Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναβλήθηκε το Περιφερειακό Συμβούλιο, λόγω επίθεσης στον πρώην Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό (+Βίντεο) Κύριο

  • 18 Δεκεμβρίου 2024, 15:42
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Θεσσαλία
Αναβλήθηκε το Περιφερειακό Συμβούλιο, λόγω επίθεσης στον πρώην Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό (+Βίντεο)

..

Σε αναβολή λόγω έντονα φορτισμένης ατμόσφαιρας, οδηγήθηκε το Περιφερειακό Συμβούλιο την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος του Σώματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διακοπή οφείλεται στο γεγονός ότι δέχθηκε βίαιη επίθεση από πολίτες (κατά πληροφορίες συγγενείς θυμάτων από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη) ο πρώην περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός και δεν ήταν δυνατόν να διεξαθεί η συνεδρίαση.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο θα συνεδριάσει χωρίς νεα πρόσκληση και με τα ίδια θέματα την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, στις 2 το μεσημέρι.

Δείτε την ανακοίνωση της αναβολής στο ακόλουθο βίντεο (μετά το 1.20)

.

 

Τελευταία τροποποίηση στις18 Δεκεμβρίου 2024, 16:04

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva