Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μήνυμα για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου από τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα

  • 24 Μαρτίου 2021, 12:26
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Ανακοινώσεις
Μήνυμα για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου από τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα

...

Ο ελληνισμός γιορτάζει σήμερα τη διπλή γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και τη συμπλήρωση διακοσίων ετών από την ελληνική επανάσταση.

 

Διακόσια χρόνια ελευθερίας και ανεξαρτησίας του ελληνικού κράτους, που υπενθυμίζουν τα όπλα που είχε ο Ελληνισμός στη φαρέτρα του, ώστε να μεγαλουργήσει στο διάβα των δύο αιώνων από την ελληνική Επανάσταση. Θυμίζουν την πολυκύμαντη διαδρομή της πατρίδας μας, τις αντιξοότητες, τις τραγωδίες αλλά και τα μεγάλα επιτεύγματα του ελληνισμού.

Τις μεγάλες εθνικές επιτυχίες που επέτρεψαν στους Έλληνες να σταθούν όρθιοι. Τις μεγάλες επιτυχίες που επέτρεψαν στη χώρα μας να ενταχθεί στον πυρήνα της μεγάλης ευρωπαϊκής οικογένειας και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για την κοινωνική και οικονομική πρόοδο ώστε, σήμερα να κατατάσσεται στις πιο ευημερούσες χώρες της υφηλίου.

Αυτό το μήνυμα της εθνικής ενότητας, της ομοψυχίας και της αλληλεγγύης είναι πάντα επίκαιρο και ισχυρό. Και δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει ο Ελληνισμός στον νέο αιώνα της νεότερης ιστορίας μας.

Στη φετινή επέτειο, δυστυχώς, η μαθητιώσα νεολαία δεν θα παρελάσει για να τιμήσει του Ήρωες μας.

Η ελληνική σημαία όμως θα συνεχίσει να κυματίζει περήφανα στα μπαλκόνια των σπιτιών μας. Και η φλόγα της αγάπης για την πατρίδα θα συνεχίσει να καίει στις καρδιές όλων των Ελλήνων.

Ώστε σύντομα, μέσα στους επόμενους μήνες να έχουμε κερδίσει οριστικά τη μάχη της υγειονομικής κρίσης και να κατακτήσουμε ξανά την ελευθερία μας.

Και να μπορέσουμε να τιμήσουμε τους αθάνατους Ήρωες του Έθνους μας, με ασφάλεια και με όλες τις τιμές που αρμόζουν στους πρωτεργάτες της Εθνικής Παλιγγενεσίας.

Χρόνια Πολλά σε όλες και σε όλους!

Κώστας Τσιάρας

Υπουργός Δικαιοσύνης

Βουλευτής Ν.Δ. ν. Καρδίτσας

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Δήλωση του βουλευτή Καρδίτσας Κ. Τσιάρα για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ Δήλωση του βουλευτή Καρδίτσας Κ. Τσιάρα για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ
    16 Ιουλίου 2026, 13:31
  • Δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων για υβριστικά μηνύματα και απειλές μέσω διαδικτύου κατά του Κώστα Τσιάρα Δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων για υβριστικά μηνύματα και απειλές μέσω διαδικτύου κατά του Κώστα Τσιάρα
    13 Μαΐου 2026, 09:44
  • Ο Κ. Τσιάρας ζήτησε άρση της ασυλίας του και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς τον θεσμό της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας Ο Κ. Τσιάρας ζήτησε άρση της ασυλίας του και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς τον θεσμό της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
    22 Απριλίου 2026, 12:44
  • Δήλωση Κ. Τσιάρα σχετικά με την εμπλοκή του στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ Δήλωση Κ. Τσιάρα σχετικά με την εμπλοκή του στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ
    5 Απριλίου 2026, 22:17
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva