.
.
.
.

Τρίκαλα

List of the all categories

Το φυσικό αέριο φθάνει στη Φαρκαδόνα στα μέσα του 2022

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λεωνίδας Μπακούρας και η Διευθύντρια Ανάπτυξης της Αγοράς Φυσικού Αερίου στη Θεσσαλία, κα Ευθυμία Καλογήρου με τον Δήμαρχο Φαρκαδόνας, κ. Σπυρίδωνα Αγναντή.

Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση του Ι.Ν Προφήτη Ηλία Τρικάλων

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας  υπέγραψε τη σύμβαση του έργου για την ολοκλήρωση της αποκατάστασης του Ι.Ν. Προφήτη Ηλία Τρικάλων και την αισθητική ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου.

Λάρισα: Παραδόθηκε στην κυκλοφορία η κύρια αρτηρία του νότιου τμήματος της λεωφόρου Καραμανλή

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία η κύρια αρτηρία του νότιου τμήματος της Λεωφόρου Καραμανλή, στο τμήμα από το 303 ΠΕΒ μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο της Βιοκαρπέτ, στην Περιφερειακή οδό Τρικάλων.

Με απόφαση της Ιεράς Συνόδου μετονομάστηκε η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης & Σταγών σε Ι.Μ. Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος αποφάσισε σήμερα (7/10) για την διαφοροποίηση του τίτλου της Ι.Μ. Τρίκκης και Σταγών σε Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης μετά από πρόταση του Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου ώστε να επιλυθεί το ζήτημα της χρήσης της λέξης "Σταγών" που έχει επίσης (και διατηρεί) στον τίτλο της η Ι.Μ. Σταγών και Μετεώρων.

Νεκρός εντοπίστηκε 58χρονος αγνοούμενος κυνηγός στα ορεινά της Πύλης

Τραγική κατάληξη είχε περιπέτεια η περιπέτεια 58χρονου κυνηγού από τη Μαγνησία, του οποίου η τύχη αγνοείτο από σήμερα το μεσημέρι, όταν με άλλους τρεις φίλους του κυνηγούς, μετέβησαν για κυνήγι πέρδικας σε κυνηγότοπο του Μοσχόφυτου στο Δ. Πύλης.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ