Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ενημέρωση ασφαλιστών στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Κύριο

  • 26 Φεβρουαρίου 2024, 11:15
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Λάρισα
Ενημέρωση ασφαλιστών στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

..

Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας του Ομίλου ΙΑΣΩ για προσαρμογή και αναβάθμιση της ολοκληρωμένης κάλυψης των αυξανόμενων  αναγκών υγείας κάθε ανθρώπου, τα στελέχη της Εμπορικής Διεύθυνσης του Ομίλου, παρουσίασαν σε αντιπροσώπους της εταιρίας Be.Brokers της Κεντρικής Ελλάδας τα νέα προγράμματα και υπηρεσίες υγείας  του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

 

Σε ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, ο κ. Βέλης Παππάς, Διευθυντής Ενημέρωσης και Εξυπηρέτησης Ασφαλιστικών Εταιρειών και Ασφαλιστικών Συμβούλων και η κα Κατερίνα Κουρούτη, Διευθύντρια Εμπορικής Ανάλυσης  από τη Γενική Εμπορική Διεύθυνση Ομίλου ΙΑΣΩ και από το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας η κα Νεκταρία Ξηροφώτου, Commercial Manager, παρουσίασαν τις υπηρεσίες και παροχές του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στους συνεργάτες και ασφαλισμένους της εταιρίας. Η Be.Brokers, μία πρακτοριακή εταιρία που αναπτύσσεται ως Β2Β insurance marketplace και απευθύνεται σε επαγγελματίες ασφαλιστές, εκπροσωπήθηκε από τους συνεργάτες ασφαλιστές  της Κεντρικής Ελλάδας με πρωτοβουλία των Life and Health Manager, κ. Κουππάρη Κωνσταντίνο και Υπεύθυνο Ανάπτυξης & Υποστήριξης Δικτύου Πωλήσεων, κ. Γιώργο Φωκά. Μετά την παρουσίαση, έγινε αναλυτική συζήτηση του πλαισίου συνεργασίας και ξενάγηση στους χώρους του Νοσοκομείου.

H ευρύτερη συνεργασία του Ομίλου ΙΑΣΩ με αντιπροσώπους των μεγαλύτερων ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιριών για προγράμματα τόσο ατομικά, όσο και ομαδικά γίνεται συστηματικά, με ειδικές παροχές στους ασφαλισμένους και άμεση, προσωποποιημένη εξυπηρέτηση. Κύριο μέλημά μας είναι να γνωρίζουν οι ασφαλισμένοι την πραγματική αξία των ιατρικών υπηρεσιών, με προσιτές και ολοκληρωμένες λύσεις που απευθύνονται σε όλους και πως αν κάτι αξίζει να ασφαλίσει κανείς, είναι η υγεία του,  ό,τι  δηλαδή  πιο πολύτιμο έχει!

ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

.

 

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Πυρκαγιά στο Λιβάδι Ελασσόνας – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Πυρκαγιά στο Λιβάδι Ελασσόνας – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
    27 Αυγούστου 2026, 17:56
  • Λάρισα: Νεκρός άνδρας μετά από παράσυρση από αμαξοστοιχία Λάρισα: Νεκρός άνδρας μετά από παράσυρση από αμαξοστοιχία
    27 Αυγούστου 2026, 10:35
  • Ενημερωτική εκδήλωση για τη νέα ΚΑΠ 2028-2034 πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα Ενημερωτική εκδήλωση για τη νέα ΚΑΠ 2028-2034 πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα
    26 Αυγούστου 2026, 21:58
  • Τραυματίστηκε 10χρονος ποδηλάτης σε σύγκρουση με ΙΧ στη Λάρισα Τραυματίστηκε 10χρονος ποδηλάτης σε σύγκρουση με ΙΧ στη Λάρισα
    26 Αυγούστου 2026, 15:45
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva