Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε για το εργατικό δυστύχημα στα Τρίκαλα

  • 27 Ιανουαρίου 2026, 18:54
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Θεσσαλία
Η ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε για το εργατικό δυστύχημα στα Τρίκαλα

..

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδος και Ευβοίας εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τον θάνατο των πέντε εργαζομένων γυναικών στο τραγικότερο εργατικό δυστύχημα των τελευταίων πολλών ετών στη Θεσσαλία.

 

Ως ένας κλάδος που χάνει κάθε χρόνο δεκάδες εργαζομένους στο καθήκον, οι δημοσιογράφοι εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και δεσμευόμαστε να συμβάλουμε από τη θεσμική μας θέση στην αποκάλυψη των ευθυνών της τραγωδίας, αλλά και στην διαρκή προσπάθεια για τη θωράκιση των εργασιακών χώρων και την ασφάλεια των εργαζομένων.

Το Δ.Σ.

ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Βλάβη στην ηλεκτροδότηση επηρεάζει τμήμα του ν. Καρδίτσας το απόγευμα της Κυριακής (20/9) Βλάβη στην ηλεκτροδότηση επηρεάζει τμήμα του ν. Καρδίτσας το απόγευμα της Κυριακής (20/9)
    20 Σεπτεμβρίου 2026, 19:01
  • Συλλήψεις σε Λάρισα, Βόλο, Σκιάθο και Τρίκαλα για ναρκωτικά, μουσική και επικίνδυνη οδήγηση Συλλήψεις σε Λάρισα, Βόλο, Σκιάθο και Τρίκαλα για ναρκωτικά, μουσική και επικίνδυνη οδήγηση
    20 Σεπτεμβρίου 2026, 12:21
  • Τρίκαλα: Στα "πράσα" 21χρονος με μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και μετρητών! Τρίκαλα: Στα "πράσα" 21χρονος με μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και μετρητών!
    19 Σεπτεμβρίου 2026, 13:04
  • Συλλήψεις και δικογραφίες σε Λάρισα, Βόλο και Τρίκαλα – Τα περιστατικά που καταγράφηκαν Συλλήψεις και δικογραφίες σε Λάρισα, Βόλο και Τρίκαλα – Τα περιστατικά που καταγράφηκαν
    19 Σεπτεμβρίου 2026, 12:10
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva