Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αγωνία πριν την τελική ψηφοφορία Κύριο

  • 26 Δεκεμβρίου 2014, 15:50
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Πολιτικά

Τρεις ημέρες πριν την τρίτη και κρισιμότερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας στη Βουλή, οι ζυμώσεις και παρασκηνιακές κινήσεις είναι έντονες, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται και νέα πολιτική παρέμβαση του πρωθυπουργού.

Στο κυβερνητικό στρατόπεδο εκτιμούν ότι οι βουλευτές που θα υπερψηφίσουν τον Σταύρο Δήμα δεν θα είναι μόνο 168, λέγοντας ότι ενδεχομένως ο αριθμός να φτάσει τους 172-174. Ωστόσο όλοι αναγνωρίζουν ότι δύσκολα θα συγκεντρωθούν 180 ψήφοι.

Στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι ο αριθμός των βουλευτών που θα ψήφιζαν εξαντλήθηκε, και δεν μπορεί να φτάσει τους 180.

Ο κ. Σαμαράς, ο οποίος αναμένεται να κάνει νέα δημόσια παρέμβαση μέσα στο Σαββατοκύριακο χωρίς όμως να προσθέσει κάτι στα όσα έχει ήδη πει ως προς την ανάγκη συναινετικής εκλογής, επικεντρώνει πλέον το ενδιαφέρον του στους ανεξάρτητους βουλευτές αλλά και σε στελέχη της ΔΗΜΑΡ και των ΑΝΕΛ.

Όσον αφορά στο τελευταίο μέτωπο, στη διαβεβαίωση ότι όλοι οι βουλευτές των Ανεξάρτητων ΕΛλλήνων στην τρίτη και τελική ψηφοφορία της Δευτέρας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, «θα δώσουν τέλος σ' αυτή τη συγκυβέρνηση της δυστυχίας» προχώρησε σήμερα ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και βουλευτής Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ.

Υπενθυμίζεται πως μετά την έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε χθες σε θέμα το ενδεχόμενο υπερψήφισης της υποψηφιότητας Δήμα από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, χθες στο μεσημέρι, σε γραπτή του δήλωση, ο υποψήφιος Πρόεδρος, Σταύρος Δήμας, διεμήνυσε ότι δεν δέχεται να βγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τις ψήφους από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

πηγή: ethnos.gr

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva