Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έργα διαγράμμισης στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσ/νίκης από Α/Κ Μ. Μοναστηρίου έως Α/Κ Ευαγγελισμού Κύριο

  • 10 Ιουνίου 2014, 13:14
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Θεσσαλία

Από την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται η προσωρινή ρύθμιση της κυκλοφορίας στο παράπλευρο οδικό δίκτυο του αυτοκινητοδρόμου Πατρών – Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων (Π.Α.Θ.Ε.)

και συγκεκριμένα στο τμήμα από Α/Κ Μ. Μοναστηρίου (320 χ/θ) έως Α/Κ Ευαγγελισμού (375χ/θ), για το χρονικό διάστημα από 11-06-2014 έως 30-07-2014 και ώρες 08:00 – 20:00, λόγω εκτέλεσης εργασιών αναδιαγράμμισης.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται στο ρεύμα κυκλοφορίας που θα απομείνει, σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν.

Τελευταία τροποποίηση στις10 Ιουνίου 2014, 16:33

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva