.

Ανακοινώσεις

ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Πρόσκληση σε γενική συνέλευση την Πέμπτη (28/3)

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Καρδίτσας καλεί τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς στην Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28-3-2019 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας στις 19:30.

Μήνυμα Κωνσταντίνου Νούσιου για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Το ιστορικο-θρησκευτικό αμάλγαμα της Εθνεγερσίας της 25ης Μαρτίου και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου καθιερώνεται, με την πάροδο του χρόνου, ολοένα και περισσότερο σε σύμβολο που συγκεφαλαιώνει, το χρέος για υπεράσπιση της Πατρίδας, του Έθνους, τη Δημοκρατίας και της Ελευθερίας.

Μήνυμα του Βασίλη Τσιάκου για την 25η Μαρτίου

Τιμούμε σήμερα 25η Μαρτίου τη διπλή γιορτή του Ελληνισμού. Τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου αλλά και την ημέρα έναρξης του απελευθερωτικού αγώνα των Ελλήνων ενάντια στην οθωμανική αυτοκρατορία.

Μήνυμα της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας και των Βουλευτών για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Η 25η Μαρτίου του 1821 αποτελεί το πιο σημαντικό ιστορικό γεγονός στη νεότερη πορεία του ελληνικού έθνους. Ο αγώνας των Ελλήνων για την Ελευθερία, την Ανεξαρτησία, την αυτοδιάθεση, τη λαϊκή κυριαρχία υπήρξε σύμβολο ελπίδας μέσα στο σκοτάδι της εποχής.

Ανακοίνωση της εταιρίας "General Export" προς τους Δημότες του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Η εταιρεία μας απ’ τον Οκτώβριο του 2017 και για χρονικό διάστημα τριών (3) ετών μέσω δημοσίου διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού, ανέλαβε το έργο της μηχανικής αποκομιδής απορριμμάτων του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα.

ΝΟΔΕ ν. Καρδίτσας: Προσφορά χρηματικού ποσού στη "Φλόγα"

Χθες το πρωί παραδόθηκε από τον πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Καρδίτσας Τσιούκη Λάμπρο, σημαντικό χρηματικό ποσό στο παράρτημα του συλλόγου γονιών παιδιών με νεοπλασμτικές ασθένειες « ΦΛΟΓΑ» Καρδίτσας στην υπεύθυνη κ. Γαρίτου Δώρα,

Ανακοίνωση φορέων της Καρδίτσας για την κινητοποίηση των μαθητών

Χαιρετίζουμε τους μαθητές της Καρδίτσας που είναι στο δρόμο, αγωνιζόμενοι γαι το σχολείο των αναγκών και των ονείρων τους κόντρα στο νομοσχέδιο Γαβρόγλου για το εξεταστικό που τους ισοπεδώνει!

Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Λυκείου Καρδίτσας

Το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Γενικού Λυκείου Καρδίτσας, συμπαρίσταται στον δίκαιο αγώνα των μαθητών, που γίνεται με αφορμή την ανακοίνωση του νέου συστήματος εισαγωγής στα ΑΕΙ.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ