.
.

Εκδηλώσεις

Ιερά Μητρόπολη: Ημερολόγιο Μητροπολίτη κ. Τιμόθεου για 20 -21 Νοεμβρίου

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 8:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού της ιεράς Αγρυπνίας επί τη θεομητορική εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Τ.Κ. Προδρόμου Καρδίτσης.

Συμμετοχή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας σε πρόγραμμα Erasmus+

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας, στα πλαίσια υλοποίησης του νέου εγκεκριμένου Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus + KΑ 229-062386_3 με τίτλο ¨ Eco-us support¨ ( προστατέψτε το περιβάλλον), συμμετείχε με επιτυχία στη διακρατική συνάντηση εκπαιδευτικών που πραγματοποιήθηκε στην Εσθονία από τις 4 έως τις 9 Νοεμβρίου 2019 και συγκεκριμένα στην πόλη Kohtla-Järve .

Το Γυμνάσιο –Λ.Τ. Μαγούλας στην Ρουμανία

Την πόλη Rachita της Ρουμανίας επισκέφθηκε ομάδα καθηγητών αποτελούμενη από 5 καθηγητές από τις 4-11 2019 έως τις 9-11 2019 στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ 2018, δράση ΚΑ229, με τίτλο «DYNAMIC CITIZENS OF EUROPE».

Στο απογευματινό αγάπης ενόψει των Χριστουγέννων θα παρευρεθεί ο Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 6:00΄μ.μ., θα παρευρεθεί στο καθιερωμένο απογευματινό αγάπης ενόψει των Χριστουγέννων του Σωματείου «Φίλες της Αγάπης» Καρδίτσης στο Παυσίλυπο.

Ενημερωτική επίσκεψη στην Π.Υ. Καρδίτσας από τα παιδιά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού

Στο πλαίσιο του προγράμματος Πολιτικής προστασίας οι ομάδες Οδηγών και Μεγάλων Οδηγών του Τοπικού Τμήματος Καρδίτσας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού  επισκέφτηκαν το Σάββατο 16 Νοεμβρίου την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσας.

Το 2ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας στη Βουλγαρία

Στη Βουλγαρία βρέθηκαν 6 μαθητές και 2 καθηγητές του 2ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας, στο πλαίσιο της 4ης κινητικότητας (LTTA4), που εντάσσεται στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ που υλοποιείται στο σχολείο, με τίτλο "Creativity Through Stories".

Το 5ο Γυμνάσιο Καρδίτσας τίμησε την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου 1973

Την Παρασκευή 15/11 στο πλαίσιο των καθιερωμένων εκδηλώσεων για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου 1973, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και συγκινητική εκδήλωση, για να τιμήσει αυτούς που αγωνίστηκαν ενάντια στην επιβολή της δικτατορίας στην Ελλάδα.

Το 5ο Γυμνάσιο Καρδίτσας στη Σαμψούντα της Τουρκίας στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού προγράμματος

Με σύνθημά μας "Η γνώση και οι συναντήσεις κάνουν τον κόσμο καλύτερο" πραγματοποιήθηκε στην Σαμψούντα της Τουρκίας το 4º LTTA, η τέταρτη δηλαδή διακρατική συνάντηση του προγράμματος #erasmus+ KA229 “Learn 4 Life: Active and Responsible Citizenship” με σχολείο υποδοχής το Atakum Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu.

Επίσκεψη του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας στο ΚΠΕ Μουζακίου και την ΠΑΔΥΘ

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησαν 54 μαθητές/-τριες της Α Γυμνασίου και 5 καθηγητές/-τριες (Μιχαέλα Βόβες, Καρανίκας Στέλιος, Γιωτάκης Βαγγέλης, Πρεσβεία Μπουρλή και ο Διευθυντής κ. Λίτσιος Γεώργιος) του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ