Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σύλληψη 71χρονου στη Λάρισα που φωτογράφιζε γυμνά παιδιά στο κολυμβητήριο Κύριο

  • 12 Μαΐου 2014, 15:49
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Λάρισα

Συνελήφθη την Κυριακή το μεσημέρι στη Λάρισα ένας 71χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων.

Ειδικότερα, ο 71χρονος κατελήφθη από αστυνομικούς του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας στο Κλειστό Κολυμβητήριο Λάρισας κατά τη διάρκεια αγώνων κολύμβησης, στους οποίους συμμετείχαν ανήλικα αγόρια και κορίτσια, να φωτογραφίζει τους ανήλικους διαγωνιζόμενους τη στιγμή που άλλαζαν ρούχα στις κερκίδες του κολυμβητηρίου, υπό την επιτήρηση των γονέων τους.   

Από την κατοχή του συλληφθέντα κατασχέθηκε η φωτογραφική μηχανή.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, πλήθος αρχείων με υλικό παιδικής πορνογραφίας, βρέθηκε αποθηκευμένο σε διάφορα ψηφιακά αποθηκευτικά μέσα.

Τα παραπάνω πειστήρια κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν για περαιτέρω εξέταση.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva