.
.
.

Τρίκαλα

List of the all categories

Υπογράφηκε η χρηματοδότηση για τη λειτουργία παιδοψυχιατρικών υπηρεσιών στα Τρίκαλα

Τη λειτουργία και ανάπτυξη παιδοψυχιατρικών υπηρεσιών από την υφιστάμενη «Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας» της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Συνειρμός» χρηματοδοτεί στα Τρίκαλα η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Διπλό τροχαίο με τρία οχήματα τα ξημερώματα της Μ. Τρίτης στον περιφερειακό των Τρικάλων

Άγιο είχαν οι επιβαίνοντες στα 3 αυτοκίνητα επιβατικά αυτοκίνητα που στην ουσία επρόκειτο για δύο διαφορετικά τροχαία, που συνέβησαν 500 μ. μετά τον κόμβο του περιφερειακού των Τρικάλων προς Καρδίτσα σήμερα Μ. Τρίτη στις 7:10 το πρωί.

Δωρεάν παραχώρηση από την Π.Α.ΔΥ.Θ. στο Δήμο Τρικκαίων δύο ημιρυμουλκούμενων οχημάτων

Να παραχωρηθούν δωρεάν κατά κυριότητα στο Δήμο Τρικκαίων δύο ημιρυμουλκούμενα οχήματα με συμπίεση αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιβαλλοντικής Αναπτυξιακής Δυτικής Θεσσαλίας (Π.Α.ΔΥ.Θ.) στη συνεδρίαση της 14ης Απριλίου.

Δύο συλλήψεις στα Τρίκαλα για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και παιδικών αθυρμάτων

Συνελήφθησαν, χθες Παρασκευή (23/4) το απόγευμα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας άνδρας και μία γυναίκα, κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, φωτοβολίδων, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Αντιπλημμυρικές εργασίες στη ευρύτερη περιοχή της Διάβας Μετεώρων

Ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης των συρματοκιβωτίων της κοίτης του Πηνειού ποταμού κατάντι της γέφυρας επί της οδού Καλαμπάκας – Διάβας μετά τις ζημιές που προκλήθηκαν από τις πρόσφατες πλημμύρες και κυρίως από τη θεομηνία «Ιανός».

Στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας οι εργασίες προστασίας και ανάδειξης του Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου Ψηλώματος στο Δήμο Μετεώρων

Στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας εντάχθηκε με χρηματοδότηση 500.000 ευρώ το έργο για την προστασία και ανάδειξη του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Ψηλώματος στο Δήμο Μετεώρων που είναι χαρακτηρισμένος ως Ιστορικό Διατηρητέο Μνημείο.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ