.
.
.
.
.
.

Θεσσαλία

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου: 16 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Θεσσαλία

Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση (22/9) του Συντονιστικού Κέντρου Περιφέρειας Θεσσαλίας covid-19, στη Θεσσαλία το τελευταίο 24ωρο διαπιστώθηκαν 16 νέα κρούσματα κορονοϊού.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στο Μητρώο Εθελοντών Μηχανικών Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών

Το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ, κατόπιν σχετικής απόφασης της Διοικούσας Επιτροπής του, προχωρά στη συγκρότηση Μητρώου Εθελοντών Μηχανικών για την Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών, προκειμένου να συνδράμει ενεργά και ουσιαστικά τις υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας του Κράτους σε Περιφερειακό Επίπεδο.

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου: 11 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Θεσσαλία

Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση (21/9) του Συντονιστικού Κέντρου Περιφέρειας Θεσσαλίας covid-19, στη Θεσσαλία το τελευταίο 24ωρο διαπιστώθηκαν 11 νέα κρούσματα κορονοϊού.

Πρόταση ψηφίσματος στο Π.Σ. της παράταξης "Η Θεσσαλία στην καρδιά μας" για το θάνατο του Β. Μπούτα

Ο Βαγγέλης Μπούτας υπήρξε εμβληματική μορφή του αγροτικού κινήματος της χώρας μας, ένας αυθεντικός, λαϊκός άνθρωπος, σεμνός, πρωτοπόρος αγωνιστής.

Επιστολή της Ο.ΕΜ.Ε.Θ. προς τα αρμόδια Υπουργεία για λήψη άμεσων μέτρων στις επιχειρήσεις που επλήγησαν από την καταστροφική πλημμύρα στη Θεσσαλία

Η Ο.ΕΜ.Ε.Θ. εκφράζει την αλληλεγγύη της στους συναδέλφους εμπόρους- επιχειρηματίες των περιοχών που επλήγησαν και σε όλους τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται αυτή την στιγμή.

Πρόταση ψηφίσματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο της παράταξης "Η Θεσσαλία στην καρδιά μας" για Παύλο Φύσσα

Στις 18/9 συμπληρώθηκαν 7 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους νεοναζί. Εφτά χρόνια από την ημέρα που μια παρακρατική ομάδα στυγερών δολοφόνων της Χρυσής Αυγής, με πολιτική καθοδήγηση, εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον 34χρονο Παύλο Φύσσα, ακριβώς επειδή ενοχλούσε με την αντιφασιστική και ανθρωπιστική δράση του.

Επερώτηση της Μαρίας Μπίλλη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για την θεομηνία που έπληξε μεγάλο τμήμα της Θεσσαλίας

Με αφορμή την βιβλική καταστροφή που υπέστη η ΝΑ Θεσσαλία από το ακραίο καιρικό φαινόμενο, τον κυκλώνα "Ιανό",ειδικότερα οι νότιες περιοχές της ΠΕ Καρδίτσας, η πόλη της Καρδίτσας

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου: 1 νέο κρούσμα κορονοϊού στην Π.Ε. Καρδίτσας και 8 στην Π.Ε. Τρικάλων

Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση (20/9) του Συντονιστικού Κέντρου Περιφέρειας Θεσσαλίας covid-19, στη Θεσσαλία το τελευταίο 24ωρο διαπιστώθηκαν 9 νέα κρούσματα κορονοϊού.

ΚΚΕ Θεσσαλίας: Για τις καταστροφές στη Θεσσαλία δεν φταίει ο κακός καιρός αλλά οι αντιλαϊκές πολιτικές κυβερνήσεων Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ

Η Επιτροπή Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ, εκφράζει την συμπαράστασή της στους δεκάδες χιλιάδες κατοίκους της πόλης και του Νομού Καρδίτσας, των Φαρσάλων και του Αλμυρού, που λόγω των μεγάλων πλημμυρών που ακολούθησαν την έντονη χθεσινή βροχόπτωση,

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ