Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στον πρώτο Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Θεσσαλίας Tour of Thessaly 2023 Exalco Κύριο

  • 28 Αυγούστου 2023, 15:15
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Λάρισα
Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στον πρώτο Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Θεσσαλίας Tour of Thessaly 2023 Exalco

..

Με αξιοσημείωτη συμμετοχή, τόσο αθλητών και ομάδων, όσο και κατοίκων  και επισκεπτών της Θεσσαλίας, έριξε αυλαία ο πρώτος Διεθνής  Ποδηλατικός Γύρος Θεσσαλίας Tour of Thessaly 2023 Exalco, που πραγματοποιήθηκε 25-27 Αυγούστου σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Θεσσαλίας.

Στη σπουδαία αθλητική διοργάνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, υπό την εποπτεία της Βαλκανικής Ποδηλατικής Ένωσης (BCU) συμμετείχαν 14 ομάδες από τα Βαλκάνια με 130 αθλητές, οι οποίοι πραγματοποίησαν 7 διαδρομές συνολικού μήκους 565 χιλιομέτρων.

.Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, δεν μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού, που διέσχισε ολόκληρη τη Θεσσαλία. Στο πλάι των εκατοντάδων ποδηλατών που συμμετείχαν, βρισκόταν πάντα το ασθενοφόρο του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, επανδρωμένο με πιστοποιημένο διασώστη.  Σε συνεργασία με τους γιατρούς της διοργάνωσης, εξασφάλισε την παροχή πρώτων βοηθειών σε συμμετέχοντες και επισκέπτες που χρειάστηκαν τη συνδρομή εξειδικευμένης βοήθειας.

Πολλά συγχαρητήρια σε διοργανωτές και συμμετέχοντες που διέδωσαν το μήνυμα της άμιλλας και του αθλητικού ιδεώδους και απέδειξαν πως η Θεσσαλία έχει δυναμική και υποδομή για να υποστηρίζει διοργανώσεις διεθνούς επιπέδου.

ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

.

.

.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Υπεγράφησαν οι συμβάσεις για την κατασκευή κολυμβητικών δεξαμενών σε Παλαμά, Φαρκαδόνα, Φάρσαλα, Αλμυρό, Τύρναβο και Ελασσόνα Υπεγράφησαν οι συμβάσεις για την κατασκευή κολυμβητικών δεξαμενών σε Παλαμά, Φαρκαδόνα, Φάρσαλα, Αλμυρό, Τύρναβο και Ελασσόνα
    22 Σεπτεμβρίου 2026, 13:41
  • Back to School Happy Family Weekends: Το τελευταίο δημιουργικό ραντεβού του Σεπτεμβρίου στο Fashion City Outlet! Back to School Happy Family Weekends: Το τελευταίο δημιουργικό ραντεβού του Σεπτεμβρίου στο Fashion City Outlet!
    22 Σεπτεμβρίου 2026, 12:59
  • Αντιπεριφερειάρχης Απ. Καναβός: Αλήθειες για την σιδηροδρομική γραμμή Λάρισας - Βόλου Αντιπεριφερειάρχης Απ. Καναβός: Αλήθειες για την σιδηροδρομική γραμμή Λάρισας - Βόλου
    21 Σεπτεμβρίου 2026, 10:49
  • 15χρονος έχασε τη ζωή του στην Καρίτσα του Δήμου Αγιάς 15χρονος έχασε τη ζωή του στην Καρίτσα του Δήμου Αγιάς
    21 Σεπτεμβρίου 2026, 07:54
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva