Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πέμπτη 22/1 ώρα 10.30: Άρθηκαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο εθνικό δίκτυο της Π.Ε. Τρικάλων Κύριο

  • 22 Ιανουαρίου 2026, 09:58
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τρίκαλα
Πέμπτη 22/1 ώρα 10.30: Άρθηκαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο εθνικό δίκτυο της Π.Ε. Τρικάλων

..

Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης, γνωστοποιείται ότι με νεότερη απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, από την 08.00΄ ώρα σήμερα (22-01-2026) άρθηκε η προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος (φορτηγών, λεωφορείων κ.λπ.), μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην Ε.Ο. Τρικάλων – Ιωαννίνων ήτοι από το 28ο χλμ (κόμβος Μουργκανίου) έως το 65ο χλμ. (Α/Κ Μαλακασίου).

Με νεότερη απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, από την 10.30΄ ώρα σήμερα (22-01-2026) άρθηκε η προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος (φορτηγών, λεωφορείων κ.λπ.), μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας επί της Ε.Ο. Μουργκανίου – Γρεβενών, ήτοι από 1ο χλμ (κόμβος Μουργκανίου) μέχρι 24ο χλμ. Ε.Ο Μουργκανίου – Γρεβενών & επί της Ε.Ο. Τρικάλων – Άρτης, ήτοι από 22ο χλμ. μέχρι 75ο χλμ. (Γέφυρα Αλεξίου).

Επισημαίνεται ότι, στα ανωτέρω τμήματα, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων διεξάγεται κανονικά και πλέον δεν απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή άλλων ανάλογων αντιολισθητικών μέσων.

Πέραν των ανωτέρω, σημειώνεται ότι είναι υποχρεωτικός ο εφοδιασμός όλων των οχημάτων με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, εφόσον τα οχήματα αυτά δεν φέρουν ειδικά ελαστικά, όταν κινούνται σε όλο το οδικό δίκτυο του νομού Τρικάλων αλλά και της υπόλοιπης Θεσσαλίας.

Τελευταία τροποποίηση στις22 Ιανουαρίου 2026, 11:41

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Καταργούνται Γραφεία Κρατικής Αρωγής σε Παλαμά, Φαρκαδόνα και Φάρσαλα - Θα υπάρχουν μόνο σε πρωτεύουσες νομών Καταργούνται Γραφεία Κρατικής Αρωγής σε Παλαμά, Φαρκαδόνα και Φάρσαλα - Θα υπάρχουν μόνο σε πρωτεύουσες νομών
    30 Ιουλίου 2026, 17:59
  • Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για πυρκαγιά στο Γενέσι Τρικάλων - Τέθηκε υπό μερικό έλεγχο Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για πυρκαγιά στο Γενέσι Τρικάλων - Τέθηκε υπό μερικό έλεγχο
    29 Ιουλίου 2026, 12:42
  • Τρίκαλα: Φορτηγό προσέκρουσε με ανασηκωμένη την καρότσα σε αερογέφυρα της Ε65 (+Φωτο) Τρίκαλα: Φορτηγό προσέκρουσε με ανασηκωμένη την καρότσα σε αερογέφυρα της Ε65 (+Φωτο)
    28 Ιουλίου 2026, 21:47
  • Συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις στη Θεσσαλία Συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις στη Θεσσαλία
    28 Ιουλίου 2026, 12:19
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva