.
.

Θεσσαλία

Συμβουλές από την Πολιτική Προστασία της Π.Θ. για το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την Ε.Μ.Υ. (3/2)

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας - Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας ανακοινώνεται  ότι εκδόθηκε από την ΕΜΥ/ΕΜΚ  Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, καθώς ψυχρές αέριες μάζες από τη βόρεια Ευρώπη θα κινηθούν νοτιότερα και θα προκαλέσουν κακοκαιρία με το όνομα ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ- BARBARA στη χώρα μας από την Κυριακή (05/02/2023).

Πειθαρχική διαδικασία κατα δημάρχου της Θεσσαλίας από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας

Μεγάλη οικονομική ζημιά στο Δήμο του προκάλεσε δήμαρχος στη Θεσσαλία, με την Εθνική Αρχή Διαφάνειας να ανακοινώνει πως εκκινεί πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του.

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με το νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας

Με τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας Ταξίαρχο Θωμά Καρανάσιο συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Τ. Τσιαπλές: Κυβέρνηση – περιφέρεια και δήμοι, να βάλουν τέλος στο μαρτύριο των σεισμόπληκτων

Σε λίγο συμπληρώνονται 2 χρόνια από τον καταστροφικό σεισμό της 3ης Μαρτίου 2021 και το μαρτύριο των σεισμόπληκτων σε πολλά χωριά των Νομών Λάρισας και Τρικάλων, συνεχίζεται και απ’ ότι φαίνεται θα είναι μακρύ.

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Επερώτηση για την μη κατασκευή του φράγματος Δελερίων Λάρισας

Επερώτηση για την μη κατασκευή του φράγματος Δελερίων Λάρισας κατέθεσαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας Τάσος Τσιαπλές και Ζήσης Γκαραλιάκος.

ΠΑΚ Θεσσαλίας: Η κυβέρνηση φορτώνει κι άλλα βάρη στους αγρότες με τις νέες αυξήσεις στις ασφαλιστικές εισφορές!

Δεν φτάνει που οι αγρότες έφτασαν να πληρώνουν πάνω από 2 ευρώ το λίτρο το πετρέλαιο για τις αγροτικές τους εργασίες, δεν φτάνει που η τιμή της κιλοβατώρας στο αγροτικό ρεύμα, εκτοξεύτηκε από τα 7 λεπτά στα 25 λεπτά, ξετινάζοντας κάθε προγραμματισμό των παραγωγών, δεν φτάνει που τα αγροτικά προϊόντα, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, πωλούνται φθηνά από τους καλλιεργητές και φτάνουν πανάκριβα στο ράφι για τους καταναλωτές, η κυβέρνηση της ΝΔ, επεφύλαξε άλλη μια αύξηση για τους αγρότες, προσθέτοντας ακόμα ένα οικονομικό βάρος σε όλο τον παραγωγικό αγροτικό κόσμο, αυξάνοντας, ουσιαστικά, ακόμα περισσότερο το- ήδη απαγορευτικό-  κόστος παραγωγής και μειώνοντας ταυτόχρονα τα πραγματικά μειωμένα έσοδα των παραγωγών.

Ανακοίνωση - καταγγελία των Οργανώσεων Θεσσαλίας του ΚΚΕ(μ-λ): Συμπαράσταση - αλληλεγγύη στους αγωνιζόμενους αγρότες

Οι Οργανώσεις Θεσσαλίας του ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλουν τη κυβέρνηση της ΝΔ που για άλλη μια φορά καταφεύγει στην αστυνομική βία και καταστολή απέναντι σε αγωνιζόμενους αγρότες.

Τάσος Τσιαπλές: "Οι άνεργοι ζητούν πλήρη και σταθερή εργασία και όχι κοροϊδία για το πώς θα φτιάχνουν βιογραφικά!"

Οι 60.000 και πλέον εγγεγραμμένοι άνεργοι της Θεσσαλίας (νέοι σε ηλικία ή μεγαλύτεροι), όπως και γενικότερα, δεν μπορούν να ζήσουν με τα προγράμματα περιστασιακής και κακοπληρωμένης εργασίας, που προσφέρουν φθηνό και ανακυκλούμενο εργατικό δυναμικό στην εργοδοσία, αλλά δεν λύνουν το πρόβλημα της ανεργίας. Ούτε με κάλπικες υποσχέσεις, ότι η καπιταλιστική ανάπτυξη θα φέρει νέες και καλές δουλειές.

Ψηφιακές υπηρεσίες επαγγελματικής καθοδήγησης για νέους που αναζητούν εργασία από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Δωρεάν ψηφιακές υπηρεσίες συμβουλευτικής, επαγγελματικής καθοδήγησης και εύρεσης εργασίας αποκλειστικά για νέους ηλικίας 18-35 ετών προσφέρει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο ευρωπαϊκό έργο GeGs- Good e- Guidance Stories του συγχρηματοδοτούμενου από την Ε.Ε. προγράμματος Erasmus+.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ