Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΣΕΒΕ Καρδίτσας: Ξεσηκωμός να αποτρέψουμε το νέο έγκλημα στην κοινωνική ασφάλιση

  • 21 Απριλίου 2016, 11:07
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Ανακοινώσεις

Συνάδελφοι- ισσες

Αυτοαπασχολούμενοι Επαγγελματίες, Βιοτέχνες, Έμποροι, Αυτοκινητιστές, Συνταξιούχοι

Τα ψέματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ τελείωσαν. Οι τακτικισμοί ότι δήθεν διαπραγματεύεται για το καλό μας, τα καλέσματα σε διάλογο αποδείχτηκαν στάχτη στα μάτια για να κάμψουν τους αγώνες μας.

Έχει το θράσος να ισχυρίζεται ότι δε θα μειωθούν οι συντάξεις. Ήδη έχει επιβάλλει περικοπή στις συνταξιοδοτικές δαπάνες του 2016 κατά 1,8 δις και ετοιμάζεται για ακόμα μεγαλύτερες για το 2017 - 2018.

ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ.
Κανένας δεν μένει αλώβητος από το νέο νόμο λαιμητόμο, αν ψηφιστεί.

Με τα νέα ποσοστά αναπλήρωσης όλες οι συντάξεις μειώνονται. Για  εισοδήματα 7.000 € στην 35ετία, αντιστοιχεί σύνταξη ψίχουλα 582€. Η κατώτερη σύνταξη για την 15-ετία, κατρακυλά στα 412 €.

Οι μειώσεις αγγίζουν και τους σημερινούς συνταξιούχους που θα δουν τις συντάξεις τους να περικόπτονται ξανά κατά 15-20% με βάση το λεγόμενο επαναϋπολογισμό.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ!

 Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ συνεχίζει το δρόμο των προηγούμενων κυβερνήσεων τσακίζοντας μισθούς, λαϊκά εισοδήματα, κοινωνικά δικαιώματα, μετατρέποντας τη ζωή των οικογενειών μας σε καθημερινό εφιάλτη. Χιλιάδες αυτοαπασχολούμενοι που παραδέρνουν σήμερα στα χρέη, με πενιχρά εισοδήματα, θα δεχτούν ακόμα ισχυρότερα χτυπήματα, το επόμενο διάστημα.

Η πολιτική κυβέρνησης – Ε.Ε, με την οποία συμφωνούν και όλα τα κόμματα που υπέγραψαν τα μνημόνιο, είναι κομμένη και ραμμένη στις απαιτήσεις των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, δε σταματά πουθενά προκειμένου να εξασφαλίσει ζεστό χρήμα και διευκολύνσεις για να ανακάμψει η κερδοφορία τους.

Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση εισπράττει κοντά στο 55 - 60% του εναπομείναντος εισοδήματος μας, για φόρους και ασφάλιστρα αφήνοντας μας με ψίχουλα για να τα βγάλουμε πέρα, ετοιμάζει προκλητικά νέες φοροαπαλλαγές και χρηματοδοτικά πακέτα στους μονοπωλιακούς ομίλους. Οι περιβόητοι στόχοι τους για να κλείσει η αξιολόγηση, για πρωτογενή πλεονάσματα, θα συνοδευτούν με νέα μέτρα, νέες αυξήσεις σε ΦΠΑ, ΔΕΗ - ΕΥΔΑΠ, ιδιωτικοποιήσεις κτλ. Νέο κυνηγητό ετοιμάζεται για τα χρέη και τα κόκκινα δάνεια των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων με επιτάχυνση των κατασχέσεων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ  ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!!!

Απαιτούμε:

•    Άμεση απόσυρση του αντιασφαλιστικού εκτρώματος της κυβέρνησης. Κατάργηση των αντιασφαλιστικών νόμων των προηγούμενων κυβερνήσεων. Εδώ και τώρα δωρεάν υγεία - πρόνοια - αξιοπρεπείς συντάξεις για όλους

•    Άμεση κατάργηση των φορολογικών νόμων που τσακίζουν το εισόδημά μας και μας ρίχνουν στα χρέη.

•    Άμεση επαναφορά του αφορολόγητου ορίου για τους αυτοαπασχολούμενους και αύξησή του στις 20.000€ με προσαύξηση 5.000 ευρώ για κάθε προστατευόμενο μέλος για όλους.               

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/4 ΣΤΙΣ 7:30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

ΠΑΣΕΒΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις21 Απριλίου 2016, 11:28

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Σε πρόγραμμα χρηματοδότησης ύψους 5,3 εκατ. ευρώ η ενεργειακή αναβάθμιση του Νοσοκομείου Καρδίτσας και του ΚΕΦΙΑΠ Σε πρόγραμμα χρηματοδότησης ύψους 5,3 εκατ. ευρώ η ενεργειακή αναβάθμιση του Νοσοκομείου Καρδίτσας και του ΚΕΦΙΑΠ
    12 Οκτωβρίου 2026, 19:41
  • Ερώτηση του Τέλη Σπάνια προς τον Υπουργό Εσωτερικών για την εργασία και τις αμοιβές των 34 εργαζομένων καθαριότητας της Π.Ε. Καρδίτσας Ερώτηση του Τέλη Σπάνια προς τον Υπουργό Εσωτερικών για την εργασία και τις αμοιβές των 34 εργαζομένων καθαριότητας της Π.Ε. Καρδίτσας
    12 Οκτωβρίου 2026, 17:39
  • Πυροσβεστική Καρδίτσας: Διοικητικό πρόστιμο για καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών Πυροσβεστική Καρδίτσας: Διοικητικό πρόστιμο για καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών
    12 Οκτωβρίου 2026, 17:33
  • Συνεχίζονται τα προβλήματα από τη μη εκτέλεση ορισμένων μαθητικών δρομολογίων προς τα σχολεία Συνεχίζονται τα προβλήματα από τη μη εκτέλεση ορισμένων μαθητικών δρομολογίων προς τα σχολεία
    12 Οκτωβρίου 2026, 17:31
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva