.
.
.
.
.
.

Ανακοινώσεις

Συγχαρητήρια διευθυντή και διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Μουζακίου στους επιτυχόντες του σχολείου στις πανελλήνιες

Ο Διευθυντής και οι διδάσκοντες καθηγητές του 1ου ΕΠΑ.Λ Μουζακίου συγχαίρουν τους μαθητές του σχολείου για  την επιτυχία τους στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις και τους εύχονται καλή σταδιοδρομία στο νέο ξεκίνημα της ζωής τους.

Το Επιμελητήριο Καρδίτσας για τις συναντήσεις στην Αθήνα για καπναποθήκες και αποζημιώσεις επιχειρήσεων από τον "Ιανό"

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκαν χθες 28/6/2022 και 29/6/2022 στην Αθήνα συναντήσεις αντιπροσωπείας της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Καρδίτσας  με την ηγεσία και στελέχη των Υπουργείων Οικονομικών, Δικαιοσύνης και Αγροτικής Ανάπτυξης στις οποίες συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την πορεία των αποζημιώσεων των επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον  «ΙΑΝΟ» και την αξιοποίηση των καπναποθηκών Καρδίτσας.

Πρωτοβουλία για την Προστασία και Ανάδειξη της Κοιλάδας Αχελώου: "Ημέρα ντροπής για την Αργιθέα η 27η Ιουνίου και της απόφασης για το φράγμα Αυλακίου"

Έγινε γνωστό ότι το δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αργιθέας μετά από κωλυσιεργία εννέα μηνών γνωμοδότησε στις 27-6-2022 θετικά για την Μ.Π.Ε του Φράγματος Αυλακίου αγνοώντας την βούληση του συνόλου των δημοτών του που αρνούνται να πνιγούν οι περιουσίες τους και χωρίς καμια διαβούλευση Επιτροπών του δήμου.

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις παιδικές κατασκηνώσεις στη Νεράιδα Πεζούλας

Στα πλαίσια λειτουργίας των παιδικών εξοχών (κατασκηνώσεων) Νεραΐδας Πεζούλας του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, σύμφωνα με τo ΦΕΚ 2107/Β ́/28-04-2022 ΚΥΑ «Ανάθεση οργάνωσης και λειτουργίας κατασκηνώσεων του κρατικού προγράμματος σε Δήμους» για την έναρξη της εγγραφής και επιλογής παιδιών σας κάνουμε γνωστά τα κατωτέρω:

Γυμνάσιο Λεονταρίου: Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια της συναδέλφου Σταυρούλας - Στυλιανής Τσιτσιφλή

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Ημερήσιου Γυμνασίου Λεονταρίου Καρδίτσας εκφράζουμε την οδύνη μας για την απώλεια της αγαπημένης μας συναδέλφου Σταυρούλας-Στυλιανής Τσιτσιφλή.

Με αριστούχους και διακριθέντες και τη φετινή χρονιά το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας

Από τους 32 υποψήφιους του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας που εξετάστηκαν στις πανελλαδικές εξετάσεις Ιουνίου 2022, οι 4 έδωσαν μόνο το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και ειδικά μουσικά μαθήματα, στοχεύοντας αποκλειστικά στα τμήματα Μουσικών Σπουδών των Πανεπιστημίων.  

Πρόγραμμα θερινών δρομολογίων του υπεραστικού ΚΤΕΛ Καρδίτσας από Τρίτη 28 Ιουνίου

Από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καρδίτσας γνωστοποιήθηκαν τα θερινά δρομολόγια που θα ισχύουν από σήμερα Τρίτη 28 Ιουνίου 2022.

Ανακοίνωση της ΔΑΣ-ΥΠΠΟΑ σχετικά με τις συνθήκες εργασίας της φύλακα στο κάστρο Φαναρίου

Συνάδελφοι

Καθημερινά πληθαίνουν τα παραδείγματα για τις άθλιες και απάνθρωπες συνθήκες εργασίας στους αρχαιολογικούς  χώρους της χώρας μας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ