Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έγκριση συμβασιοποίησης για την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στην Πύλη Κύριο

  • 10 Δεκεμβρίου 2011, 12:10
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τρίκαλα

Δόθηκε σήμερα η έγκριση συμβασιοποίησης από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό για το έργο «Αποπεράτωση Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων των Διδακτηρίων 1ου & 2ου Γυμνάσιου και Λυκείου του Δήμου Πύλης Π.Ε. Τρικάλων» προϋπολογισμού 480.000,00 ευρώ και ποσού της προς υπογραφή Σύμβασης 233.136,81 ευρώ.

 

Φορέας υλοποίησης του έργου είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και Κύριος του έργου η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Το έργο αφορά στην αποπεράτωση κτιρίου που θα χρησιμοποιείται σαν αίθουσα πολλαπλών χρήσεων με συνολικό εμβαδόν 470,00 m2 περίπου. Το κτίριο της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων έχει χωροθετηθεί στο ίδιο οικόπεδο προκειμένου να εξυπηρετεί τις ανάγκες και των δύο σχολείων. Τα διδακτήρια του 1ου και 2ου Γυμνασίου και Λυκείου Πύλης βρίσκονται σε ενιαίο οικόπεδο. Περιμετρικά του κτιρίου θα κατασκευαστεί διάδρομος από σκυρόδεμα και θα διαμορφωθεί ο περιβάλλον χώρος.

Μετά την παραπάνω έγκριση, προχωράνε άμεσα οι διαδικασίες υπογραφής της σχετικής σύμβασης και ξεκινά η υλοποίηση του έργου.

Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Με την ολοκλήρωση του έργου θα παραδοθεί ένα σύγχρονο και ελκυστικό κτίριο, ικανό να φιλοξενήσει εκδηλώσεις σχολικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος».

Τελευταία τροποποίηση στις10 Δεκεμβρίου 2011, 12:14

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Τρίκαλα: Συνελήφθη άνδρας που εξαπάτησε ηλικιωμένη Τρίκαλα: Συνελήφθη άνδρας που εξαπάτησε ηλικιωμένη
    18 Απριλίου 2026, 10:09
  • Τούμπαρε αυτοκίνητο στην Πύλη - Σώοι οι επιβαίνοντες (+Φώτο) Τούμπαρε αυτοκίνητο στην Πύλη - Σώοι οι επιβαίνοντες (+Φώτο)
    17 Μαρτίου 2026, 21:59
  • Στουρναραίικα: ΙΧ τυλίχθηκε στις φλόγες μέσα στο χωριό – Σώοι οι επιβάτες Στουρναραίικα: ΙΧ τυλίχθηκε στις φλόγες μέσα στο χωριό – Σώοι οι επιβάτες
    30 Ιανουαρίου 2026, 20:51
  • Καταπλακώθηκε από το φορτηγό του 62χρονος σε κοινότητα του Δήμου Πύλης Καταπλακώθηκε από το φορτηγό του 62χρονος σε κοινότητα του Δήμου Πύλης
    10 Οκτωβρίου 2025, 21:08
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva