.
.
.
.
.

Τρίκαλα

List of the all categories

Προχωρά προς δημοπράτηση το έργο καθαρισμού της κοίτης στον Πηνειό από τη γέφυρα Τρικάλων - Καρδίτσας μέχρι τη γέφυρα Κουτσόχερου

Προχωρούν οι διαδικασίες δημοπράτησης του έργου «Αποκατάσταση ζημιών που προκληθήκαν από έντονα πλημμυρικά φαινόμενα στην Π.Ε. Τρικάλων στις 24-25/11/2019 και 9-11/12/2019 - Αντιπλημμυρική προστασία – Ολοκλήρωση καθαρισμού κοίτης στον Πηνειό ποταμό».

  • Κατηγορία Τρίκαλα

Μίνι φυτεία κάνναβης εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή των Μετεώρων

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μετεώρων εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην ευρύτερη περιοχή του νομού Τρικάλων.

  • Κατηγορία Τρίκαλα

Αυξημένα μέτρα και για το νομό Τρικάλων ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς για την αντιμετώπιση του Covid-19

Αυξημένα μέτρα για την Π.Ε. Τρικάλων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (15/9) στη συνέντευξη τύπου από το Υπ. Υγείας από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά.

  • Κατηγορία Τρίκαλα

Τρίκαλα: Μία σύλληψη για μίνι φυτεία κάνναβης

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων.

  • Κατηγορία Τρίκαλα

Υπεγράφη η σύμβαση για τη βελτίωση του οδικού δικτύου των Δήμων Μετεώρων και Τρικκαίων

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό η σύμβαση ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας σε περιοχές του Δήμου Μετεώρων και του Δήμου Τρικκαίων προϋπολογισμού 500.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

  • Κατηγορία Τρίκαλα

Σύλληψη γυναίκας στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων για κάνναβη

Συνελήφθη, σήμερα Πέμπτη (10/9) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, μία γυναίκα σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

  • Κατηγορία Τρίκαλα

Δόθηκε η έγκριση για την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στο Ριζαριό Τρικάλων

Ξεκινά το έργο της συμπλήρωσης και βελτίωσης των υποδομών λειτουργίας του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του Δήμου Τρικκαίων, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός έδωσε έγκριση για την υπογραφή της σύμβασης του έργου προϋπολογισμού 183.048,67 ευρώ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 -2020.

  • Κατηγορία Τρίκαλα
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ