.
.

Θεσσαλία

Ανακοίνωση της ΣΕΠΕΘ σχετικά με την έγκριση προσλήψεων τακτικού προσωπικού στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας με αφορμή τη σημερινή(24/2) συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Θεσσαλίας όπου θα εξεταστεί μεταξύ άλλων η εισήγηση για την έγκριση προσλήψεων τακτικού προσωπικού στην Περιφέρεια για το έτος 2021, ανακοίνωσε ότι:

Δημοπρατούνται παρεμβάσεις ύψους 2,5 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στη Σκόπελο

Δημοπρατείται το επόμενο διάστημα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας το έργο «Αποκατάσταση βλαβών οδικού δικτύου νήσου Σκοπέλου» προϋπολογισμού 2.500.000 ευρώ.

Β. Πινακάς: Λανθασμένη η εικόνα που μεταφέρει η "Λαϊκή Συσπείρωση" σχετικά με το ψήφισμα στήριξης των εργαζομένων στο επισιτισμό από το Π.Σ.

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Βασίλης Πινακάς σχετικά με το ψήφισμα στήριξης των εργαζομένων στο επισιτισμό και στα ξενοδοχεία της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τον covid -19 δηλώνει τα εξής:

Η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας για την απόριψη ψηφίσματος στήριξης των εργαζόμενων στον επισιτισμό-τουρισμό

Στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας (18/2/21), η Νεοδημοκρατική περιφερειακή αρχή του κ. Αγοραστού, απέρριψε το ψήφισμα που είχε καταθέσει η Λαική Συσπείρωση,

Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία: "Στις 23/2 στηρίζουμε την 24ωρη Πανελλαδική Πανυγειονομική Απεργία"

Στις 23 Φεβρουαρίου στηρίζουμε την 24ωρη Πανελλαδική Πανυγειονομική Απεργία και συμμετέχουμε στις απεργιακές συγκεντρώσεις στα Νοσοκομεία της Θεσσαλίας!

Σε Πολιτιστικό Κέντρο μετατρέπεται το παλιό δημοτικό σχολείο Αμπελιάς με χρηματοδότηση 151.000 ευρώ

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός έδωσε την έγκριση για τη δημοπράτηση του έργου «Ανάπλαση του Παλαιού Δημοτικού Σχολείου της Τ.Κ. Αμπελιάς και επανάχρηση του ως Πολιτιστικού Κέντρου», προϋπολογισμού 151.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Leader του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020.

Δημοπρατείται κλειστό δίκτυο άρδευσης για 1.100 στρέμματα μηλοκαλλιέργειας σε Μακρυράχη και Πουρί  

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός έδωσε την έγκριση για τη δημοπράτηση του έργου «Υδραυλικά έργα κλειστού δικτύου άρδευσης Δ.Δ. Μακρυράχης και Δ.Δ. Πουρίου του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου», συνολικού προϋπολογισμού 1.004.728,38 ευρώ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020.

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: "Ο αθλητισμός είναι δικαίωμα για όλους, που πρέπει να διασφαλίζεται δωρεάν, σε σύγχρονες δημόσιες αθλητικές υποδομές"

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, που είναι το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, ψήφισαν θετικά στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, για την πραγματοποίηση δύο αναγκαίων έργων στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Λάρισας (ανακαίνιση του βοηθητικού γηπέδου του σταδίου ΑΛΚΑΖΑΡ και τοποθέτηση ελαστικού τάπητα στίβου στο στάδιο ΑΛΚΑΖΑΡ), μακριά από την λογική των άλλων παρατάξεων που συνδέουν τις αθλητικές υποδομές με την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού.

Με virtual περίπτερα συμμετέχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις TTR Romania και ITB Berlin

Με  virtual «εικονικά» Περίπτερα, συμμετέχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας  στις Διεθνείς Διαδικτυακές Τουριστικές Εκθέσεις TTR Virtual 2021 (18-21/02/2021) στο  Βουκουρέστι Ρουμανίας και  ITB Berlin - Now (9 - 12 /3/ 2021) Virtual.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας, για την άρνηση των άλλων παρατάξεων να στηρίξουν ψηφίσμα συμπαράστασης σε διαδηλωτές που δικάζονται για συμμετοχή τους σε κινητοποίηση κατά των πλειστηριασμών

Από κοινού η Νεοδημοκρατική περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, με τις παρατάξεις του ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ, της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ, της Πράσινης Θεσσαλίας και της ναζιστικής Ελληνικής Αυγής,

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ