Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καλά νέα από Χαρίτση στα Τρίκαλα για την ολοκλήρωση του Ε65 Κύριο

  • 6 Ιουλίου 2018, 14:27
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τρίκαλα

Εντός των προσεχών εβδομάδων εγκαθίσταται ο εργολάβος για το τμήμα Ξυνιάδα-Λαμία και μέχρι αρχές του έτους, πιθανόν οι εξελίξεις στο τμήμα Καλαμπάκα-Εγνατία.

 

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης ο οποίος βρέθηκε στα Τρίκαλα για διήμερο επίσκεψη ενημέρωσε σχετικά ότι ο φάκελος έχει εγκριθεί από την αρμόδια επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης «αναμένεται η ανακοίνωση εντός των ημερών ή εβδομάδων και εγκαθίσταται ο εργολάβος στο Νότιο τμήμα».

Αυτό αναμένεται να συμβεί μέχρι το τέλος του έτους και αμέσως μετά ξεκινούν οι διαδικασίες για το Βόρειο Τμήμα, Καλαμπάκα-Εγνατία Οδός (μέσω Κηπουριού Γρεβενών). Εκεί εκτιμάται πως τα έργα θα ξεκινήσουν εντός του 2019, καθώς ξεπεράστηκαν επίσης όλα τα εμπόδια.

πηγή: trikalavoice.gr

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva