Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λάρισα: Σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας διαμορφώνεται η οδός Ασκληπιού

  • 18 Φεβρουαρίου 2019, 13:51
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Λάρισα
Λάρισα: Σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας διαμορφώνεται η οδός Ασκληπιού

..

Ξεκινούν το επόμενο χρονικό διάστημα οι εργασίες διαμόρφωσης σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας της οδού Ασκληπιού, από το ύψος της Μανδηλαρά έως τη διασταύρωση με το τέρμα της οδού Ρούσβελτ.

 

Η σχετική σύμβαση υπεγράφη το πρωί της Δευτέρας, από το δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «Κ/Ξ  Μπουλογιάννης Κωνσταντίνος – Ε. Παπαχρήστος & ΣΙΑ Ε.Ε.». Το έργο έχει προϋπολογισμό 1 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτείται από όρους του Δήμου Λαρισαίων.

Ειδικότερα, το έργο αφορά την πλήρη ανακατασκευή της οδού Ασκληπιού από το ύψος της Μανδηλαρά έως την διασταύρωση με τη Ρούσβελτ, ώστε να δημιουργηθούν νέα πεζοδρόμια (πεζόδρομοι) και να λειτουργήσει ως δρόμος ήπιας κυκλοφορίας, στα πλαίσια της μελέτης «Κυκλοφοριακή μελέτη εφαρμογής στην κεντρική περιοχή της Λάρισας». Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή μίας λωρίδας κίνησης οχημάτων και θέσεις στάθμευσης οχημάτων, παρτέρια πρασίνου, καθώς και την κατασκευή νέων πεζοδρομίων, σε διατομή ενιαίας στάθμης. Παράλληλα κατασκευάζεται νέο δίκτυο αποχέτευσης ομβρίων υδάτων το οποίο θα συνδεθεί με το αντίστοιχο της ΔΕΥΑΛ.

Υπενθυμίζεται πως ήδη η ΔΕΥΑΛ έχει προχωρήσει σε αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στον συγκεκριμένο δρόμο.

Στην υπογραφή της σύμβασης παρέστησαν επίσης ο αντιδήμαρχος Γ. Σούλτης, η γενική γραμματέας του Δήμου κ. Β. Μόσιαλου, η γενική διευθύντρια κ. Ευαγ. Γιοβρή, ο αν προϊστάμενος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Θαν. Πατσιούρας, η αν. προϊσταμένη τμήματος κτιριακών έργων και αναπλάσεων κ. Μ. Κωτούλα και ο εκ των μελετητών κ. Ηλ. Πνευματικός.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Συλλήψεις για ναρκωτικά, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και κλοπές σε Λάρισα, Βόλο και Τρίκαλα Συλλήψεις για ναρκωτικά, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και κλοπές σε Λάρισα, Βόλο και Τρίκαλα
    11 Αυγούστου 2026, 11:05
  • Εργασίες αποκατάστασης από "Daniel" και "Elias" – Πάνω από 103 εκατ. ευρώ οι πληρωμές σε δύο εργολαβίες Εργασίες αποκατάστασης από "Daniel" και "Elias" – Πάνω από 103 εκατ. ευρώ οι πληρωμές σε δύο εργολαβίες
    11 Αυγούστου 2026, 10:55
  • Λάρισα: Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος ηλικιωμένης – Στη δικογραφία 47χρονος Λάρισα: Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος ηλικιωμένης – Στη δικογραφία 47χρονος
    10 Αυγούστου 2026, 11:24
  • Συλλήψεις σε Λάρισα, Μαγνησία και Τρίκαλα για διατάραξη κοινής ησυχίας, παραβάσεις στον αιγιαλό, ναρκωτικά και οδήγηση υπό μέθη Συλλήψεις σε Λάρισα, Μαγνησία και Τρίκαλα για διατάραξη κοινής ησυχίας, παραβάσεις στον αιγιαλό, ναρκωτικά και οδήγηση υπό μέθη
    9 Αυγούστου 2026, 10:27
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva