Κελεπούρης Λάμπρος
Τσιρογιάννη Φανή
Εκίζογλου Σπυρίδων
Καραμπινά - Τσουρή Μαρία
.
.
.
.

Λάρισα

Ξεκινούν το εκτιμητικό τους έργο οι Επιτροπές για τις ζημιές στην αγροτική παραγωγή στην Π.Ε. Λάρισας

Συγκροτήθηκαν οι 12 τριμελείς Επιτροπές, αποτελούμενες από γεωπόνους της ΔΑΟΚ, του ΕΛΓΑ και του ΓΕΩΤΕΕ για την καταγραφή των ζημιών, που προκλήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, στην αγροτική παραγωγή, στην  Π.Ε. Λάρισας.

  • Κατηγορία Λάρισα

Αίρεται η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην π.Ε.Ο. Λάρισας - Βόλου

Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης από την ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας γνωστοποιείται ότι αίρεται η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην π.Ε.Ο. Λάρισας - Βόλου,

  • Κατηγορία Λάρισα

ΓΕ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας: Απαγόρευση κίνησης υπερβαρέων οχημάτων στην ΠΑΘΕ μεταξύ Συκουρίου και Γυρτώνης

Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης της ΓΕ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας γνωστοποιήθηκε ότι, από ώρα 12.00΄ σήμερα (29-09-2023), απαγορεύεται η κυκλοφορία των υπερβαρέων οχημάτων (άνω των 44 τόνων μικτού φορτίου) επί του Αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε, από τον Α/Κ Συκουρίου (χ.θ. 362+061) έως τον Α/Κ Γυρτώνης (χ.θ. 367+319).

  • Κατηγορία Λάρισα

Μεγάλα τα προβλήματα από τις πλημμύρες σε χωριά των Δήμων Κιλελέρ και Φαρσάλων

Μεγάλα τα προβλήματα από τις πλημμύρες σε πολλές περιοχές του νομού Λάρισας, κυρίως στους Δήμους Κιλελέρ και Φαρσάλων. Τελευταίο χωριό που εκκενώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες ήταν το Αχίλλειο Φαρσάλων, ενώ αρκετά ήταν τα χωριά της Λάρισας που χρειάστηκε χθες βράδυ μέχρι σήμερα τα ξημερώματα να εκκενωθούν.

  • Κατηγορία Λάρισα

Ανασκαφική έρευνα στη Μαρμαρίνη Αγιάς

Στη Μαρμαρίνη Αγιάς διενεργήθηκε πρόσφατα σωστική ανασκαφική έρευνα σε αγροτική περιοχή, όπου υποδείχθηκε η ύπαρξη ναού, ο οποίος μπορεί να ταυτιστεί με το καθολικό της βυζαντινής μονής του Αγίου Δημητρίου των Μαρμαριανών.

  • Κατηγορία Λάρισα

Λάρισα: Αγκάλιασε ηλικιωμένη και της έκλεψε την τσάντα

Συνελήφθη την Παρασκευή (22-09-2023) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας/ Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., ένας άνδρας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία.

  • Κατηγορία Λάρισα
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ