.
.

Θεσσαλία

Υπογράφηκε η σύμβαση για την ανανέωση του στόλου των οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ στη Θεσσαλία

Με 48 νέα περιπολικά, 16 δίκυκλες μοτοσικλέτες, 3 οχήματα διερεύνησης ατυχημάτων, 51 πομποδέκτες αυτοκινήτων και 4 φορητά ραντάρ εξοπλίζονται Αστυνομικές Υπηρεσίες της Θεσσαλίας μέσω του ΕΣΠΑ μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό.

Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε: Βραβεία «Μαρκατά» σε φοιτητές δημοσιογραφίας

Το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδος και Εύβοιας θα απονείμει και φέτος τα βραβεία «Μαρίνου και Ιωάννου Μαρκατά», σε αποφοίτους Λυκείου της Κεντρικής Ελλάδας, που πέτυχαν τις υψηλότερες θέσεις εισαγωγής σε πανεπιστημιακές δημοσιογραφικές σχολές.

Κ. Αγοραστός: Να προχωρήσει άμεσα η εκτροπή Αχελώου

Αυτοψία σε όλο το μήκος του ποταμού Πηνειού, από  την Καλαμπάκα μέχρι έξω από τα Τρίκαλα πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη.

Σε σύσκεψη στο Υπ. Προστασίας του Πολίτη ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στ. Ελλάδας

Στην Αθήνα βρέθηκε την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου ο Συντονιστής κ. Νικόλαος Ντίτορας, προκειμένου να συμμετάσχει στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, έπειτα από πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής, Υποδοχής και Ασύλου, κ. Πάτροκλου Γεωργιάδη, για συνάντηση με τους Συντονιστές των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της Χώρας.

Ανακοίνωσε τους δύο αντιπεριφερειάρχες σε Τρίκαλα και Μαγνησία ο Κ. Αγοραστός

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού σήμερα Παρασκευή (13/9) ορίστηκαν οι Χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες σε Π.Ε. Τρικάλων και Μαγνησίας.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε στην έκθεση Τουρισμού “TourNatur” 2019

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο πλαίσιο του προγράμματος τουριστικής προβολής που υλοποιεί, συμμετείχε στην μεγαλύτερη έκθεση κοινού “TourNatur” στο Ντίσελντορφ, για ειδικές και εναλλακτικές μορφές τουρισμού από 6 έως 8 Σεπτεμβρίου ως συνεκθέτης του ΕΟΤ.

"Πράσινο φως" από τη Βουλή για τους διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών - Ο Φ. Σερέτης για την 5η ΥΠΕ

Εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία από τη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, οι προτεινόμενοι υποψήφιοι από τον Υπουργό Υγείας, για τις θέσεις των Διοικητών των 7 Υγειονομικών Περιφερειών.

Ένωση Συντακτών: "Επαγγελματίες δημοσιογράφοι στα γραφεία τύπου των ΟΤΑ"

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε, υπενθυμίζει προς τους νέους Δημάρχους των ΟΤΑ Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, ότι από τον Μάρτιο βρίσκεται σε εφαρμογή ο νόμος που φορά την «Προώθηση της ουσιαστικής ισότητας των φύλων, πρόληψη και καταπολέμησης της έμφυλης βίας – Ρυθμίσεις για την απονομή Ιθαγένειας - Διατάξεις σχετικές με τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση – Λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας ΥΠΕΣ».

Ανακοίνωση του Συλλόγου Συμβασιούχων εκπαιδευτικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Ενόψει έναρξης της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς, οι συμβασιούχοι εκπαιδευτικοί εξακολουθούν να βρίσκονται σε αδιέξοδο σχετικά με την καταβολή δεδουλευμένων.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ