.
.
.
.
.

Ανακοινώσεις

"Τα επαναστατικά κινήματα της Θεσσαλίας και η μάχη του Μουζακίου", θέμα της ημερίδας που διοργάνωσε το Κ.Π.Ε Μουζακίου

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον Πανελλήνιο Εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μουζακίου διοργάνωσε την Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021 την πρώτη διαδικτυακή ημερίδα σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας.

Το 97% του υγειονομικού, διοικητικού και λοιπού προσωπικού του Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Ολύμπιον Θεσσαλίας εμβολιάστηκε έναντι του ιού SARS-CoV-2

Στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Ολύμπιον Θεσσαλίας, την Τρίτη 02/03/2021 ολοκληρώθηκε το εμβολιαστικό πρόγραμμα, με την χορήγηση της δεύτερης δόσης έναντι του ιού SARS-CoV-2 στο σύνολο των εργαζομένων και νοσηλευομένων ασθενών, από την ΚΟΜΥ ΕΟΔΥ σε συνεργασία με το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου.

Ανακοίνωση των Συλλόγων Γυναικών Καρδίτσας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Καρδίτσας και οι Ομάδες Γυναικών Σέκλιζας «ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΦΥΤΣΙΛΗ» και Ταμασίου (μέλη ΟΓΕ) μπροστά στην 8η Μάρτη, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, απευθύνεται σε όλες τις εργαζόμενες και τις άνεργες, τις αυταπασχολούμενες της πόλης και της υπαίθρου, τις νέες μητέρες, τις φοιτήτριες, τις συνταξιούχους, τις μετανάστριες και πρόσφυγες, σε όλες τις γυναίκες του καθημερινού μόχθου.

Ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας για τις πληττόμενες από τον "Ιανό" επιχειρήσεις που δεν έχουν αποζημιωθεί ακόμα

Παρακαλούνται οι κ.κ. συνάδελφοι επιχειρηματίες που έχουν υποβάλλει αίτηση για την αποζημίωση των 8.000€ , λόγω του «ΙΑΝΟΥ» και δεν τους έχουν καταβληθεί ακόμη τα χρήματα , να στείλουν με mail στις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους και την επωνυμία της επιχείρησής τους , για να διερευνηθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το αίτημά τους .

Ο Σύλλογος Γυναικών Παλαμά για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η 8η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στη μνήμη του ηρωικού αγώνα των εργατριών της Νέας Υόρκης το 1857, έχει καταγραφεί στη συνείδηση όλων ως μέρα σύμβολο του αγώνα των γυναικών σε κάθε δικαίωμα στην εργασία, στην κοινωνία, στην οικογένεια.

Ανακοίνωση από το Στέκι Αλληλεγγύης Πλημμυροπαθών Καρδίτσας

Το στέκι αλληλεγγύης πλημμυροπαθών Καρδίτσας που απαρτίζεται από το σωματείο εμποροϋπαλλήλων Καρδίτσας , συνδικάτο οικοδόμων Καρδίτσας ,σύλλογος γυναικών Καρδίτσας και συνταξιούχων ΙΚΑ Καρδίτσας, κάνει την αλληλεγγύη πράξη καθώς βιώσαμε από πρώτο χέρι την ανάγκη βοήθειας μετά τη καταστροφική πλημμύρα του Σεπτέμβρη.

Εργατικό Κέντρο: "8 Μάρτη: Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας - Αγώνας για ισότητα ενάντια στις διακρίσεις"

Το Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας τιμά την παγκόσμια ημέρα αναγνώρισης των γυναικείων αγώνων και απευθύνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες τις γυναίκες εργαζόμενες, άνεργες, συνταξιούχες, μετανάστριες, γυναίκες που παλεύουν καθημερινά για την επιβίωση κόντρα στα στερεότυπα, τις προκαταλήψεις και τη μισαλλοδοξία.

Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Καρδίτσας: Τιμάμε την 8η Μάρτη, την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

8 Μαρτίου 1857, Νέα Υόρκη… εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας διαδηλώνουν ζητώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας, σε μία από τις πρώτες κινητοποιήσεις για διεκδίκηση δικαιωμάτων από γυναίκες, 8 Μαρτίου 2021, Ελλάδα... οι γυναίκες συνεχίζουν να υφίστανται διακρίσεις στην εργασία, την εκπαίδευση, την υγεία, την πολιτική ζωή, συνεχίζουν να είναι πιο ευάλωτες στη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό, συνεχίζουν να είναι πιο εκτεθειμένες σε όλες τις μορφές βίας.

Ανακοίνωση Συλλόγων Καρδίτσας εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου

111 χρόνια από την καθιέρωσή της μετά από πρόταση της Κλάρας Τσέτκιν, το μήνυμά της παραμένει ζωντανό και επίκαιρο γιατί η ανισοτιμία της γυναίκας ζει και βασιλεύει.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ