Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υποθέσεις απάτης, κλοπών και συλλήψεις σε Λάρισα και Βόλο Κύριο

  • 17 Δεκεμβρίου 2025, 12:44
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Θεσσαλία
Υποθέσεις απάτης, κλοπών και συλλήψεις σε Λάρισα και Βόλο

..

Σειρά υποθέσεων απάτης, κλοπών, παραβάσεων της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και εκκρεμών καταδικαστικών αποφάσεων περιλαμβάνει το ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της 17ης Δεκεμβρίου 2025.

 

Ειδικότερα:

Στη Λάρισα, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας και άγνωστου μέχρι στιγμής ατόμου για απάτη. Η υπόθεση αφορά καταγγελία άνδρα, ο οποίος εντόπισε αγγελία πώλησης μικρού φορτωτή αξίας 1.600 ευρώ σε διαδικτυακή πλατφόρμα και, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον φερόμενο πωλητή, απέστειλε το ποσό στις 23 Σεπτεμβρίου 2025. Μετά την καταβολή, η επικοινωνία διακόπηκε. Από την έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία της γυναίκας, η οποία φέρεται να προέβη στην εκταμίευση του ποσού.

Την ίδια ημέρα στη Λάρισα συνελήφθη άνδρας για κλοπή από κατάστημα. Ο συλληφθείς εισήλθε σε κατάστημα mini market και αφαίρεσε τρεις φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, ωστόσο έγινε αντιληπτός. Τα προϊόντα εντοπίστηκαν σε παρακείμενο χώρο και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, το χρονικό διάστημα από 8 Οκτωβρίου έως 14 Δεκεμβρίου 2025, είχε διαπράξει ακόμη τέσσερις περιπτώσεις κλοπής από καταστήματα στην πόλη, αφαιρώντας ποτά, λάδι και τρόφιμα.

Επίσης στη Λάρισα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης προχώρησαν στη σύλληψη άνδρα για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, καθώς σε έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3,7 γραμμαρίων.

Στον Βόλο, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων συνέλαβαν άνδρα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για διακεκριμένη κλοπή τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, με επιβληθείσα ποινή κάθειρξης πέντε ετών. Ακόμη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βόλου συνελήφθη άνδρας για κλοπή και υπεξαίρεση μικρής αξίας, καθώς εισήλθε σε κατάστημα σούπερ μάρκετ και αφαίρεσε προϊόντα, τα οποία αποδόθηκαν νομότυπα.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Συλλήψεις σε Λάρισα, Βόλο, Σκιάθο και Τρίκαλα Συλλήψεις σε Λάρισα, Βόλο, Σκιάθο και Τρίκαλα
    15 Αυγούστου 2026, 09:31
  • Βόλος: Εργατικό ατύχημα σε αρτοποιείο – Τραυματίστηκε εργαζόμενος στα δάχτυλα Βόλος: Εργατικό ατύχημα σε αρτοποιείο – Τραυματίστηκε εργαζόμενος στα δάχτυλα
    14 Αυγούστου 2026, 13:49
  • Νότιο Πήλιο: Συναγερμός για φωτιά στην Πάου – Μήνυμα από το 112 Νότιο Πήλιο: Συναγερμός για φωτιά στην Πάου – Μήνυμα από το 112
    11 Αυγούστου 2026, 20:53
  • Συλλήψεις για ναρκωτικά, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και κλοπές σε Λάρισα, Βόλο και Τρίκαλα Συλλήψεις για ναρκωτικά, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και κλοπές σε Λάρισα, Βόλο και Τρίκαλα
    11 Αυγούστου 2026, 11:05
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva