.
.
.

Θεσσαλία

Οι σχεδιασμοί της ΕΡΓΟΣΕ για τα τμήματα Παλαιοφάρσαλος – Καλαμπάκα, Λάρισα – Βόλος

Τους σχεδιασμούς της για την ολοκλήρωση κρίσιμων σιδηροδρομικών έργων στo τμήμα Παλαιοφάρσαλος – Καλαμπάκα, Λάρισα – Βόλος δημοσιοποίησε η ΕΡΓΟΣΕ.

Ανακοινώθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΣΒΘΚΕ

Συγκροτήθηκε το Σάββατο 11 Μαΐου 2019, μετά τη διενέργεια αρχαιρεσιών που προηγήθηκαν κατά την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος.

Απόφαση της επιτροπής αγώνα έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού του ΤΕΙ Θεσσαλίας

Στο ίδιο έργο θεατές» είναι και φέτος το έκτακτο ακαδημαϊκό προσωπικό του ΤΕΙ Θεσσαλίας, καθώς όπως σταθερά συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, ο Μάρτης τους βρίσκει κοντά στους 7 μήνες απλήρωτους.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην έκθεση Τουρισμού «Ταξίδι 2019»

Στην έκθεση «ΤΑΞΙΔΙ 2019» που πραγματοποιήθηκε από τις 3 μέχρι τις 5 Μαΐου 2019 στο χώρο της Κρατικής Έκθεσης Κύπρου συμμετείχε η Περιφέρεια Θεσσαλίας προωθώντας την τουριστική προβολή της περιοχής.

Ημερίδα της Γ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας, με θέμα «Ο ρόλος και η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην καθημερινή ζωή των ατόμων με αναπηρία»

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 και ώρα 18:00 στο αμφιθέατρο του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας.

Σε ενεργειακή αναβάθμιση 12 νοσοκομείων προχωρά το Υπ. Υγείας - Συμπεριλαμβάνονται Πανεπιστημιακό και "Αχιλλοπούλειο"

Σε παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης 12 νοσοκομείων στη χώρα μεταξύ των οποίων το Πανεπιστημιακό Λάρισας και το "Αχιλλοπούλειο" Βόλου θα προχωρήσει το Υπουργείο Υγείας.

Τρεις νεκροί και έντεκα τραυματίες στους δρόμους της Θεσσαλίας τον Μάιο

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που συνέβησαν, κατά τη διάρκεια του μήνα Απριλίου 2019, στην εδαφική αρμοδιότητα των νομών Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ