.
.

Πολιτικά

Γαβρόγλου σε Μητσοτάκη για την επίσκεψη στην Καρδίτσα: "Σας γράφω για να σας προφυλάξω από τους μολοτωφοχαρείς του κόμματός σας"

Αξιότιμε κ.Πρωθυπουργέ,

Με χαρά διαπιστώνω ότι μετά από πολλές περιπέτειες και δυσκολίες ανακαλύψατε στην Καρδίτσα, στην μικρή αλλά περήφανη πόλη του Θεσσαλικού κάμπου, τις αρετές του δημόσιου πανεπιστημίου.

ΣΥΡΙΖΑ: "Ο παραιτηθείς διοικητής του Γ.Ν. Καρδίτσας έκανε τα αποκαλυπτήρια του ρουσφετιού Μητσοτάκη"

Συνέχεια στο θέμα του πρώην πλέον διοικητή του Γ.Ν. Καρδίτσας Κων. Πατέρα δίνει και σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ με νέα ανακοίνωση από το γραφείο τύπου στην οποία στέκεται στις δηλώσεις του Τρικαλινού πολιτευτή που έγιναν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Απάντηση Ν.Δ. σε ΣΥΡΙΖΑ για τους διοικητές νοσοκομείων: "Οι αστοχίες διορθώνονται όπως έγινε σήμερα..."

Ανακοίνωση με την οποία απαντά στο ΣΥΡΙΖΑ για την ανακοίνωση σχετικά με τους διοικητές και υποδιοικητές των νοσοκομείων εξέδωσε το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

ΣΥΡΙΖΑ: Η ντροπή του κ. Μητσοτάκη δεν ξεπλένεται με την παραίτηση του ηλικιωμένου πολιτευτή της ΝΔ

Ανακοίνωση για τους διορισμούς των διοικητών και υποδιοικητών των νοσοκομείων εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος και στο διορισμό του Κων. Πατέρα στο Γ.Ν. Καρδίτσας.

Άρση ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου αποφάσισε η Βουλή

Αποφασισμένος να συντρίψει τους σκευωρούς και τους σκοτεινούς κύκλους, χωρίς υπουργικά ή βουλευτικά προνόμια δήλωσε από το βήμα της Ολομέλειας ο Ανδρέας Λοβέρδος ζητώντας την άρση της βουλευτικής του ασυλίας για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας για την υπόθεση Novartis. Η Βουλή ψήφισε υπέρ της άρσης της ασυλίας του.

Πέθανε ο Αντώνης Λιβάνης

Απεβίωσε νωρίς το βράδυ, σε ηλικία 94 ετών, ο εκδότης Αντώνης Λιβάνης, στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου, μέλος της Εθνικής Αντίστασης και εξορισθείς από τη χούντα των συνταγματαρχών.

Συναντήση Μητσοτάκη - Μέρκελ στο Βερολίνο

«Πρώτα θα κερδίσουμε πολιτική αξιοπιστία ως μεταρρυθμιστική κυβέρνηση και μετά θα συζητήσουμε για τα πρωτογενή πλεονάσματα»: αυτό τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με την Άνγκελα Μέρκελ μετά από τη συνάντησή τους στο Βερολίνο.

Αναστέλλεται η εφαρμογή της κοινωφελούς εργασίας

Αναστέλλεται με το άρθρο 98 του νόμου για το επιτελικό κράτος που ψηφίστηκε χθες Τρίτη 6/8, η παροχή κοινωφελούς εργασίας είτε ως κύρια ποινή, είτε ως δυνατότητα μετατροπής τμήματος της κύριας ποινής, μέχρι νεωτέρας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ