.
.
.

Θεσσαλία

Αριστερή Παρέμβαση: "7 Απρίλη παγκόσμια ημέρα υγείας... σε έναν κόσμο που η αξία της ζωής παίζεται στα χρηματιστήρια..."

Καθώς η πανδημία του κορονοϊού εξελισσόμενη επηρεάζει όλο και περισσότερο τους κατοίκους της χώρας, η κυβέρνηση δε δείχνει καμία διάθεση να λάβει μέτρα για την ενίσχυση του συστήματος δημόσιας υγείας στην κατεύθυνση που προτείνεται από το σύνολο των υγειονομικών, το οποίο δίνει αυτή τη στιγμή τη μάχη εναντίον της πανδημίας.

Π.Τ. Θεσσαλίας Ο.Ε.Ε.: Προβληματισμοί και προτάσεις προς τα υπουργεία Ανάπτυξης, Οικονομίας και Εργασίας

Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί της Κυβέρνησης,

Κατ’ αρχήν θα πρέπει να σας συγχαρούμε και να αναγνωρίσουμε την υπεύθυνη στάση την οποία τηρείται, δεδομένων όλων των συνθηκών, στην πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ολόκληρος ο πλανήτης.

2 νεκροί και 10 τραυματίες σε 12 τροχαία τον Μάρτιο στη Θεσσαλία - Βεβαιώθηκαν 4.094 τροχαίες παραβάσεις

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που συνέβησαν, κατά τη διάρκεια του μήνα Μαρτίου 2020, στην εδαφική αρμοδιότητα των νομών Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας για τη συνεδρίαση του Π.Σ. στις 10 Απριλίου

Η Λαική Συσπείρωση, καταγγέλλει την περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, η οποία εν μέσω πανδημίας του κορωναιού, συγκαλεί στις 10/4, συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου δια περιφοράς, χωρίς όμως να περιλάβει στα θέματα, τίποτα για την διεκδίκηση από την κυβέρνηση της κάλυψης των μεγάλων ελλείψεων σε προσωπικό και εξοπλισμό στα δημόσια νοσοκομεία και Κ.Υ της Θεσσαλίας,

Ανακοίνωση ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε για «νεκρό» από κορωνοϊο στη Λάρισα

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδος και Ευβοίας αναγκάζεται να παρέμβει στο δημόσιο διάλογο προκειμένου να αναδείξει προβλήματα τήρησης των δεοντολογικών κανόνων στην άσκηση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος.

Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Θεσσαλίας: Σε ετοιμότητα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ  που ισχύει από  τo Σάββατο (04-04-2020) έως την Κυριακή (05-04-2020).

Ομόφωνο "ναι" από το Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας για προσφορά υγειονομικού υλικού σε Κ.Υ. και νοσοκομεία

Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Θεσσαλίας στις 30 Μαρτίου αποφασίστηκε όπως σας είχε ενημερώσει με σχετικό ρεπορτάζ το KarditsaLive.Net η ενίσχυση των Κέντρων Υγείας και νοσοκομείων της Θεσσαλίας με υγειονομικό υλικό.

Προκαταβολή έργων στο 10% ζητούν Περιφέρεια Θεσσαλίας και ΤΕΕ Κ/Δ Θεσσαλίας

Τον διπλασιασμό της προκαταβολής των δημοσίων έργων από το 5% στο 10%  ζητούν Περιφέρεια και ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, στο πλαίσιο πακέτου μέτρων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από την κρίση του κορoνοϊού και την ενίσχυση του πληττόμενου κλάδου των μηχανικών.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ