Γ.Ν. Καρδίτσας: Ενημερωτικές δράσεις για τον καρκίνο του Μαστού
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Ανακοινώσεις
Ο Οκτώβριος έχει οριστεί παγκοσμίως ο μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του Μαστού. Με την αφορμή αυτή το Γ.Ν. Καρδίτσας σχεδιάζει μια σειρά δράσεων για την ενημέρωση και αφύπνιση της κοινότητας.
ΔΕΥΤΕΡΑ 19/10 : Εκστρατεία δρόμου με διαδραστική συζήτηση και διανομή έντυπου υλικού στην κοινότητα.
ΤΡΙΤΗ 20/10 : Περίπτερο ενημέρωσης (σε κεντρικό σημείο του νοσοκομείου) και διαφώτιση των πολιτών για τη μέθοδο εξέτασης και την καθοδήγηση τους.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας 20/10 θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον χειρουργό ιατρό Κο Ανυφαντή Θωμά , για τη σπουδαιότητα της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης της νόσου. Η δράση θα λάβει χώρα στο αναψυκτήριο ¨Παυσίλυπο¨ στις 19:00μ.μ.
ΤΕΤΑΡΤΗ 21/10: Επίσκεψη σε συλλόγους γυναικών, σε δομές και σε κεντρικά σημεία της πόλης, για την αφύπνιση των γυναικών και τη σπουδαιότητα της πρόληψης.
ΠΕΜΠΤΗ 22/10: Επίσκεψη στα ΚΑΠΗ του δήμου για ενημέρωση και τη διαδικασία αυτοεξέτασης και παρατήρησης του σώματος παράλληλα με την ετήσια μαστογραφία.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/10 : Κιόσκι με συμμετοχή τμημάτων του νοσοκομείου μας (Επισκέπτριες Υγείας , Κοινωνική Υπηρεσία, Γραφείο Εκπαίδευσης και ΣΑΕΚ Νοσηλευτικής ) στην κεντρική πλατεία της πόλης μας 10:00- 13:00π.μμε σύνθημα ¨Η Πρόληψη σώζει Ζωές¨.
Γ.Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ





