.
.

Θεσσαλία

ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας:" Όχι στη συγκάλυψη των υποκλοπών και στο ισχύον νομικό πλαίσιο των παρακολουθήσεων"

Με αφορμή πρόταση ψηφίσματος για τις τηλεφωνικές υποκλοπές, που κατατέθηκε στο περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας στην συνεδρίαση της 28.9.22,ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Τάσος Τσιαπλές, ανέφερε τα εξής:

Χρ. Τριαντόπουλος: "5,8 εκατ. ευρώ σε 882 ιδιοκτήτες σεισμόπληκτων ακινήτων στη Θεσσαλία"

Η ενεργοποίηση της πλατφόρμας arogi.gov.gr οδήγησε στην επιτάχυνση των αποζημιώσεων των ιδιοκτητών ακινήτων που επλήγησαν από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου 2021 στη Θεσσαλία.

Ανοιχτή επιστολή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Θεσσαλίας προς τον Περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό

Κύριε Περιφερειάρχη!

Με μεγάλη μας λύπη διαβάσαμε σε ρεπορτάζ από τοπική ιστοσελίδα της Μαγνησίας για διαπληκτισμό σας με δημοσιογράφο, τη περασμένη Τετάρτη 28.09.2022 κατά τη παρουσία σας στη Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας & Σποράδων.

Μήνυμα της Αν. Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης Β. Ζιάκα για την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Η 9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού και Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού γίνεται σήμερα μια αφορμή για να γιορτάσουμε τον Αθλητισμό στα σχολεία, μια αφορμή για να βιώσουμε τη χαρά που μπορεί να προσφέρει σε όλους μας και ειδικότερα στους μαθητές, στα παιδιά μας.

Αναλυτικά στοιχεία για το πρόγραμμα "ΑΝΑΣΑ ΙΙ" παρουσίασε η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Τα αποτελέσματα του Προγράμματος ΑΝΑΣΑ ΙΙ που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020, παρουσίασαν σήμερα από το Βόλο ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, ο γενικός διευθυντής της ΑΕΔΕΠ Απόστολος Παπαδούλης και η προϊσταμένη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης ΕΣΠΑ Θεσσαλίας Μελίνα Σαραφίδου, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέας Κολυνδρίνη.

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση IFTM-TOP RESA 2022 στο Παρίσι μέσω του ΕΟΤ, συμμετείχε η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε για πρώτη φορά στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση για τη Γαλλική αγορά, τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «IFTM (International & French Travel Market)- Top Resa, που πραγματοποιήθηκε  στο εκθεσιακό κέντρο  «Porte des Versailles» από 20  έως 22 Σεπτεμβρίου 2022.

Τουριστικοί προορισμοί της Θεσσαλίας «ταξιδεύουν» στην Ισπανία μέσα από την ταξιδιωτική εκπομπή Planeta Calleja

Στην ισπανική τηλεόραση  προβάλλονται  τουριστικοί προορισμοί της Θεσσαλίας καθώς ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταξιδιωτικής εκπομπής Planeta Calleja  στο Πήλιο και στα Μετέωρα.

Επιστολή Προέδρου ΤΕΕ-ΚΔΘ προς ΥΠ.ΕΝ. για τα μέτρα αντιμετώπισης της ενεργειακής κρίσης

Με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα, αναφορικά με τα μέτρα της κυβέρνησης που ανακοινώθηκαν στη Θεσσαλονίκη για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης,

Επίσκεψη μελών ΕΔΥΘΕ στην έξοδο της σήραγγας μεταφοράς των υδάτων & στην θέση των έργων φράγματος Συκιάς επί του Αχελώου

Την Πέμπτη 22/9/22 αντιπροσωπεία της ΕΔΥΘΕ [ καθηγητής Φ. Γέμτος, Γ. Χατζής πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας, Φ. Αλεξάκος πρ. Νομάρχης, πρ. Δήμαρχος Καρδίτσας, Δημ. Αρχοντής, πρ. Δήμαρχος καρδίτσας, Τ. Μπαρμπούτης ΔΣ ΕΘΕΜ] πραγματοποίησε συμβολική επίσκεψη στην περιοχή των εγκαταλειμμένων έργων εκτροπής Αχελώου και συγκεκριμένα στην έξοδο της σήραγγας μεταφοράς των υδάτων (Δρακότρυπα) και στην θέση των έργων φράγματος Συκιάς επί του Αχελώου.

Συνεδριάζει την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας

Συνεδριάζει δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας με θέματα προς συζήτηση τα ακόλουθα θέματα:

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ