Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σύλλογος Γονέων: Πλημμύρισε πάλι το Δημοτικό Σχολείο Καλλιθήρου Κύριο

  • 23 Οκτωβρίου 2018, 11:48
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Ανακοινώσεις
Σύλλογος Γονέων: Πλημμύρισε πάλι το Δημοτικό Σχολείο Καλλιθήρου

..

Για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες της αδιαφορίας του Δήμου Καρδίτσας. Παρά τις επίμονες ενοχλήσεις από τη διεύθυνση του σχολείου (εγγράφως και προφορικές) προς τις υπηρεσίες του Δήμου, δεν προχώρησε τίποτα αναφορικά με την αντικατάσταση της στέγης του σχολείου μας.

Οι διαβεβαιώσεις ότι οι εργασίες θα προχωρούσαν και μάλιστα το καλοκαίρι που πέρασε, έμειναν απλά διαβεβαιώσεις. Φτάσαμε λοιπόν στο σήμερα όπου η χθεσινοβραδινή ισχυρή βροχόπτωση είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσει μια από τις αίθουσες για πολλοστή φορά. Και μάλιστα στο σημείο όπου βρίσκεται το ένα φωτιστικό σώμα, αυξάνοντας τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας.

.Είναι αδικαιολόγητο να υπάρχει αυτή η καθυστέρηση από τη στιγμή που το πρόβλημα είναι γνωστό, έχουν εξοικονομηθεί τα απαιτούμενα χρήματα και έχει γίνει και ο απαιτούμενος έλεγχος από την αντίστοιχη υπηρεσία. Δεν μπορεί σε κάθε δυνατή μπόρα να πλημμυρίζουν οι τάξεις και να τρέχουν οι δάσκαλοι με τους κουβάδες, τις σφουγγαρίστρες και τις λεκάνες, να μπαίνουν σε κίνδυνο οι μαθητές και να υπάρχει και σοβαρός κίνδυνος καταστροφής υπολογιστών, εκτυπωτικών μηχανημάτων, βιβλίων κ.α.

Στασιμότητα επίσης υπάρχει και στο ζήτημα της θέρμανσης καθώς η πρωτοβουλία που είχε πάρει ο Σύλλογος Γονέων για κατέβασμα των ταβανιών, στοχεύοντας έτσι στο να θερμαίνονται καλύτερα οι αίθουσες και να υπάρξει εξοικονόμηση πετρελαίου, η δημοτική υπηρεσία απέρριψε την πρόταση στη βάση ότι χρειάζεται μελέτη και με κόστος πολλαπλάσιο του αρχικού. Η εναλλακτική πρόταση που έκαναν στη διεύθυνση του σχολείου για αντικατάσταση των σωμάτων με άλλα μεγαλύτερης θερμιδικής απόδοσης δεν έχει ξεκινήσει ακόμα.

Απαιτούμε ως Σύλλογος Γονέων την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων, για να μπορέσουν επιτέλους τα παιδιά μας να παρακολουθούν τα μαθήματα τους σε ένα φυσιολογικό σχολικό περιβάλλον δίχως τον παραμικρό κίνδυνο.

Για το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Καλλιθήρου

Ο Πρόεδρος
Σιώκος Μιχάλης

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Την Κυριακή 23 Αυγούστου η κηδεία του Δημήτριου Καρανάσιου Την Κυριακή 23 Αυγούστου η κηδεία του Δημήτριου Καρανάσιου
    22 Αυγούστου 2026, 14:44
  • Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή της Κρύας Βρύσης Καρδίτσας(+Φώτο) Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή της Κρύας Βρύσης Καρδίτσας(+Φώτο)
    22 Αυγούστου 2026, 13:38
  • Προβολή της ταινίας Taste of cherry (1997) την Κυριακή 23 Αυγούστου Προβολή της ταινίας Taste of cherry (1997) την Κυριακή 23 Αυγούστου
    22 Αυγούστου 2026, 13:30
  • Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Δευτέρα (24/8) σε Παλαιοχώρι και Καρδιτσομαγούλα Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Δευτέρα (24/8) σε Παλαιοχώρι και Καρδιτσομαγούλα
    22 Αυγούστου 2026, 11:24
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva