Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

19 χρόνια φυλάκισης σε δάσκαλο σχολείου των Τρικάλων που ενεργούσε ασελγείς πράξεις σε μαθήτριες Κύριο

  • 23 Ιουνίου 2018, 09:17
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τρίκαλα

Με συνολική ποινή κάθειρξης 19 ετών, τιμώρησε χθες αργά το απόγευμα, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λάρισας έναν 55χρονο δάσκαλο που ενεργούσε ασελγείς πράξεις σε 10χρονες μαθήτριές του.

Πρόκειται για την υπόθεση που είχε προκαλέσει ιδιαίτερη ανησυχία στις τάξεις των γονέων ενός δημοτικού σχολείου σε χωριό των Τρικάλων, όπου και δίδασκε ο εν λόγω δάσκαλος.

Παράλληλα είχε απασχολήσει έντονα όλα τα ΜΜΕ της Ελλάδας. Οι εισαγγελικές αρχές της περιοχής είχαν δημοσιοποιήσει κατόπιν διάταξης, τα στοιχεία του κατηγορουμένου με στόχο να προστεθούν νέα στοιχεία στην έρευνα.

Σύμφωνα με όσα κατηγορείτο και για τα οποία κρίθηκε ένοχος εν τέλει, ο δάσκαλος κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2014-2015, εν ώρα μαθημάτων προσεγγίζοντας τα θρανία τους, έσκυβε και “πείραζε” κορίτσια της Δ” Τάξης ενώ το ίδιο έπραττε και όταν τις καλούσε προκειμένου να τις εξετάσει.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva