.

Επικαιρότητα

Ο Μακρόν καλεί σε συνάντηση τους ηγέτες των κυριότερων ευρωπαϊκών χωρών για να συζητήσουν την ασφάλεια της Ευρώπης

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν συγκαλεί αύριο, Δευτέρα, στο Παρίσι "τις κυριότερες ευρωπαϊκές χώρες" για συζητήσεις σχετικά με "την ευρωπαϊκή ασφάλεια", επιβεβαίωσε σήμερα ο επικεφαλής της γαλλικής διπλωματίας Ζαν-Νοέλ Μπαρό.

Ουκρανία: Έκρηξη σημειώθηκε στη νέα σαρκοφάγο του Τσερνόμπιλ που προστατεύει τον τέταρτο αντιδραστήρα

Ο Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας (ΔΟΑΕ- ΙΑΕΑ) ανακοίνωσε σήμερα ότι στη διάρκεια της περασμένης νύκτας ακούστηκε έκρηξη από τη νέα σαρκοφάγο που προστατεύει ό,τι έχει απομείνει από τον τέταρτο αντιδραστήρα του πυρηνικού σταθμού του Τσερνόμπιλ.

Γερμανία: Μία νεκρή και πολλοί τραυματίες από αυτοκίνητο που έπεσε σε πλήθος διαδηλωτών στο Μόναχο

Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της και «πολλοί» ακόμη τραυματίστηκαν σοβαρά, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος συγκεντρωμένο στο κέντρο του Μονάχου, σύμφωνα με τη Sueddeutsche Zeitung.

Επικοινωνία Τραμπ και Πούτιν - Συμφώνησαν να συναντηθούν, ξεκινούν αμέσως διαπραγματεύσεις

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Αμερικανός ομόλογός του Ντόναλντ Τραμπ συνομίλησαν σήμερα επί μιάμιση ώρα και συμφώνησαν να συναντηθούν, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

Γουατεμάλα: Τουλάχιστον 55 νεκροί σε τροχαίο με λεωφορείο (+Βίντεο)

Σε 55 ανέρχεται πλέον ο αριθμός των νεκρών από την χθεσινή (10/2) πτώση λεωφορείου από γέφυρα σε προάστιο της πρωτεύουσας της Γουατεμάλας, καθώς την τελευταία τους πνοή άφησαν δύο από τους επτά τραυματίες που νοσηλεύονταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Αριζόνα: Το ιδιωτικό αεροπλάνο του Βινς Νιλ των Μοtley Crue χτύπησε το αεροσκάφος του Βινς Βον στο έδαφος – Βίντεο από τη σύγκρουση

Στον Βινς Νιλ, το διάσημο μέλος του hard/rock συγκροτήματος των Mötley Crüe, ανήκει το ιδιωτικό αεροσκάφος που συγκρούστηκε στο έδαφος με άλλο κατά τη διαδικασία προσγείωσης σε αεροδρομίο της Αριζόνα.

Εκτελεστικό διάταγμα για επιβολή τελωνειακών δασμών 25% σε χάλυβα και αλουμίνιο υπέγραψε ο Τραμπ

Ο εμπορικός πόλεμος που είχε προαναγγείλει ότι θα εξαπέλυε ο Ντόναλντ Τραμπ εισήλθε χθες Δευτέρα (10/2) σε νέα φάση, με την υπογραφή εκτελεστικού διατάγματος που προβλέπει τελωνειακούς δασμούς 25% στον χάλυβα και στο αλουμίνιο «χωρίς εξαίρεση».

Νεκροί και οι 10 επιβαίνοντες στο αεροπορικό δυστύχημα στην Αλάσκα

Τα συντρίμμια αεροσκάφους που είχε γίνει γνωστό πως εξαφανίστηκε από τα ραντάρ με 10 επιβαίνοντες στην Αλάσκα, στις βορειοδυτικές ΗΠΑ, εντοπίστηκε, ανακοίνωσαν χθες Παρασκευή (7/2) οι αρχές, διευκρινίζοντας πως δεν επέζησε κανείς όταν συνετρίβη.

Βραζιλία: Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένα μικρό αεροπλάνο έπεσε πάνω σε λεωφορείο σε πολυσύχναστη λεωφόρο του Σάο Πάολο

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι έξι τραυματίστηκαν όταν μικρό αεροπλάνο έπεσε πάνω σε ένα λεωφορείο σε πολυσύχναστη λεωφόρο του Σάο Πάολο το πρωί (τοπική ώρα) της Παρασκευής, ανακοίνωσε η τοπική πυροσβεστική υπηρεσία.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ