Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έλληνας ομογενής μεταξύ των θυμάτων στην Καλιφόρνια

Είχε γλιτώσει από το μακελειό στο Λας Βέγκας ένα χρόνο νωρίτερα
  • 9 Νοεμβρίου 2018, 08:32
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Επικαιρότητα
Έλληνας ομογενής μεταξύ των θυμάτων στην Καλιφόρνια

..

Ένα χρόνο πριν ο Τηλέμαχος Ορφανός ήταν μεταξύ εκείνων που είχαν επιβιώσει από τη σφαγή που σημειώθηκε σε συναυλία στο Λας Βέγκας και έλεγε ότι έμαθε να εκτιμά αλλιώς τη ζωή.

Η μοίρα του όμως του επιφύλασσε τραγικό και πρόωρο τέλος, καθώς έπεσε χθες νεκρός από τα πυρά στο μπαρ της πόλης Thousand Oaks .

«Αυτός ο μανιακός εισήλθε στο μπαρ, έριξε τα καπνογόνα προκειμένου να προκαλέσει σύγχυση και άνοιξε πυρ στην περιοχή της πίστας, όπου χόρευαν οι άνθρωποι. Πρέπει να σκότωσε πολλούς νέους», δήλωσε μάρτυρας.

Ο τραγικός απολογισμός είναι δώδεκα νεκροί και πολλοί τραυματίες. "Δεν ζητώ από το Θεό να μου στείλει προσευχές. Πρέπει επιτέλους να μπει έλεγχος στην οπλοκατοχή στις ΗΠΑ. Όχι άλλα όπλα", είπε η μητέρα του Ορφανού, σοκαρισμένη από την απώλεια του παιδιού της.

πηγή: dikaiologitika.gr

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Υπότιλος: Είχε γλιτώσει από το μακελειό στο Λας Βέγκας ένα χρόνο νωρίτερα

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva