Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τραγωδία με 3χρονο στη Λάρισα που πνίγηκε σε δεξαμενή υδάτων Κύριο

  • 3 Οκτωβρίου 2015, 22:26
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Λάρισα

Ένα μικρό αγόρι τριών χρονών, έχασε τη ζωή του  στο Κυψελοχώρι Λάρισας πέφτοντας μέσα σε μία αφύλακτη στέρνα η οποία ήταν γεμάτη με νερό.

Το παιδί έπαιζε με φίλους του σε μία φάρμα ζώων, απ' όπου ξέφυγε της προσοχής των γονιών του και δυστυχώς έπεσε μέσα σε μια βαθιά στέρνα, η οποία δεν είχε σχάρα προφύλαξης στην επιφάνειά της.

Ο τρίχρονος Χρήστος ήταν εξαιρετικά άτυχος, καθώς δεν έγινε άμεσα αντιληπτός ούτε από τα άλλα παιδιά, ούτε από τους γονείς του. Όταν πια τον αναζήτησαν και κατάφεραν να τον βρουν εγκλωβισμένο μέσα στην βαθιά στέρνα ήταν πια αργά.

Παρά την άμεση άφιξη ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, και την εσπευσμένη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ο μικρός έχασε τη μάχη για τη ζωή, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν ζωντανό.

πηγή: protothema.gr

Τελευταία τροποποίηση στις3 Οκτωβρίου 2015, 22:30

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva