.
.

Θεσσαλία

Οι Έμποροι της Θεσσαλίας με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρη Παπαστεργίου

Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, από κοινού με τους προέδρους των Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας, παρουσία του Προέδρου της ΚΕΔΕ και Δημάρχου Δήμου Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου.

Ο νέος Αναπτυξιακός Νόμος στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Γενικού Συμβουλίου του ΣΘΕΒ

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Ιουνίου η διευρυμένη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου του ΣΘΕΒ για τον Νέο Αναπτυξιακό Νόμο παρουσία εκπροσώπων θεσσαλικών επιχειρήσεων.

Παρουσία της ομάδας Κένταυρος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με το μονοθέσιο όχημά τους στο χώρο διεξαγωγής της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΣΒΘΣΕ

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, στο πλαίσιο της διεξαγωγής της Ετήσιας Γενικής του Συνέλευσης στην αίθουσα εκδηλώσεων ERGON SHOWGROUND του συγκροτήματος Τσαλαπάτα στον Βόλο, είχε την χαρά να φιλοξενήσει την ομάδα Κένταυρος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με το μονοθέσιο όχημά τους, η οποία μέχρι σήμερα έχει σχεδιάσει και κατασκευάσει 8 μονοθέσια τύπου Formula.

Η ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας φέρνει ψήφισμα ενάντια στους πλειστηριασμούς και για τη λήψη μέτρων προστασίας των λαικών οικογενειών

Πρόταση ψηφίσματος ενάντια στους πλειστηριασμούς και για τη λήψη μέτρων προστασίας των λαικών οικογενειών κατέθεσαν  προς το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαικής Συσπείρωσης Θεσσαλίας.

Δήλωση του Τάσου Τσιαπλέ, επικεφαλής της ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας, για τις κινητοποιήσεις των υγειονομικών

Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας, στηρίζει τις κινητοποιήσεις των γιατρών και όλων των εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας, που διεκδικούν ένα δημόσιο - δωρεάν & σύγχρονο σύστημα υγείας, μακριά από ΣΔΙΤ και ανταποδοτικότητα, την κάλυψη όλων των ελλείψεων σε ιατρικό, νοσηλευτικό και άλλο προσωπικό.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας, χαιρετίζουν τον απεργιακό αγώνα των τραπεζοϋπαλλήλων της Εθνικής και της Πειραιώς

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαικής Συσπείρωσης Θεσσαλίας, χαιρετίζουν τον απεργιακό αγώνα των εργαζόμενων στα τραπεζικά καταστήματα της Εθνικής και της Πειραιώς,

Πολιτική Προστασία Π.Θ.: Οδηγίες προς τους πολίτες για την πρόληψη και προστασία από δασικές πυρκαγιές

Η χώρα μας στο σύνολό της καλύπτεται από δασικές εκτάσεις με ποικιλία ευαίσθητων οικοσυστημάτων. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τις κλιματολογικές συνθήκες (υψηλές θερμοκρασίες, ισχυροί άνεμοι) που επικρατούν τους θερινούς μήνες, έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός πυριγενούς περιβάλλοντος.

Ψήφισμα Συγκλήτου για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων

H Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αφού συζήτησε το περιεχόμενο του υπό διαβούλευση νομοσχεδίου του ΥΠΑΙΘ με τίτλο «Νέοι Ορίζοντες στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα: Ενίσχυση της ποιότητας, της λειτουργικότητας και της σύνδεσης των ΑΕΙ με την κοινωνία και άλλες διατάξεις» και λαμβάνοντας υπόψιν τις αποφάσεις των Συνελεύσεων των Τμημάτων του Ιδρύματος, αποφάσισε κατά πλειοψηφία ότι:

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ