Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Ενα χρόνο σχεδόν μετά τις πλημμύρες, η περιφέρεια δεν έχει αποκαταστήσει τη γκρεμισμένη γέφυρα στο δρόμο για τα Στουρναραίικα Τρικάλων!!! Κύριο

  • 19 Αυγούστου 2024, 21:20
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τρίκαλα
ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Ενα χρόνο σχεδόν μετά τις πλημμύρες, η περιφέρεια δεν έχει αποκαταστήσει τη γκρεμισμένη γέφυρα στο δρόμο για τα Στουρναραίικα Τρικάλων!!!

..

Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας, καταγγέλει την περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, γιατί ένα σχεδόν χρόνο μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου, κατά τις οποίες είχε καταστραφεί και η γέφυρα που συνέδεε τα Τρίκαλα με τα Στουρναραίικα και στην συνέχεια το Νομό Αρτας, δεν έχει την έχει αποκαταστήσει ακόμα και η συγκοινωνία γίνεται μέσω μιας πρόχειρης και επικίνδυνης κατασκευής (τοποθέτηση ορισμένων τσιμεντοσωλήνων στην κοίτη του ρέματος και πρόχειρο μπάζωμα απο πάνω).

Η προηγούμενη περιφερειακή αρχή Αγοραστού, καυχιόταν ότι η συγκοινωνία μεταξύ Στουρναρέικων – Πύλης - Τρικάλων, αποκαταστάθηκε μετά την πλημμύρα με μια γέφυρα «Μπέλευ» που παρέδωσε ο στρατός λίγες ημέρες μετά τις πλημμύρες.

Αυτή η γέφυρα «Μπέλευ», όμως δεν τοποθετήθηκε πάνω στα βάθρα της προηγούμενης που καταστράφηκε, γιατί αυτά είναι ψηλότερα απο το επίπεδο του δρόμου ένθεν και ένθεν του σημείου των βάθρων.

Και ενώ οι κάτοικοι και οι επισκέπτες περίμεναν η νέα περιφερειακή αρχή Κουρέτα, ότι θα προχωρούσε στην πραγματοποίηση των αναγκαίων εργασιών και στην τοποθέτηση της γέφυρας «Μπέλευ», στον καθαρισμό του ρέματος απο την πάνω πλευρά του, αυτό δεν έγινε, αντιθέτως απομακρύνθηκε και η γέφυρα «Μπέλευ» απο το σημείο.

Αυτές είναι οι γρήγορες και σωστές αποκαταστάσεις, για τις οποίες καυχιέται η περιφερειακή αρχή Κουρέτα, τις οποίες «απολαμβάνουν» οι κάτοικοι των καταστραμένων περιοχών, όπως και των Στουρναραίικων Τρικάλων.

.Ενόψει μάλιστα του ερχομού του φθινοπώρου και έντονων βροχοπτώσεων, όλοι καταλαβαίνουμε τι κίνδυνοι υπάρχουν απο την διάβαση αυτή και το ακαθάριστο ρέμα.

Αρκετά με τον εμπαιγμό. Εδώ και τώρα η περιφερειακή αρχή να προχωρήσει στην εγκατάσταση γέφυρας «Μπέλευ» και στην διαμόρφωση ένθεν και ένθεν του δρόμου ώστε να είναι λειτουργική, μέχρι να κατασκευαστεί νέα σύγχρονη και ασφαλής γέφυρα. Ταυτόχρονα να καθαρίσει την πάνω πλευρά του ρέματος, στο σημείο που υπήρχε η γέφυρα και να αποκαταστήσει κανονικά με τεχνικά έργα όλα τα καταστραμένα σημεία του δρόμου, δίπλα στο ρέμα και όχι με μια απλή επιχωμάτωση που κινδυνεύει να σαρωθεί απο την πρώτη νεροκαταβεβασιά, πριν υπάρχξει κάποιο δυστύχημα.

19.8.2024

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Συλλήψεις για ναρκωτικά, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και κλοπές σε Λάρισα, Βόλο και Τρίκαλα Συλλήψεις για ναρκωτικά, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και κλοπές σε Λάρισα, Βόλο και Τρίκαλα
    11 Αυγούστου 2026, 11:05
  • Εργασίες αποκατάστασης από "Daniel" και "Elias" – Πάνω από 103 εκατ. ευρώ οι πληρωμές σε δύο εργολαβίες Εργασίες αποκατάστασης από "Daniel" και "Elias" – Πάνω από 103 εκατ. ευρώ οι πληρωμές σε δύο εργολαβίες
    11 Αυγούστου 2026, 10:55
  • Τρίκαλα: "Έφυγε" αιφνίδια βρέφος παρά τις προσπάθειες των ιατρών στο νοσοκομείο Τρίκαλα: "Έφυγε" αιφνίδια βρέφος παρά τις προσπάθειες των ιατρών στο νοσοκομείο
    11 Αυγούστου 2026, 07:59
  • Πύλη: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες Πύλη: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες
    9 Αυγούστου 2026, 18:08
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva