Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου το ετήσιο τακτικό συνέδριο της ΠΕΔ Θεσσαλίας

  • 20 Οκτωβρίου 2026, 08:29
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Θεσσαλία
Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου το ετήσιο τακτικό συνέδριο της ΠΕΔ Θεσσαλίας

..

Η Περιφερειακή Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Θεσσαλίας διοργανώνει το Ετήσιο Τακτικό της Συνέδριο στη Λάρισα και συγκεκριμένα στο Ξενοδοχείο «Larissa Imperial» στις 23/10/2026 ημέρα Παρασκευή και ώρα 13.30.

Οι εργασίες διεξάγονται ενόψει του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) στην Καλαμάτα.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου έχει ως εξής:

13:00 – 13:30: Προσέλευση Συνέδρων – Διαπίστωση Απαρτίας

13.30 – 13.45: Κήρυξη έναρξης εργασιών Γενικής Συνέλευσης – Χαιρετισμός – Απολογισμός Πεπραγμένων – κ. Νικόλαος Σακκάς, Πρόεδρος Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας και Δήμαρχος Τρικκαίων.

13.45: Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας Γενικής Συνέλευσης

13.45– 14.15: Παρεμβάσεις των παρατάξεων της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας:

  • ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Αντώνιος Γκουντάρας, Μέλος του Δ.Σ. Θεσσαλίας και Δήμαρχος Αγιάς, επικεφαλής παράταξης

  • ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Πέτρος Κρίκης, Μέλος του Δ.Σ. Θεσσαλίας και Δημοτικός Σύμβουλος Λάρισας, επικεφαλής παράταξης

14.15 – 15.00: Παρεμβάσεις Συνέδρων

15.00: Έγκριση Εκθέσεων του Εποπτικού Συμβουλίου για την οικονομική διαχείρισης της ΠΕΔ Θεσσαλίας ετών 2024, 2025 και 2026 – κ. Μιχάλης Μιτζικός, Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Θεσσαλίας, Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου.

15.10: Συμπεράσματα – Απόφαση Γενικής Συνέλευσης

Τα συμπεράσματα που θα προκύψουν από τη Γενική Συνέλευση πρόκειται να αποτελέσουν την πρόταση, την οποία θα καταθέσει ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ (Καλαμάτα 5-7/11/2026).

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva