.
.
.

Θεσσαλία

40 νέα επενδυτικά σχέδια συνολικού προϋπολογισμού 30 εκατ. ευρώ επιχορηγούνται από τον Αναπτυξιακό Νόμο στη Θεσσαλία

Σαράντα πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις σε όλη τη Θεσσαλία επιχορηγούνται από τον  Αναπτυξιακό Νόμο της Περιφέρειας με 14,2 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να υλοποιήσουν  τα νέα τους επενδυτικά σχέδια συνολικού προϋπολογισμού επένδυσης 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Δ/νση Πολιτικής Προστασίας της Π.Θ. για το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εξέδωσε η Ε.Μ.Υ. (26/7)

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας - Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ που ισχύει από αύριο Τρίτη (27-7-2021).

Επτά εμβολιαστικά κέντρα ζήτησε από το Υπ. Παιδείας το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Τη λειτουργία επτά εμβολιαστικών κέντρων ζήτησε από το υπουργείο Παιδείας το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσοι φοιτητές, καθηγητές και εργαζόμενοι θέλουν να εμβολιαστούν.

"Η περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, σπρώχνει νέους σε ιδιωτικά κολλέγια και ΙΕΚ, αντί να διεκδικεί το δικαίωμα στην δωρεάν μόρφωση όλων των παιδιών"

Η κυβέρνηση της Ν.Δ, ετοιμάζεται να ψηφίσει νέο αντιλαϊκό νομοσχέδιο, που υποβαθμίζει παραπέρα την δημόσια εκπαίδευση, διασπά τον ενιαίο χαρακτήρα του δημόσιου σχολείου και το περιεχόμενο της μόρφωσης, που επιβάλει την αντιδραστική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, που φέρνει την αυτονόμηση της σχολικής μονάδας από την υποχρέωση της πολιτείας να εξασφαλίζει την πλήρη χρηματοδότηση της και οδηγεί σε μεγαλύτερες κοινωνικές και μορφωτικές ανισότητες.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας για την υποψηφιότητα εγγραφής του Ολύμπου στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO

Ο Όλυμπος, το μυθικό βουνό των θεών, ένα παγκόσμιο σύμβολο που διαχρονικά συγκινεί και εμπνέει, αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα brand name της Ελλάδας.

Συνάντηση Κ. Αγοραστού με Ομοσπονδία και Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων

Λύση στο θέμα της διαχείρισης του  ανεξέλεγκτου υπερπληθυσμού αγριόχοιρων προωθείται  μετά τη συνάντηση  που είχε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός με τα προεδρεία της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας και της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων, παρουσία και του δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα.

Η Λαική Συσπείρωση για την πρόσφατη σύσκεψη της περιφερειακής αρχής Θεσσαλίας, για την πανδημία

Πριν λίγες ημέρες η περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, πραγματοποίησε έκτακτα μια σύσκεψη φορέων για την πανδημία, με σκοπό όχι να διεκδικηθούν η ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας και η επίταξη των ιδιωτικών μονάδων υγείας, πραγματικά μέτρα προστασίας της υγείας των εργαζομένων και του λαού σε μεγάλους χώρους δουλειάς και μέσα μαζικής μεταφοράς,

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ