.
.
.
.
..

Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση σωματείων που στηρίζουν τον αγώνα των αγροτών για συμμετοχή στο συλλαλητήριο στην έκθεση "Agrotica"

Χαιρετίζουμε το δίκαιο αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών, που παλεύουν, για να κρατηθούν στα χωράφια τους με νύχια και με δόντια. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη και την συμπαράταξή μας και με τη φυσική μας παρουσία στο μπλόκο του Ε65, όπου αντιπροσωπίες μας βρίσκονται στο πλευρό των μικρομεσαίων αγροτών για τα κοινά μας προβλήματα.

Παράσταση διαμαρτυρίας στο Δασαρχείο Καρδίτσας από το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων

Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων με σχέση ιδιωτικού δικαίου νομού Καρδίτσας μαζί με αντιπροσωπία της Επιτροπής Αγώνα Δασεργατών πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι στο Δασαρχείο της Καρδίτσας, όπου απέδωσαν και το παρακάτω Υπόμνημα με τα αιτήματα των Δασεργατών.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για εργαζόμενους του Ιδιωτικού Τομέα θα υλοποιήσουν ΙΝ.Ε. της Γ.Σ.Ε.Ε. και Ε.Κ. Καρδίτσας

Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ * (ΙΝΕ ΓΣΕΕ) σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας, προτίθενται να υλοποιήσουν Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για Εργαζόμενους του Ιδιωτικού Τομέα (δωρεάν συμμετοχή), με θέμα: «ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ_ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ» , με ημερομηνία έναρξης στα μέσα Φεβρουαρίου 2020!

Πικετοφορία στον κεντρικό πεζόδρομο της Καρδίτσας ενάντια στη συμφωνία Ελλάδας - Η.Π.Α. για τις βάσεις

Εργαζόμενες κι εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, συνταξιούχοι, νέοι και νέες,

Η Επιτροπή Αγώνα ενάντια στην Ελληνοαμερικανική Στρατιωτική Συμφωνία για τις Βάσεις στην οποία συμμετέχουν η Επιτροπή Ειρήνης Ν. Καρδίτσας,

Δ/νση Π.Ε. Καρδίτσας: Στις 4 Φεβρουαρίου οι εξετάσεις για την απόκτηση Τίτλου Σπουδών Ενηλίκων

Από τη Δ/νση Π.Ε. Καρδίτσας ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις για την απόκτηση τίτλου σπουδών ενηλίκων (απολυτήριο) Δημοτικού Σχολείου θα διεξαχθούν στις 4-02-2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σοφάδων (Κανάρη και Μπουμπουλίνας, τηλ. 2443022373).

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων: "Μαζί με τους αγρότες για τα κοινά μας προβλήματα"

Το «Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων με σχέση Ιδιωτικού δικαίου νομού Καρδίτσας» καλεί τους εργαζόμενους, ανέργους να στηρίξουν τον αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς και με τη φυσική τους παρουσία στο μπλόκο του Ε65 τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από τις εκπαιδευτικούς του Νηπιαγωγείου & Δημοτικού Σχολείου Ανθηρού

Η Διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ανθηρού ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Αργιθέας, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων (Π.Ο.Α.Σ.), την τοπική διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ)

"Δίκτυο Αγράφων" και "Εξόρμηση για την προστασία της Οξυάς" για τη νέα Α.Ε.Π.Ο. του αιολικού πάρκου "Αέρας - Αφεντικό"

Αναρτήθηκε εδώ και λίγες μέρες στο διαδίκτυο η απόφαση της αρμόδιας περιβαλλοντικής αρχής με την οποία εγκρίθηκε, μετά από σχετικό αίτημα της ενδιαφερόμενης εταιρίας, η ανανέωση των περιβαλλοντικών όρων για την κατασκευή και λειτουργία του αιολικού πάρκου στη θέση «Αέρας – Αφεντικό» των Δήμων Μουζακίου και Αργιθέας.

Ο σύλλογος εργαζομένων στην "Αρωγή" ευχαριστεί τους φορείς που συμπαραστάθηκαν

Μετά τη λήξη διήμερης στάσης εργασίας του Θεσσαλικού Κέντρου Αποκατάστασης «ΑΡΩΓΗ» θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την έμπρακτη συμπαράσταση,

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ