.
.
.
.

Ανακοινώσεις

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων: Κάλεσμα σε σύσκεψη για τις κλαδικές ΣΣΕ

Με όπλο την πρόσφατη πείρα από σημαντικούς εργατικούς αγώνες, το σωματείο εμποροϋπαλλήλων Καρδίτσας απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής προς τους εργαζόμενους των s/m και εμπορίου , σε σύσκεψη για "τις συλλογικές συμβάσεις και τις αυξήσεις στους μισθούς" ,την Κυριακή στις 5꞉30 μμ στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας.

Απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της ΕΛΜΕ Καρδίτσας για το πρόγραμμα δράσης

Η Γενική Συνέλευση(2/2/2023) της ΕΛΜΕ Καρδίτσας αποφάσισε και καταθέτει πρόταση γενικευμένου, πανελλαδικού και πανεκπαιδευτικού αγώνα διαρκείας.

Ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Ν. Καρδίτσας συμπαρίσταται στους αγρότες

Ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων του Δημοσίου Ν. Καρδίτσας εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους αγρότες και κτηνοτρόφους του Νομού μας.

Ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας στον Υπουργό Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρα: "Ακόμα να βγει η απόφαση για τους προέδρους των κοινοτήτων"

Κύριε Υπουργέ,

Με όλο το σεβασμό προς το θεσμό της δικαιοσύνης, αλλά από το έτος 2019 περιμένουμε να εκδοθεί η απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ για το πρωτοφανές γεγονός της τροποποίησης και κατ ουσία κατάργησης του πλαισίου ανάδειξης των Προέδρων Κοινοτήτων άνω των 300 κατοίκων κι ακόμα τίποτα!

Δίκτυο Αλληλεγγύης: "Κάτω τα χέρια από την αγροτιά!"

Η «σιδερένια φτέρνα» της κυβέρνησης, πιστή στο δόγμα της «νόμος και τάξη» για ακόμη μια φορά, με «αστυνομικό μπλόκο», με κλούβες, χημικά και ΜΑΤ προσπαθεί να σταματήσει τη δίκαιη κινητοποίηση των αγροτών.

Ψήφισμα συμπαράστασης του Συλλόγου Εργαζομένων του Γ.Ν. Καρδίτσας στους αγρότες

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας εκφράζει τη πλήρη συμπαράστασή και αλληλεγγύη του στον δίκαιο αγώνα και στα δικαία αιτήματα των αγροτών της Καρδίτσας και όχι μόνο που διεκδικούν την ενίσχυση και υποστήριξη της παραγωγής και του εισοδήματός τους.

Εργατικό Κέντρο: Εκπροσώπηση των καταναλωτών στην Επιτροπή Φιλικού Διακανονισμού της Π.Ε. Καρδίτσας

To Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας εκπροσωπεί τους καταναλωτές στην Επιτροπή Φιλικού Διακανονισμού Επίλυσης Καταναλωτικών Διαφορών της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας δια της Γενικής Γραμματέως του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας και Πρόεδρου του Παραρτήματος Καρδίτσας της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (ΕΕΚΕ) κας Δώρας Γούλα ως Τακτικό Μέλος και του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας κ. Γεωργίου Καπράνα ως Αναπληρωματικό Μέλος.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ