Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκδήλωση για τον μητρικό θηλασμό από το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Κύριο

  • 16 Νοεμβρίου 2011, 12:58
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Λάρισα

Την Τρίτη 15 Νοεμβρίου, με αφορμή την «Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού», η Νοσηλευτική Διεύθυνση του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία εκδήλωση για την ενημέρωση, υποστήριξη και προώθηση του μητρικού θηλασμού.

Οι ομιλητές τόνισαν ότι ο θηλασμός είναι μία φυσική διαδικασία που με αγάπη, υπομονή, επιμονή και την κατάλληλη ενημέρωση μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα στις μητέρες και στα μωρά τους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την συγκινητική ομιλία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Λάρισας και Τυρνάβου, κ. Ιγνάτιο.

Στη συνέχεια, αναπτύχτηκαν θέματα όπως:

• Οφέλη του Θηλασμού
• Baby Friendly Hospital
• Θηλασμός και ψυχοσυναισθηματική επαφή μητέρα και παιδιού
• Θηλασμός και Παράδοση
• Πρώτη ώρα και πρώτες ημέρες θηλασμού
• Μίλα μου! Θηλασμός: Μία τρισδιάστατη Εμπειρία

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μία μητέρα μοιράστηκε με το κοινό την προσωπική της εμπειρία με τον μητρικό θηλασμό και συγκίνησε το κοινό.

Στο χώρο της υποδοχής λειτούργησε μια ξεχωριστή έκθεση ζωγραφικής με έργα εμπνευσμένα από τον μητρικό θηλασμό.

.

 

Τελευταία τροποποίηση στις16 Νοεμβρίου 2011, 13:05

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva