.
.
.

Πολιτικά

Μητσοτάκης: Αρχές του 2021 οι πρώτες παραδόσεις του εμβολίου - Δωρεάν ο εμβολιασμός για τον κορονοϊό

Η Ελλάδα θα λάβει περισσότερα από 25 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων κατά του Covid-19 μέσω των συμβάσεων προαγοράς που έχει υπογράψει η Ευρωπαϊκή Ένωση με φαρμακευτικές εταιρείες, ενώ οι πρώτες παραδόσεις αναμένονται στις αρχές του 2021, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης με αντικείμενο τη στρατηγική εμβολιασμού κατά του κορονοϊού σήμερα Παρασκευή 13 Νοεμβρίου.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αναστολή πλειστηριασμών και οικονομική ενίσχυση των αδύναμων τα Χριστούγεννα

Ο κ. Μητσοτάκης προανήγγειλε από το βήμα της Βουλής σήμερα Πέμπτη 12 Νοεμβρίου μαζικά έξυπνα τεστ σε μαθητές γυμνασίων και λυκείων, ρύθμιση για την αναστολή πλειστηριασμών και ενίσχυση των αδύναμων νοικοκυριών τα Χριστούγεννα.

Βουλή: Τροπολογία για αυστηρότερες ποινές για την κακοποίηση των ζώων - Προβλέπεται ποινή κάθειρξης έως 10 έτη

Αυστηρότερες ποινές για την κακομεταχείριση των ζώων προβλέπει τροπολογία που συνυπογράφουν οι υπουργοί Οικονομικών, Δικαιοσύνης, Εσωτερικών και Αγροτικής Ανάπτυξης, και η οποία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης με τίτλο «Ρυθμίσεις για την επιτάχυνση της εκδίκασης εκκρεμών υποθέσεων του ν.3869/2010».

Διάγγελμα Μητσοτάκη την Πέμπτη 22/10: Στο τραπέζι νέα μετρά μετά τα 865 νέα κρούσματα

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναμένεται αύριο Πέμπτη 22 Οκτωβρίου μετά την πρωϊνή σύσκεψη να ανακοινώσει ο ίδιος τα νέα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού.

Συμφωνία Ελλάδας - Αλβανίας, στη Χάγη για την οριοθέτηση ΑΟΖ

Στην παραπομπή του ζητήματος των θαλασσίων ζωνών στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης συμφώνησαν Ελλάδα και Αλβανία, κατά τη συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια με τον πρωθυπουργό της γειτονικής χώρας, Εντι Ράμα σήμερα Τρίτη 20 Οκτωβρίου.

Ερώτηση του Κ. Βελόπουλου προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τις πληρωμές των βαμβακοπαραγωγών στη Θεσσαλία

O Βουλευτής και πρόεδρος του κόμματος Ελληνική Λύση, Κυριάκος Βελόπουλος με ερώτηση του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θίγει το θέμα της πληρωμής των βαμβακοπαραγωγών στη Θεσσαλία

Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη για την πορεία της μετάδοσης του κορονοϊού

Τα επιδημιολογικά δεδομένα σε όλη τη χώρα εξετάστηκαν σήμερα Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στην τακτική σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την πορεία της πανδημίας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ