Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών και εκδηλώσεων για την Κυριακή 15 Μαρτίου

  • 13 Μαρτίου 2026, 17:16
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Εκδηλώσεις
Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών και εκδηλώσεων για την Κυριακή 15 Μαρτίου

.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Γ΄ Κυριακή των Νηστειών (της Σταυροπροσκυνήσεως) 15 Μαρτίου 2026, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τ.Κ. Ορφανών.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Δ΄ Κατανυκτικού Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Ακολούθως, θα πραγματοποιήσει το εσπερινό του κήρυγμα, με θέμα: «ΔΙΔΑΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ».

Στη συνέχεια στις 8:30΄μ.μ., θα παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση με τίτλο: «πατρο-Κοσμάς ο Αιτωλός: Φωνή εν τη Ερήμω», η οποία θα λάβει χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Φαρσάλων και έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Γ΄ Κυριακή των Νηστειών (της Σταυροπροσκυνήσεως) 15 Μαρτίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Γ΄ Κυριακή των Νηστειών (της Σταυροπροσκυνήσεως) 15 Μαρτίου, θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεόκλητος Δήμου, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Γενεσίου της Θεοτόκου Πετρίλου, το εσπέρας της Γ΄ Κυριακής των Νηστειών (της Σταυροπροσκυνήσεως) 15 Μαρτίου και ώρα 6:00΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Δ΄ Κατανυκτικού Εσπερινού και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιεζεκιήλ Κωνσταντάς, το εσπέρας της Γ΄ Κυριακής των Νηστειών (της Σταυροπροσκυνήσεως) 15 Μαρτίου και ώρα 6:00΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Δ΄ Κατανυκτικού Εσπερινού και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μουζακίου.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Νικηφόρος Κουτσιούμπας, το εσπέρας της Γ΄ Κυριακής των Νηστειών (της Σταυροπροσκυνήσεως) 15 Μαρτίου και ώρα 6:00΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Δ΄ Κατανυκτικού Εσπερινού και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Σοφάδων.

Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Θεοδωρόπουλος, το εσπέρας της Γ΄ Κυριακής των Νηστειών (της Σταυροπροσκυνήσεως) 15 Μαρτίου και ώρα 6:00΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Δ΄ Κατανυκτικού Εσπερινού και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ρουμ Παλαμά.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις13 Μαρτίου 2026, 17:19

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Επαναδημοπράτηση της προμήθειας εξοπλισμού του χώρου αναψυχής και άθλησης περιοχής Αγ. Νικολάου Καρδίτσας Επαναδημοπράτηση της προμήθειας εξοπλισμού του χώρου αναψυχής και άθλησης περιοχής Αγ. Νικολάου Καρδίτσας
    23 Οκτωβρίου 2026, 09:25
  • Δ/νση Δ.Ε. Καρδίτσας: Την 3η θέση κατέκτησε ο Θωμάς Αμβροσίου στον 3ο Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων 2026 (3rd National Skills Competition 2026 – WorldSkills Greece) Δ/νση Δ.Ε. Καρδίτσας: Την 3η θέση κατέκτησε ο Θωμάς Αμβροσίου στον 3ο Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων 2026 (3rd National Skills Competition 2026 – WorldSkills Greece)
    23 Οκτωβρίου 2026, 08:37
  • Το «OK» από την Περιφέρεια περιμένει το «μόνιμο» Χριστουγεννιάτικο project για την Καρδίτσα Το «OK» από την Περιφέρεια περιμένει το «μόνιμο» Χριστουγεννιάτικο project για την Καρδίτσα
    22 Οκτωβρίου 2026, 23:02
  • Κάηκε παράπηγμα στην περιοχή της Μαύρικας Κάηκε παράπηγμα στην περιοχή της Μαύρικας
    22 Οκτωβρίου 2026, 19:37
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva