Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διάκριση Μουσικού σχολείου Καρδίτσας στο Διεθνές Πρόγραμμα PAD

Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Υπηρεσίας Ανταλλαγών για την προώθηση της εκμάθησης της γερμανικής γλώσσας από αλλοδαπούς μαθητές
  • 4 Ιουλίου 2019, 08:42
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Ανακοινώσεις
Διάκριση Μουσικού σχολείου Καρδίτσας στο Διεθνές Πρόγραμμα PAD

..

O μαθητής του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας της Γ΄ Γυμνασίου, Θωμάς Μαλιώρας επιλέχθηκε μαζί με άλλους τρεις μαθητές από  σχολεία της Ελλάδας και βραβεύτηκαν σε Πανελλαδικό διαγωνισμό.

 

Πρόκειται για το Διεθνές Πρόγραμμα Βραβείων της Γερμανικής Παιδαγωγικής Υπηρεσίας Ανταλλαγών (PAD) για την προώθηση της εκμάθησης της γερμανικής γλώσσας από αλλοδαπούς μαθητές. Την κριτική επιτροπή αποτέλεσαν εκπρόσωποι του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, του Ινστιτούτου Goethe Αθηνών, της Κεντρικής Υπηρεσίας για τα Σχολεία στην Αλλοδαπή ZfA, της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕΚΑΓΕΠΕ)  και της Γερμανικής Πρεσβείας στην Αθήνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διακριθέντες μαθητές  θα επιβραβευθούν με ένα ταξίδι τεσσάρων εβδομάδων στη Γερμανία το καλοκαίρι, όπου και θα συναντηθούν με άλλους μαθητές από 90 χώρες.

Κατά τη φετινή διαδικασία επιλογής, η κριτική επιτροπή επέλεξε τους εξής μαθητές και μαθήτριες:

Βραβευθέντες

  • Ελένη Κουμπαρίδου (Α’ Λυκείου, Αρσάκειο Λύκειο Θεσσαλονίκης – Θεσσαλονίκη),
  • Θεοχάρης Λυμνίδης (Γ’ Γυμνασίου, Πρότυπο Γυμνάσιο Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, Πειραιά - Αθήνα)
  • Θωμάς Μαλιώρας (Γ’ Γυμνασίου, Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας, Καρδίτσα)
  • Άννα-Αναστασία Μπούτου (Α’ Λυκείου, Πρότυπο Γενικό Λύκειο Βαρβακείου Σχολής, Π. Ψυχικό - Αθήνα)

Το μαθητή του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας υποστήριξε η καθηγήτρια Γερμανικών του σχολείου Νεκταρία Κορκακάκη, η οποία συνέταξε και την πρόταση/έκθεση αξιολόγησης του μαθητή.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Υπότιλος: Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Υπηρεσίας Ανταλλαγών για την προώθηση της εκμάθησης της γερμανικής γλώσσας από αλλοδαπούς μαθητές

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου η κηδεία του Βασίλειου Θάνου Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου η κηδεία του Βασίλειου Θάνου
    14 Σεπτεμβρίου 2026, 21:45
  • Νέες διαδικασίες για τα χρέη προς τη Δ.Ε.Υ.Α. Καρδίτσας – Η προθεσμία των 6 μηνών και το πρόστιμο 50% Νέες διαδικασίες για τα χρέη προς τη Δ.Ε.Υ.Α. Καρδίτσας – Η προθεσμία των 6 μηνών και το πρόστιμο 50%
    14 Σεπτεμβρίου 2026, 20:59
  • Φ. Αλεξάκος: "Δημοσιονομικός χώρος και υπερκέρδη διυλιστηρίων" Φ. Αλεξάκος: "Δημοσιονομικός χώρος και υπερκέρδη διυλιστηρίων"
    14 Σεπτεμβρίου 2026, 18:58
  • Τέθηκαν σε παραγωγική λειτουργία τα ηλεκτρικά κοινόχρηστα ξύλινα ποδήλατα στην Καρδίτσα - Πως θα τα χρησιμοποιήσετε (+Φωτο) Τέθηκαν σε παραγωγική λειτουργία τα ηλεκτρικά κοινόχρηστα ξύλινα ποδήλατα στην Καρδίτσα - Πως θα τα χρησιμοποιήσετε (+Φωτο)
    14 Σεπτεμβρίου 2026, 14:55
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva