.
.
.
.
.
.
.
.

Ανακοινώσεις

Νέο Ευρωπαϊκό Σχέδιο Erasmus+ ΚΑ210 για τη ΔΔΕ Καρδίτσας

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας, συνεπής στην προσπάθειά της για εξωστρέφεια και προώθηση της καινοτομίας, ανακοινώνει την έγκριση ενός νέου σχεδίου Erasmus+ στο οποίο συμμετέχει ως εταίρος.

Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας: Όλες στον αγώνα για ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας

Ο Σύλλογος γυναικών Καρδίτσας καλεί τις γυναίκες της πόλης και των χωριών μας να πάρουν μέρος στην απεργιακή κινητοποίηση που διοργανώνει η Ένωση Νοσοκομειακών γιατρών του νοσοκομείου Καρδίτσας στην πύλη του νοσοκομείου την Πέμπτη 21/10/2021 και ώρα 11:00 πμ.

Σωματεία ΑμεΑ ν. Καρδίτσας για συνάντηση με Β. Τσιάκο: «Κινητικότητα, κυκλοφορία, διαβίωση και επιβίωση των Α.με.Α στην Καρδίτσα»

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Καρδίτσας Βασίλειο Τσιάκο είχαν το πρωί της Τετάρτης 20/10/2021, οι εκπρόσωποι των ΑμεΑ στον Ν. Καρδίτσας.

Διαμαρτυρία του Τ.Σ. Καλλιθήρου – Αποκατάσταση τώρα της γέφυρας Καλλιθήρου

Ο κίνδυνος κατάρρευσης της γέφυρας Καλλιθήρου – Αμπελικού είναι πλέον άμεσος. Η πρώτη τρύπα στο οδόστρωμα της γέφυρας εμφανίστηκε μετά τις πρώτες βροχοπτώσεις. Διαπερνά όλο το πάχος του οδοστρώματος και φαίνεται η κοίτη του ποταμού.

Συνάντηση εκπροσώπων της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. με το Δίκτυο Δήμων Περιοχής Πίνδου

Την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου στα πλαίσια υλοποίησης του μνημονίου συνεργασίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΙΝΔΟΥ.

Rapid tests για COVID-19 στον Παλαμά την Τρίτη (19/10) και Παρασκευή (22/10) και στο Φύλλο την Παρασκευή (22/10)

Ο Δήμος Παλαμά σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 19 Οκτωβρίου από τις 10:00 το πρωί έως τις 02:00 το μεσημέρι και την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου από τις 08:00 έως τις 11:00 το πρωί στον Παλαμά στην κεντρική πλατεία και στο Φύλλο στο κοινοτικό γραφείο από τις 11:30 το πρωί έως τις 02:00 το μεσημέρι, δωρεάν Rapid test για ανίχνευση του κορωνοϊού σε όσους δημότες του το επιθυμούν.

Ανακοίνωση της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου και Κ.Υ. ν. Καρδίτσας για απεργία και νέα κινητοποίηση στην πύλη του νοσοκομείου

Στις 21 Οκτώβρη οι γιατροί της δημόσιας περίθαλψης στα Νοσοκομεία, στα Κέντρα Υγείας και στα αγροτικά ιατρεία απεργούμε!

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Ενημέρωση σχετικά με την παράταση δήλωσης τετραγωνικών μέτρων για κτίρια και οικόπεδα

Το Γραφείο Ανάπτυξης του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, ενημερώνει τους πολίτες ότι παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή δήλωσης των τετραγωνικών μέτρων για τον καθορισμό της επιφάνειας η/και της χρήσης ακινήτου με τα ορθά στοιχεία το αργότερο μέχρι 31-12-2021.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ