Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απαγχονισμένη βρέθηκε 21χρονη σε χωριό των Τρικάλων Κύριο

  • 15 Οκτωβρίου 2020, 17:32
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τρίκαλα
Απαγχονισμένη βρέθηκε 21χρονη σε χωριό των Τρικάλων

..

Νεκρή βρέθηκε μια κοπέλα 21 ετών τις απογευματινές ώρες σήμερα Πέμπτη (15/10) στο Μικρό Κεφαλόβρυσο Τρικάλων.

Σύμφωνα με το trikalaola.gr την κοπέλα βρήκε νεκρή στο σπίτι της ο θείος της. Η 21χρόνη το τελευταίο διάστημα έμεινε μόνη της, αφού οι γονείς της για επαγγελματικούς λόγους βρίσκονται σε νησί. Προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Έτσι ενημέρωσαν το θείο της κοπέλας που βρέθηκε μπροστά στην εικόνα σοκ.

Στο σημείο βρίσκεται η Ασφάλεια Τρικάλων, ενώ όπως προβλέπεται στις περιπτώσεις αυτές η νεκροψία θα ρίξει φως στις συνθήκες του τραγικού συμβάντος.

Ανανέωση 18.45: Σύμφωνα με την Αστυνομία που βρέθηκε από τη πρώτη στιγμή στο σπίτι της στο Μικρό Κεφαλόβρυσο, όπου έμεινε μόνη της, ο θάνατός της οφείλεται σε απαγχονισμό.

.

 

Τελευταία τροποποίηση στις15 Οκτωβρίου 2020, 18:47

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Επίσκεψη της Γ΄ Τάξης του ΓΕΛ Παλαμά στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) στα Τρίκαλα Επίσκεψη της Γ΄ Τάξης του ΓΕΛ Παλαμά στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) στα Τρίκαλα
    2 Νοεμβρίου 2026, 09:00
  • Τρίκαλα: Συνελήφθη 42χρονος για κλοπές δύο οχημάτων και απόπειρα κλοπή περιπτέρου - Προκάλεσε και τροχαίο! Τρίκαλα: Συνελήφθη 42χρονος για κλοπές δύο οχημάτων και απόπειρα κλοπή περιπτέρου - Προκάλεσε και τροχαίο!
    30 Οκτωβρίου 2026, 13:28
  • Κάηκε ολοσχερώς κατοικία στην Αγία Κυριακή Τρικάλων Κάηκε ολοσχερώς κατοικία στην Αγία Κυριακή Τρικάλων
    30 Οκτωβρίου 2026, 07:18
  • Συλλήψεις σε Λάρισα, Τύρναβο, Βόλο και Τρίκαλα – Πέντε διαφορετικές υποθέσεις Συλλήψεις σε Λάρισα, Τύρναβο, Βόλο και Τρίκαλα – Πέντε διαφορετικές υποθέσεις
    26 Οκτωβρίου 2026, 13:38
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva