Θεσσαλία

Οι συνδυασμοί και οι υποψήφιοι για τις εκλογές στην ΠΕΔ Θεσσαλίας

Έγιναν γνωστοί οι συνδυασμοί όπως κατατέθηκαν στον Δήμαρχο της έδρας της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου , του Εποπτικού Συμβουλίου και των Εκπροσώπων στην ΚΕΔΕ της ΠΕΔ Θεσσαλίας δημοτικής Περιόδου 2019-2023

Κ. Αγοραστός: "Δεν θα διεκδικήσω νέα θητεία στην ΕΝ.ΠΕ."

«Με την ολοκλήρωση μιας διεκδικητικής και αποτελεσματικής θητείας στην προεδρία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας αποφάσισα να μην τη διεκδικήσω εκ νέου,  προκειμένου να έχω τον απαιτούμενο χρόνο, να αφοσιωθώ με όλες μου τις δυνάμεις στην προώθηση και επίτευξη σημαντικών αναπτυξιακών στόχων για τη Θεσσαλία.

Γενική συνέλευση και εκλογή νέου Δ.Σ. στην ΠΕΔ Θεσσαλίας

Την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 9.30 στη Λάρισα στην αίθουσα της ΔΕΥΑΛ, μετά από πρόσκληση του δημάρχου της έδρας της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Καλογιάννη Απόστολου, συγκαλείται η Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Θεσσαλίας για τα παρακάτω θέματα:

Συνεδριάζει την Παρασκευή (15/11) το Π.Σ. Θεσσαλίας για προϋπολογισμό και Ο.Π.Δ.

Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, στο Κτίριο της Περιφέρειας στην οδό Καλλισθένους & Θεοφράστου την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου και ώρα 18.00.

Επαφές με ανθρώπους του τουρισμού και πολιτικούς παράγοντες είχε στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση στο Λονδίνο ο Κ. Αγοραστός

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση World Travel Market, που διεξήχθη στο εκθεσιακό κέντρο Excel του Λονδίνου.

Δημοπρατείται έργο ασφαλτοστρώσεων στην Π.Ε. Καρδίτσας με προϋπολογισμό 2 εκ. ευρώ

Σε φάση δημοπράτησης εισέρχεται το έργο «Ασφαλτοστρώσεις Οδικού Δικτύου Π.Ε. Καρδίτσας» προϋπολογισμού 2.000.000 ευρώ μετά την έγκριση που έλαβε από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Στο Υπ. Περιβάλλοντος για δασικά θέματα ο Νικ. Ντίτορας

Κατόπιν πρόσκλησης του Υπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Κωνσταντίνου Χατζηδάκη, ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας κ. Νικόλαος Ντίτορας μετέβη στις 6 Νοεμβρίου στην Αθήνα,

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα παράνομης διάθεσης αλκοολούχων στη Θεσσαλία

Στα ίχνη ενός ιδιαίτερα επικίνδυνου κυκλώματος παράνομης διάθεσης αλκοολούχων προϊόντων βρίσκονται οι τελωνειακές υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Ξεκινούν οι εργασίες του Vox Populi: Προσομοίωση Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας

Ξεκινούν την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου οι εργασίες της 1ης Πρότυπης Προσομοίωσης Περιφερειακού Συμβουλίου Vox_Populi , υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και με πρωτοβουλία νέων της περιοχής.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ