.
.
.
.
.
.

Ανακοινώσεις

Ανοιχτή Συνέλευση: "Κάτω τα χέρια από τα Άγραφα και τους Αγώνες! 4ήμερο Αλληλεγγύης και Αγώνα"

Σάββατο 1 Οκτωβρίου: 7 το απόγευμα στο Παυσίλυπο, παρουσίαση του βιβλίου "Η διαδικασία απελευθέρωσης της Μητέρας Γης του Λαού Νάσα" και προβολή ντοκιμαντέρ "Sangre y Tierra".

ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Παράρτημα Καρδίτσας: Την Πέμπτη (29/9) το τελευταίο "αντίο" στον Βασίλη Φυτσιλή

Το Παράρτημα Καρδίτσας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ αποχαιρετά τον σύντροφο Βασίλη Φυτσιλή που έφυγε χθες και η κηδεία του θα είναι πολιτική και θα γίνει αύριο Πέμπτη 29 Σεπτέμβρη, και ώρα  2.00 το μεσημέρι  στην κεντρική πλατεία της  Σέκλιζας ( Καλλίθηρο)

Ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας για τη συμμετοχή ιατρών σε δράσεις για την υγεία

Με ανακοίνωσή του  Μορφωτικός  Σύλλογος Κοινότητας  στην περιοχή μας εξήγγειλε στο Facebook την έλευση ιατρού ο οποίος θα εξετάζει πολίτες  στην αίθουσα που εδρεύει ο συγκεκριμένος  Σύλλογος.

Εκλογές στο Σύλλογο Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Ν. Καρδίτσας

Ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Ν. Καρδίτσας πραγματοποιεί την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας στις 9.00 π.μ την Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση.

Κάλεσμα της "Αγωνιστικής Ενότητας" Συνταξιούχων Δημοσίου ν. Καρδίτσας στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση

Η ‘’ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ’’ των Συνταξιούχων Δημοσίου Ν. Καρδίτσας καλεί όλους τους συναδέλφους συνταξιούχους του Δημόσιου Τομέα να εγγραφούν στο Σύλλογο, να τακτοποιηθούν οικονομικά και να πάρουν μέρος μαζικά στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας την Τρίτη 18 Οκτώβρη 2022 στις 9:00 η ώρα το πρωί.

Σύλλογος Τριτέκνων ν. Καρδίτσας: Παίζουμε με την διατροφή

Στην υλοποίηση μιας σημαντικής δράσης με τίτλο «ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ» προχωρά ο σύλλογος Τριτέκνων Ν. Καρδίτσας που έχει σαν στόχο την ευαισθητοποίηση γονέων και παιδιών σε θέματα υγιεινής διατροφής.

Ευχαριστήριο μήνυμα του Συλλόγου Διδασκόντων του 7ου Δ.Σ. Καρδίτσας

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων του 7ου Δημοτικού Σχολείου  Καρδίτσας, ένα θερμό ευχαριστώ  προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου για την πολύτιμη αρωγή του στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς.

Παράρτημα Καρδίτσας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ: Εκδήλωση για την Επέτειο Ίδρυσης του ΕΑΜ την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου

Εκδήλωση για την επέτειο ίδρυσης του ΕΑΜ οργανώνει το Παράρτημα Καρδίτσας της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ την Τετάρτη 28 Σεπτ, ώρα 11πμ στην αίθουσα της ΠΕΔ (πρώην ΤΕΔΚ).

Ανακοίνωση - ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Πειραματικού Λυκείου Καρδίτσας

Ένας Άνθρωπος με Α (κεφάλαιο) που έδωσε και συνεχίζει να δίνει σε όλη της την εκπαιδευτική πορεία τις γνώσεις, την επιθυμία, τη θέληση, τον προσωπικό της χρόνο, τις λύσεις στα προβλήματά που αντιμετώπιζε το σχολείο μας,την αμέριστη αγάπη της προς τους μαθητες/τριες,αλλά και την άψογη συνεργασία της με το Σύλλογο Διδασκόντων, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και όλους τους γονείς είναι αυτός ο Άνθρωπος που το όνομα της είναι Τσιούντου Αναστασία.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ