.
.

Θεσσαλία

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας κηρύχθηκαν περιοχές στις Π.Ε. Λάρισας και Τρικάλων

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας κήρυξε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός περιοχές στους Δήμους Ελασσόνας και Κιλελέρ της Π.Ε. Λάρισας και του Δήμου Τρικκαίων της Π.Ε. Τρικάλων.

Αριστερή Παρέμβαση: Περιφέρεια Θεσσαλίας και ΚΝΕ συνδιοργανώνουν ..."Αντιμπεριαλιστικό Διήμερο"

Είναι γνωστό πως η περιοχή της Θεσσαλίας έχει μετατραπεί τα τελευταία χρόνια σε κέντρο πολεμικών σχεδιασμών για μια σειρά καπιταλιστικά κέντρα.

Επιτροπή για την Τουριστική Ανάπτυξη συστήνει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας

Με πολύ ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις που αποτύπωσαν το μέγεθος του προβλήματος που έχει προκύψει στον τουρισμό των Βόρειων Σποράδων λόγω της πανδημίας,

Απόφαση της Γ.Σ. του Συλλόγου Μελών ΕΔΙΠ του Π.Θ. σχετικά με τις αντιστοιχίες των τμημάτων των ΑΕΙ

Ο Σύλλογος Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θεωρεί άδικη και μειωτική για το κύρος των Ελληνικών Πανεπιστημίων αλλά και ειδικότερα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας,

Ψήφισμα της 26ης/08.07.2020 Συνέλευσης του Τμήματος Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Με την αριθμ. 77275/Ζ1/19-06-2020 (Φ.Ε.Κ. 2549/25-06-2020, τ. Β ́) Απόφαση του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων καθορίστηκαν οι αντιστοιχίες Ακαδημαϊκών Τμημάτων, Εισαγωγικών Κατευθύνσεων και Προγραμμάτων Σπουδών των Α.Ε.Ι. και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών για το Ακαδημαϊκού Έτους 2020 – 2021, που αφορούν αποκλειστικά τη δυνατότητα μετεγγραφών των φοιτητών σε ομοειδή, κατά τη σχετική απόφαση, Τμήματα.

Η Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας Μ. Μπίλλη σχετικά με την απόφαση για την Αγια Σοφιά

Καταδικάζουμε απερίφραστα την απόφαση των τουρκικών αρχών για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας ,μνημείου Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, σε ισλαμικό τέμενος.Η πράξη αυτή αποτελεί όνειδος για τον Χριστιανικό κόσμο και ράπισμα στους πολιτισμένους συνομιλητές της Τουρκίας σε ΕΕ και ΝΑΤΟ.

Κ. Αγοραστός: Εντός του 2021 θα ξεκινήσουν οι εργασίες στο βόρειο κομμάτι του Ε65

Ξεκινούν εντός του 2021 οι εργασίες του βόρειου τμήματος του αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 που αποτελεί εργαλείο ανάπτυξη για τη Θεσσαλία και όλη τη χώρα, αφού συνδέει την Ανατολική με τη Δυτική Ελλάδα.

Ψήφισμα τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Π.Θ. για την κατάργηση των καλλιτεχνικών μαθημάτων και των μαθημάτων επιλογής στη Δ.Ε.

Το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πανεπιστημίου Θεσσαλίας εκφράζει, ομόφωνα, την έντονη διαφωνία του αλλά και τον προβληματισμό του σχετικά με την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας

Επερώτηση της "Πρωτοβουλίας" στο Π.Σ. για πρόγραμμα καταπολέμησης του δάκου της ελιάς

Ο δάκος της ελιάς (Bactocera oleae), είναι ο βασικός εντομολογικός εχθρός της ελιάς. Η ζημιά λόγω προσβολής μπορεί χωρίς καταπολέμηση και κάτω από ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες να φθάσει το 90% της συνολικής ετήσιας παραγωγής, οδηγώντας σε σημαντική υποβάθμιση του παραγόμενου προϊόντος.

Παρουσιάστηκε από τον Υπ. Εσωτερικών το νέο χρηματοδότικο πρόγραμμα "Αντ. Τρίτσης" στο Κιλελέρ

Να αξιοποιήσουν οι Δήμαρχοι και η Περιφέρεια της Θεσσαλίας τη χρυσή ευκαιρία που δίνεται για έργα πνοής στην περιοχή μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» κάλεσε τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης ο υπουργός Εσωτερικών, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, κατά την παρουσίαση του προγράμματος στο Κιλελέρ, που οργάνωσε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ