.
.

Λάρισα

Συνελήφθη άνδρας στον Τύρναβο με ποσότητες ηρωίνης και μεθαδόνης

Συνελήφθη σήμερα Παρασκευή (14/5) το πρωί στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας άνδρας, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

«Ιατρείο Προσυμπτωματικού Ελέγχου (Screening) του Καρκίνου του Πνεύμονα» από την Πνευμονολογική κλινική του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας

Η Πνευμονολογική κλινική του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας πρόκειται να λειτουργήσει «Ιατρείο Προσυμπτωματικού Ελέγχου (Screening)  του Καρκίνου του Πνεύμονα» στις εγκαταστάσεις του Ιατρικού τμήματος στο Μεζούρλο κάθε Πέμπτη.

Στην κυκλοφορία παραδόθηκε η νέα σύγχρονη είσοδος της Αγιάς

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία η σύγχρονη οδός Λαρίσης στην είσοδο της Αγιάς, μετά τη διαμόρφωση της οδού, την ασφαλτόστρωση, την κατασκευή πεζοδρομίων, την τοποθέτηση φωτιστικών και την  τοποθέτηση των πρώτων πλακών των πεζοδρομίων.

Συνεχίζονται οι εργασίες κοπής χόρτων στο οδικό δίκτυο της Π.Ε Λάρισας

Σε εξέλιξη βρίσκονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας εργασίες για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας με την κοπή χόρτων και τον καθαρισμό ερεισμάτων στο σύνολο του δικτύου αρμοδιότητας της Περιφέρειας, στην Π.Ε. Λάρισας.

Υπόγειο αρδευτικό δίκτυο 13,3 χλμ κατασκευάζεται στον Αμπελώνα

Ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου «Κατασκευή υπόγειων αγωγών άρδευσης στον ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου (Αμπελώνα)», συνολικού προϋπολογισμού 1.966.200 ευρώ με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 -2020.

Στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας η «Συντήρηση εσωτερικού διακόσμου του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Αμπελακίων»

Στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας εντάσσεται το έργο «Συντήρηση εσωτερικού διακόσμου του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Αμπελακίων», προϋπολογισμού 250.000 ευρώ με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού.

Νεκρό νεογέννητο κοριτσάκι στον Τύρναβο

Την τελευταία του πνοή στο νεογνολογικό του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Λάρισας, όπου μεταφέρθηκε διασωληνωμένο από το Κ.Υ. Τυρνάβου άφησε σήμερα ένα κοριτσάκι βρέφος μόλις 7 ημερών σκορπίζοντας θλίψη στην περιοχή.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ