Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τουλάχιστον 10 νεκροί σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε οίκο ευγηρίας κοντά στη Σαραγόσα Κύριο

  • 15 Νοεμβρίου 2024, 11:23
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Επικαιρότητα
Τουλάχιστον 10 νεκροί σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε οίκο ευγηρίας κοντά στη Σαραγόσα

..

Τουλάχιστον 10 ηλικιωμένοι έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε οίκο ευγηρίας στην πόλη Βιλαφράνκα ντελ Έμπρο στη βόρεια Ισπανία νωρίς σήμερα, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.

 

Η πυρκαγιά ξεκίνησε σε ένα από τα δωμάτια, δήλωσε σε δημοσιογράφους ο Φερνάντο Μπελτράν, ο ανώτατος αξιωματούχος της εθνικής κυβέρνησης στην περιφέρεια αυτή.

Σύμφωνα με τον ίδιο, όλα τα θύματα ήταν ηλικιωμένοι που φιλοξενούνταν στον οίκο ευγηρίας "Jardines de Villafranca".

Η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 5 π.μ. (τοπική ώρα, 06.00 ώρα Ελλάδας) και οι πυροσβέστες χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες για την κατάσβεσή της, δήλωσε εκπρόσωπος της περιφερειακής κυβέρνησης.

Δύο άνθρωποι ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ αρκετοί άλλοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, κυρίως γιατί είχαν εισπνεύσει καπνό, δήλωσε η δήμαρχος Βόλγκα Ραμίρεθ.

Ο εκπρόσωπος της περιφερειακής κυβέρνησης δήλωσε ότι στο σημείο βρίσκονται πυροσβέστες, που ήρθαν από την περιοχή της Σαραγόσα, μια πόλη που απέχει περίπου 35 χιλιόμετρα, καθώς και ασθενοφόρα και δυνάμεις της αστυνομίας. Η αιτία της πυρκαγιάς είναι ακόμα υπό διερεύνηση.

πηγη: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva