.
.

Θεσσαλία

Οκτώ προσλήψεις διερμηνέων - διαμεσολαβητών σε Κέντρα Κοινότητας της Θεσσαλίας

Στην πρόσληψη οκτώ εκπαιδευμένων διερμηνέων - διαμεσολαβητών σε τέσσερα Κέντρα Κοινότητας της Θεσσαλίας αποκτά η Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας.

Σ.Ε.ΠΕ.Θ: Ερώτημα προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας σχετικά με την αναξιοκρατία στην επιλογή προϊσταμένων

Αξιότιμε κε Περιφερειάρχη,

Με την υπ΄αριθμ. 293/24-09-19 επιστολή μας στην οποία ουδέποτε απαντήσατε απαξιώνοντας για άλλη μία φορά τόσο τον συνάδελφό μας αλλά επιπλέον και τον σύλλογό μας που αντιπροσωπεύει το σύνολο των υπαλλήλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, σας θέσαμε το εξής ερώτημα:

Σερέτης σε Πολάκη: "Στον οχετό και στη λάσπη οφείλεις να απαντήσεις μόνο με επιχειρήματα"

Με προσωπική δήλωσή του ο Διοικητής της 5ης Υ.Π.Ε. Φώτης Σερέτης απαντά σε όσα του κατελόγισε μέσω τοποθέτησής του στα κοινωνικά δίκτυα ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης.

Δημοπρατούνται μέσα στο 2020 οι Μονάδες Επεξεργασίας Αποβλήτων στη Θεσσαλία

Δημοπρατούνται μέσα στο 2020 οι τρεις Μονάδες Επεξεργασίας Αποβλήτων στη Θεσσαλία, ξεκινώντας από τη Μ.Ε.Α. Δυτικής Θεσσαλίας που εμπεριέχει και γραμμή για βιοαπόβλητα, ενώ ακολουθούν οι ΜΕΑ Μαγνησίας και Λάρισας.

Πολάκης για τα εκτός έδρας του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ: "Ποιός είναι ο «ταξιδευτής» Στερεάς και Θεσσαλίας;;;"

Κατά του διοικητή της 5η ΥΠΕ "απασφάλισε" ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης με δημοσίευσή του στα κοινωνικά δίκτυα αναφορικά με τις ημέρες που έκανε χρήση ως εκτός έδρας ο Διοικητής της Φώτης Σερέτης.

Στον «Θεσσαλικό Σύλλογο Ντύσσελντορφ» το φλουρί της πίτας των απόδημων Θεσσαλών

Η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ» α.Σ. και οι Σύλλογοι - Μέλη συναντήθηκαν «ηλεκτρονικά» και σε συγκινησιακό κλίμα μακριά από την πατρίδα τους, έκοψαν την Βασιλόπιτά τους για το 2020.

Σ.Ε.Π.Ε.Θ.: Άμεση εφαρμογή των Μέτρων για την Υγιεινή & Ασφάλεια των εργαζομένων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας να εφαρμόσει ΑΜΕΣΑ, και χωρίς άλλη ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΙΑ, τις προβλέψεις του ν. 3850/2010 (Κύρωση του Κώδικα νόμων για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων) καθώς και την ΚΥΑ 43726/2019 για την «παροχή μέσων ατομικής προστασίας σε υπαλλήλους των OTA α΄ και β΄ βαθμού και των νομικών προσώπων αυτών και μέτρων προληπτικής ιατρικής».

Αντίθετη στο άρθρο 50 του υπό ψήφιση νομοσχεδίου η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας εκφράζει την αντίθεσή της με τις διατάξεις του Άρθρου 50 του υπό ψήφιση νομοσχεδίου για την Ανώτατη Εκπαίδευση που αφορά την εξίσωση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των πτυχιούχων των ελληνικών δημοσίων ΑΕΙ ως προς τον διορισμό τους στην Δημόσια Εκπαίδευση με εκείνα ιδιωτικών κολλεγίων.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ