Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπεγράφη η σύμβαση για την επισκευή του ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων

  • 12 Μαΐου 2020, 14:17
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τρίκαλα
Υπεγράφη η σύμβαση για την επισκευή του ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων

..

Υπεγράφη σήμερα Τρίτη (12/5) από το Δήμαρχο Τρικκαίων Δημ. Παπαστεργίου η σύμβαση του έργου «Επισκευή του υφιστάμενου συνθετικού τάπητα στο Δημοτικό Στάδιο».

Η εταιρεία «Γιώργος Αναστασίου και Σία ΕΕ» ανέλαβε με 185.000€ την επισκευή των διαδρόμων που έχουν φθαρεί όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ο κ. Παπαστεργίου υπενθύμισε ότι στο Δημοτικό Στάδιο έχουν γίνει πολλές παρεμβάσεις τα τελευταία χρόνια, τονίζοντας ότι αυτές συνεχίζονται, ώστε να μπορεί να φιλοξενεί και πάλι επάξια μεγάλες διοργανώσεις, χωρίς να πάψει να είναι χώρος προπόνησης για αθλητές και αθλήτριες.

.Αμέσως μετά την υπογραφή, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Ακης Αναστασίου και ο εργολάβος επιθεώρησαν το δάπεδο και τους διαδρόμους, καθώς η διαδικασία απαιτεί αρχικά έλεγχο και τομές. Στη συνέχεια οι μηχανικοί θα αποφανθούν για το ύψος των ζημιών, για τα προβλήματα στην τελευταία διαδρομή, για τις αναγκαίες παρεμβάσεις με βάση συγκεκριμένο τρόπο ανακατασκευής. Υπενθυμίζεται ότι τα προηγούμενα χρόνια είχαν γίνει παρεμβάσεις στο δάπεδο, αλλά χρειάζεται μια γενικότερη αναβάθμιση, ενός ταρτάν που έχει φιλοξενήσει πλήθος μεγάλων διοργανώσεων, εθνικών και διεθνών, με αποκορύφωμα τα «Τσικλητήρεια» του 2003.

Οσον αφορά το θέμα των μαθητών/τριών που θα πρέπει να εξεταστούν για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, υπάρχει ήδη μέριμνα και θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση.

.

 

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Την Παρασκευή 28 Αυγούστου η κηδεία του Ευάγγελου Αθ. Τζιρμπα Την Παρασκευή 28 Αυγούστου η κηδεία του Ευάγγελου Αθ. Τζιρμπα
    27 Αυγούστου 2026, 13:12
  • Μεγαλοχώρι Τρικάλων: Σφοδρή σύγκρουση με τραυματίες (+Φωτο) Μεγαλοχώρι Τρικάλων: Σφοδρή σύγκρουση με τραυματίες (+Φωτο)
    27 Αυγούστου 2026, 11:14
  • Τρίκαλα: Μία σύλληψη για κλοπή χάλκινου συγκροτήματος άμβυκα απόσταξης Τρίκαλα: Μία σύλληψη για κλοπή χάλκινου συγκροτήματος άμβυκα απόσταξης
    27 Αυγούστου 2026, 10:17
  • Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο Forum Θεσσαλών 2026 στα Τρίκαλα - Στο Δήμο Αργιθέας το επόμενο Παγκόσμιο Αντάμωμα Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο Forum Θεσσαλών 2026 στα Τρίκαλα - Στο Δήμο Αργιθέας το επόμενο Παγκόσμιο Αντάμωμα
    26 Αυγούστου 2026, 22:55
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva