.
.

Θεσσαλία

Μέτρα στήριξης των τουριστικών επιχειρήσεων μετά το δεύτερο lockdown ζητά η Περιφέρεια Θεσσαλίας από τους Υπουργούς Τουρισμού και Οικονομικών

Μέτρα στήριξης των τουριστικών επιχειρήσεων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης μετά το δεύτερο lockdown ζητά η Περιφέρεια Θεσσαλίας με επιστολές της προς τους Υπουργούς Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη και  Οικονομικών Χρήστο Σταικούρα.

Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας για το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Ε.Μ.Υ.

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας - Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης  Καιρού της ΕΜΥ  με ισχύ από το απόγευμα της Πέμπτης 03-12-2020 που προβλέπει μεταβολή του καιρού με ισχυρές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις.

Η "Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας" για το ψήφισμα με τα προβλήματα στην υγεία που δεν μπήκε σε ψηφοφορία στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Σε αγαστή συνεργασία, οι παρατάξεις της Ν.Δ, του ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με την εκπρόσωπο των ναζί, στο περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας, αρνήθηκαν με το έτσι θέλω, στην συνεδρίαση της 30/11/2020,

Αναλυτικά στοιχεία από τα τεστ για τον COVID-19 ζητά η "Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας"

Την χορήγηση αναλυτικών στοιχείων από την περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας για την πραγματοποίηση τέστ για τον COVID-19, των προσλήψεων που έγιναν και εργάζονται μέσω του ΕΣΠΑ σε κάθε νοσοκομείο και Κέντρο Υγείας της Θεσσαλίας ζητούν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας με ερώτηση που κατέθεσαν.

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: "Να δοθεί παράταση υποβολής αιτήσεων και να δοθεί σε όλους τους ελαιοπαραγωγούς η ενίσχυση λόγω πανδημίας"

Ανάστατοι είναι εκατοντάδες ελαιοπαραγωγοί της περιφέρειας Θεσσαλίας, γιατί με βάση την απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δεν γίνονται δεκτές οι αιτήσεις ενίσχυσης που υποβάλλονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ΥΠΑΤ και αποκλείονται από το δικαίωμα ενίσχυσης αρκετοί που δεν εντάχθηκαν στο Μητρώο Αγροτών, αλλά και ετεροεπαγγελματίες.

Κ. Αγοραστός: Η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει μέχρι το τέλος του 2022 τη συνέχιση της λειτουργίας 5 Δομών Υποστήριξης Κακοποιημένων Γυναικών

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας παρατείνει μέχρι το τέλος του 2022 τη χρηματοδότηση για τη συνέχιση της λειτουργίας  5 Δομών  για την υποστήριξη των γυναικών θυμάτων βίας σε Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα και Καρδίτσα»

64 προσλήψεις νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού άμεσα στα νοσοκομεία της Θεσσαλίας για τη μάχη κατά του COVID-19

64 άτομα, νοσηλευτικό, παραϊατρικό και βοηθητικό προσωπικό, μπαίνουν στη μάχη για την αντιμετώπιση του COVID-19 όπως γνωστοποίησε η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Κ. Αγοραστός στο KaditsaLive.Net: "Από τη μη λειτουργία του ΥΗΣ Μεσοχώρας η ΔΕΗ χάνει 30 εκ. Ευρώ/χρόνο - Σε επαφή με την Kυβέρνηση μετά τα νέα δεδομένα"

Σε επαφή με την κυβέρνηση βρίσκεται ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, μετά την είδηση που κυκλοφόρησε ότι μπλοκάρει για άλλη μια φορά η λειτουργία του Φράγματος και του Υδροηλεκτρικού Σταθμού της Μεσοχώρας επειδή το Ε’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας έκανε δεκτή αίτηση των κατακλυζομένων για ακύρωση της Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ) του έργου.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ