.
.

Λάρισα

Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή πρόχειρων φραγμάτων σε περιοχές του Πηνείου ποταμού

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου κατασκευήw πρόχειρων φραγμάτων σε περιοχές του Πηνείου ποταμού, συνολικού προϋπολογισμού 150.000 ευρώ με το οποίο διασφαλίζεται η επάρκεια νερού για την άρδευση 50.000 στρεμμάτων κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

  • Κατηγορία Λάρισα

Ξεκίνησε η λειτουργία του νέου μαγνητικού τομογράφου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Με τον Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας Δημήτρη Κατσικονούρη συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός  με αφορμή την εγκατάσταση και λειτουργία του νέου συγκροτήματος μαγνητικού τομογράφου MRI 3 TESLA  στο Ακτινολογικό Εργαστήριο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

  • Κατηγορία Λάρισα

Λαρισαίος έπεσε θύμα απάτης και έχασε πάνω από 2.000 ευρώ από τον τραπεζικό του λογαριασμό!

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα και άγνωστης, μέχρι στιγμής, γυναίκας, για απάτη που διαπράχθηκε στις 6 Απριλίου 2022 σε βάρος άνδρα.

  • Κατηγορία Λάρισα

Δημοπρατείται το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του Δημοτικού Σχολείου Μελιβοίας

Την έγκρισή του για τη δημοπράτηση του έργου της Ενεργειακής Αναβάθμισης του Δημοτικού Σχολείου Μελιβοίας με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ 2014-2020, συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 365.000 ευρώ έδωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός.

  • Κατηγορία Λάρισα

Δολωματικοί ψεκασμοί κατά του δάκου της ελιάς στους Δήμους Τεμπών, Τυρνάβου, Ελασσόνας και Αγιάς

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας προχωρά στη διενέργεια γενικού δολωματικού ψεκασμού για την καταπολέμηση του δάκου της ελιάς, από τη Δευτέρα 4-7-2022 στους Δήμους Τεμπών, Τυρνάβου, Ελασσόνας και Αγιάς

  • Κατηγορία Λάρισα

Σύλληψη άνδρα στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας για κάνναβη

Συνελήφθη, σήμερα (30-06-2022) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας ημεδαπός, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

  • Κατηγορία Λάρισα

Ξεκινούν μελέτες 2,3 εκατ. ευρώ για αρδευτικά έργα στο Δήμο Κιλελέρ και τμήμα της Κοιλάδας Δήμου Λαρισαίων

Τις Προγραμματικές Συμβάσεις για δύο μελέτες που οδηγούν σε  χρήσιμα έργα νερού για την περιοχή του Δήμου Κιλελέρ και τμήμα της Κοιλάδας Δήμου Λαρισαίων υπέγραψαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο πρόεδρος του Δικτύου Πόλεων ΔΕΠΑΝ δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος και ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος.

  • Κατηγορία Λάρισα
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ