.
.
.
..

Ανακοινώσεις

Έκκληση βοήθειας από την "Πρωτοβουλία Φίλων" και συμπολιτών του νεαρού Γιώργου

Πριν λίγο καιρό στην Αντίπαρο ένας νεαρός συμπολίτης μας, ο Γιώργος, βρέθηκε πολύ σοβαρά τραυματισμένος, κάτω από συνθήκες που παραμένουν ακόμα αδιευκρίνιστες.

ΕΕΣ Καρδίτσας: Έναρξη μαθημάτων για εθελοντές Νοσηλευτικής & Κοινωνικής Πρόνοιας

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συνεχίζοντας την μακρά παράδοση των Εθελοντών του, απευθύνεται προς τους πολίτες για την στελέχωση της νέας γενιάς Εθελοντών. Η σύμπραξη της κοινωνίας και η προσφορά εθελοντικής βοήθειας ήταν ανέκαθεν στυλοβάτης και κινητήριος δύναμη για τον Ε.Ε.Σ.

ΕΛΜΕ Καρδίτσας: «Γενική Συνέλευση και Απεργία»

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Τις επόμενες ημέρες κατατίθεται στην Ολομέλεια της Βουλής, το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας που αφορά τα εργασιακά και τα συνδικαλιστικά μας δικαιώματα.

ΑΝΚΑ: Υποβολή οικονομικής προσφοράς για προμήθεια επίπλων γραφείου

Στο πλαίσιο του προγράμματος ESTIA (στήριξη έκτακτης ανάγκης για την ένταξη και τη στέγαση) που υλοποιείται σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, με χρηματοδότηση του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η ΑΝΚΑ θα προχωρήσει στην προμήθεια επίπλων γραφείου και συγκεκριμένα καρεκλών εργασίας και καθισμάτων επισκέπτη.

Ανακοίνωση της Ένωσης Προέδρων Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων της Π.Ε. Καρδίτσας

Με αφορμή την ανάληψη καθηκόντων των νέων προέδρων των τοπικών κοινοτήτων, το προεδρείο της Ένωσης Προέδρων Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων, της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας,

Κέντρο Γυναικών Καρδίτσας: "Η Ευρώπη για τις γυναίκες με το We Go 2"

Το έργο με τίτλο: Building economic independence: the way out of intimate partner violence”  (WE GO 2)” χρηματοδοτείται από την ΕΕ και υλοποιείται από το Δεκέμβριο του 2018 και για 2 χρόνια σε 4 χώρες της Ευρώπης, την Ελλάδα, την Ιταλία, τη Βουλγαρία και την Ισπανία, από τους οργανισμούς ActionAid στην Ιταλία,

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/βάθμιας για το θάνατο του εκπαιδευτικού Ηλία Κουτή

Συναδέλφισσες/οι

Τη Δευτέρα 16-9-2019, ήταν μία πολύ άσχημη μέρα για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, διότι έφυγε πρόωρα από κοντά μας ένας εκλεκτός συνάδελφος, ο Κουτής Ηλίας. Ο Ηλίας ήταν Δάσκαλος, συνταξιούχος τα τελευταία χρόνια.

Κατατακτήριες εξετάσεις για την εισαγωγή στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας

Η δ/νση β/θμιας εκπ/σης Καρδίτσας μετά από σχετική εισήγηση του Μουσικού Σχολείου προκηρύσσει την πλήρωση μετά από επιτυχείς κατατακτήριες εξετάσεις των παρακάτω θέσεων ανά τάξη στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας για το σχολικό έτος 2019-20:

Ομιλία για θέματα υγείας στο ΚΑΠΗ Καρδίτσας

Στα πλαίσια του προγράμματος της Εβδομάδας Ευρωπαϊκής Κινητικότητας που συμμετέχει ο Δήμος Καρδίτσας θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Κ.Α.Π.Η.(Πάροδος Διάκου & Νικηταρά) την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 4.00 το απόγευμα ομιλία από τους γιατρούς κ. Πασσιά Αθανάσιο, Ορθοπεδικό και τον κ. Μανάκο Κωνσταντίνο, Καρδιολόγο.

Το Δημόσιο ΙΕΚ Καρδίτσας για τη διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων υποψηφίων

Παρακαλούνται οι επιτυχόντες υποψήφιοι να προσέλθουν απαραιτήτως από τη Δευτέρα 16-09-2019 έως και την Παρασκευή 20-09-2019 μέχρι τις 18:00 μ.μ., στα αντίστοιχα ΔΙΕΚ για να υποβάλουν Αίτηση Εγγραφής.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ