Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δήμος Καρδίτσας: Λήγει η προθεσμία για την υποβολή δήλωσης περί καθαρισμού των οικοπέδων Κύριο

  • 28 Ιουνίου 2024, 12:07
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Ανακοινώσεις
Δήμος Καρδίτσας: Λήγει η προθεσμία για την υποβολή δήλωσης περί καθαρισμού των οικοπέδων

.

Ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου ημέρα Κυριακή η διαδικασία ψηφιακής δήλωσης καθαρισμού οικοπέδων  με τον τίτλο Ακαθάριστα οικόπεδα (apps.gov.gr), ως μέτρο πρόληψης και αποτροπής πρόκλησης πυρκαγιών εντός του αστικού ιστού.

Η νέα πλατφόρμα υποδέχεται τις δηλώσεις των υπόχρεων ιδιοκτητών ενώ έχει και ψηφιακή υπηρεσία καταγγελιών πολιτών για τα ακαθάριστα οικόπεδα. Τα πρόστιμα έχουν καθοριστεί από 1000 έως 54.000 ευρώ και φυλάκιση δύο χρόνων για τους ιδιοκτήτες. Προβλέπονται επίσης οι υποχρεώσεις και αρμοδιότητες των δήμων και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα είναι διαθέσιμη στο gov.gr και συγκεκριμένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://akatharista.apps.gov.gr/ .

Παρακαλούνται οι δημότες που δεν έχουν κάνει τη σχετική δήλωση να σπεύσουν για την υποβολή της καθώς όπως προαναφέρθηκε η σχετική προθεσμία λήγει στις 30 Ιουνίου. Να υπογραμμιστεί ότι η σχετική δήλωση γίνεται αποκλειστικά με ψηφιακό τρόπο και όχι σε κάποια υπηρεσία του Δήμου.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Ε65: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου λόγω άσκησης αποχιονισμού – Ποιο τμήμα θα αποκλειστεί και ποιες οι εκτροπές Ε65: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου λόγω άσκησης αποχιονισμού – Ποιο τμήμα θα αποκλειστεί και ποιες οι εκτροπές
    4 Νοεμβρίου 2026, 18:20
  • Ελένη Πεσλή _“Άρτος & γεύση” ….όλο παράδοση με τ΄ αγαπημένα σου αρτοσκευάσματα που σου φτιάχνουν τη μέρα! Ελένη Πεσλή _“Άρτος & γεύση” ….όλο παράδοση με τ΄ αγαπημένα σου αρτοσκευάσματα που σου φτιάχνουν τη μέρα!
    4 Νοεμβρίου 2026, 17:27
  • Επιτροπή Αγώνα: "Συμμετοχή στα Σωματεία και συγκρότηση του αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας" Επιτροπή Αγώνα: "Συμμετοχή στα Σωματεία και συγκρότηση του αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας"
    4 Νοεμβρίου 2026, 16:17
  • Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Πέμπτη (5/11) στον Επαρχιακό δρόμο Καρδίτσας - Μητρόπολης και την ευρύτερη περιοχή Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Πέμπτη (5/11) στον Επαρχιακό δρόμο Καρδίτσας - Μητρόπολης και την ευρύτερη περιοχή
    4 Νοεμβρίου 2026, 16:03
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva