Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σύλληψη και του 2ου βασικού υπόπτου για την βόμβα στη Λάρισα Κύριο

  • 21 Ιουλίου 2013, 21:17
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Λάρισα

Στη σύλληψη και του δεύτερου υπόπτου, ο οποίος εμπλέκεται στη μεταφορά και τοποθέτηση της βόμβας μεγάλης ισχύος, στο σπίτι που διαμένει η εισαγγελέας πρωτοδικών Τρικάλων Σοφία Πετράκη, στην Λάρισα, προχώρησε το απόγευμα η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος συνελήφθη από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία στην περιοχή του Κερατσινίου, μαζί με άλλα άτομα, τα οποία έχουν επίσης προσαχθεί.

Για τον συγκεκριμένο, έχουν προκύψει στοιχεία ότι ήταν αυτός ο οποίος πήρε μαζί του τον 29χρονο, μετέφεραν την βόμβα, βάρους 5 κιλών από την Αθήνα στην Λάρισα και όπως είχαν πει, το έκαναν για να τιμωρήσουν την εισαγγελέα η οποία είχε ασχοληθεί με την υπόθεση της απόπειρας απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού αλλά και με άλλες υποθέσεις.

Ο συλληφθείς φέρεται να ανήκει σε ομάδα βομβιστών στην οποία ανατίθεται η τοποθέτηση βομβών από κυκλώματα.

Χθες, η βομβιστική επίθεση στην πολυκατοικία όπου, μεταξύ άλλων, διαμένει η εισαγγελέας πρωτοδικών είχε προκαλέσει μεγάλες υλικές ζημιές, χωρίς ευτυχώς να σημειωθούν τραυματισμοί.

Στην περιοχή, η εικόνα θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο, καθώς σε ακτίνα 80 μέτρων είχαν σπάσει τζαμαρίες παρακείμενων καταστημάτων, είχαν υποστεί ζημιές αυτοκίνητα, ενώ και σε πολλά διαμερισμάτα υπήρχαν σοβαρές ζημιές.

Την Δευτέρα το πρωί η αστυνομία θα πραγματοποιήσει συνέντευξη τύπου για την υπόθεση στη Λάρισα.

Πηγή: ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις21 Ιουλίου 2013, 21:19

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva