.
.
.
.
.
.
.

Ανακοινώσεις

Δήμος Μουζακίου: Rapid tests στο Μουζάκι Δευτέρα (17/5), Παρασκευή (21/5) και Σάββατο (22/5)

Ο Δήμος Μουζακίου, συνεχίζει άλλη μια εβδομάδα τις δράσεις για την καταπολέμηση της πανδημίας και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, διοργανώνει rapid tests στο Μουζάκι.

Δωρεάν rapid tests στους Σοφάδες κάθε Δευτέρα και Πέμπτη

H Δημοτική Αρχή Σοφάδων, στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία της υγείας των πολιτών  και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ προχωρά σε νέους προληπτικούς δωρεάν ελέγχους rapid tests κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο για την πρόληψη και αποτροπή διασποράς του Covid-19.

Εκλέχθηκε το πρώτο Δ.Σ. για το παράρτημα Καρδίτσας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου

Το Σάββατο 8 Μαΐου 2021, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καρδίτσας, διενεργήθηκαν οι εκλογές του Παραρτήματος Καρδίτσας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου.

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας για την 15η Μαΐου, Παγκόσμια Ημέρα Ορθοδοντικής Υγείας

Από το 2017, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ορθοδοντικών (W.F.O.) έχει ανακηρύξει την 15η Μαΐου ως «Παγκόσμια Ημέρα Ορθοδοντικής Υγείας», μία ημέρα που οι ορθοδοντικοί σε όλον τον κόσμο εορτάζουν και τονίζουν την ανάγκη και τη σημασία της ορθοδοντικής στη γενική υγεία.

Ανακοίνωση για εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς Μουζακίου & Αγναντερού για το σχ. έτος 2021-2022

Το Ν.Π.∆.∆. ¨ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΝΕΟΤΗΤΑ¨ του ∆ήµου Μουζακίου, ανακοινώνει πως οι αιτήσεις εγγραφής και επανεγγραφής των νηπίων ξεκινάνε τη ∆ευτέρα 17 Μαϊου 2021 και λήγουν την ∆ευτέρα 31 Μαϊου 2021.

Rapid tests για COVID-19 στα Καλογριανά την Κυριακή (16/5) και στον Παλαμά την Τρίτη (18/5)

Ο Δήμος Παλαμά σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, θα πραγματοποιήσει δωρεάν  Rapid test για ανίχνευση του κορωνοϊού σε όσους δημότες του το επιθυμούν, στα Καλογριανά τη Κυριακή 16 Μαΐου στο Κοινοτικό γραφείο από τις 10:00 το πρωί  έως τις 2:00 το μεσημέρι και  στον Παλαμά την Τρίτη 18 Μαΐου  από τις 10:00 το πρωί έως τις 3:00 το μεσημέρι  στην κεντρική πλατεία.

Δημοπρασία καυσόξυλων στην Κοινότητα Πορτίτσας

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πορτίτσας ανακοινώνει ότι στις  23/05/2021 ημέρα Κυριακή και ώρα από 12.οο μ.μ. έως 13.οο μ.μ. στο  Γραφείο Της Τοπ. Κοινότητας Πορτίτσας, θα διεξαχθεί μειοδοτικός  φανερός διαγωνισμός  για την κοπή και εξωδάσωση καυσοξύλων για την κάλυψη των ατομικών αναγκών των κατοίκων της  Τοπικής Κοινότητας  Πορτίτσας  για το έτος 2021.

Εργατικό Κέντρο: "Η Παιδεία είναι κοινωνικό αγαθό για όλους, ανεξαρτήτως κοινωνικής και οικονομικής προέλευσης"

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Καρδίτσας αφουγκραζόμενο τα προβλήματα του κόσμου της εργασίας και του μόχθου, δηλώνει παρόν και απαιτεί λύσεις στα προβλήματα και στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες, όπως αυτό της Παιδείας.

Δωρεά χάλκινων οικιακών σκευών από ιδιώτη στο Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο «Λ. & Ν. Σακελλαρίου»

Την Τρίτη, 11 Μαΐου 2021, ο κ. Δημήτρης Παπουτσής, κάτοικος Καρδίτσας, δώρισε στο Δημοτικό Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο «Λ. & Ν. Σακελλαρίου» του ΔΟΠΑΚ χάλκινα οικιακά σκεύη των αρχών του 20ου αιώνα, τα οποία ανήκαν στους προπάππους του, Γεώργιο και Αφροδίτη Ζορμπά.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ