κατά τη διάρκεια των συναντήσεών του στη Βουλή να προγραμματιστεί η συνεδρίαση της Κ.Ο του κόμματος για την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην υπουργός Νίκος Σκουλάς

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών, ο Νίκος Σκουλάς που διετέλεσε υπουργός κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, αλλά και πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού τη δεκαετία του 1980, λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.

Ερώτηση ΚΚΕ στη Βουλή: "Επικίνδυνες οι οδηγίες του Υπουργείου Υγείας για τη χρήση των νερών ύδρευσης στους δήμους της Θεσσαλίας"

Το θέμα της κατάστασης των νερών στην Θεσσαλία θίγει ερώτηση που κατέθεσαν στην Βουλή τρεις βουλευτές του ΚΚΕ, οι οποίοι και καταλογίζουν ευθύνες για επικίνδυνες οδηγίες, για την χρήση του, στην αναπληρώτρια υπουργό Υγείας κ. Αγαπηδάκη.

Τα τελικά αποτελέσματα για εκλογή προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανακοίνωσε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή

Τα τελικά αποτελέσματα από τις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, έδωσε στην δημοσιότητα η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή Εκλογών.

Πρωτιά Κασσελάκη στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. - Πάει 2η Κυριακή μαζί με Αχτσιόγλου

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, Γιάννης Δρόσος ανακοίνωσε ότι στο 90,13% των εκλογικών τμημάτων, δηλαδή σε 484 εκλογικά τμήματα από τα 537, τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

Κατάργηση των ΝΠΔΔ των Δήμων προβλέπει νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών

Την αυτοδίκαιη κατάργηση των ΝΠΔΔ και των κοινωφελών επιχειρήσεων των δήμων προβλέπει σχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών με τίτλο «Αναμόρφωση του συστήματος διακυβέρνησης Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης α' και β' βαθμού, κατάργηση νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου δήμων, παρακολούθηση επιδόσεων τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλες διατάξεις», που αναρτήθηκε στο opengov.gr για δημόσια διαβούλευση.

Πήρε ΦΕΚ η Π.Ν.Π. για την αναστολή των πλειστηριασμών και κατασχέσεων στη Θεσσαλία λόγω των πλημμυρών

Η απόφαση της κυβέρνησης για την αναστολή των πλειστηριασμών και κατασχέσεων στην περιφέρεια της Θεσσαλίας λόγω της κακοκαιρίας «Daniel», έλαβε και την τυπική νομική υπόσταση, καθώς δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η σχετική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ), ενώ παράλληλα μετατίθεται για 15 Σεπτεμβρίου η ημερομηνία ανακήρυξης των συνδυασμών για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ