.
.
.
.
.

Εκδηλώσεις

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών την Κυριακή 7 Μαρτίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή της Απόκρεω 7 Μαρτίου 2021, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας «Δεμερλιωτίσσης».

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών του Μητροπολίτη κ. Τιμόθεου το Σάββατο 6 Μαρτίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το Σάββατο (Ψυχοσάββατο) 6 Μαρτίου 2021, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο – Κοιμητηριακό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καρδίτσης.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών του Μητροπολίτη κ. Τιμόθεου την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021, εορτή του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Γερασίμου του Ιορδανίτου θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Διαδικτυακές ημερίδες από το Κ.Π.Ε. Μουζακίου: Αναφορά στα επαναστατικά κινήματα της Θεσσαλίας - Οι μάχες του Μουζακίου και της Ματαράγκας

Το Κ.Π.Ε. Μουζακίου διοργανώνει δύο διαδικτυακές ημερίδες με θέμα: «Αναφορά στα επαναστατικά κινήματα της Θεσσαλίας.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή του Ασώτου 28 Φεβρουαρίου 2021, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τ.Κ. Λεονταρίου.

Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου "Ο Καραϊσκάκης": Ο Σύλλογός μας για μία ακόμη φορά πρωτοστατεί - Διαδικτυακό μάθημα ιστορίας

Σήμερα είχαμε τη χαρά με τη βοήθεια της τεχνολογίας να κάνουμε το μάθημα της ιστορίας  με τους  μαθητές της ΣΤ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου μέσα από το Ιστορικό – Λαογραφικό Μουσείο ΄΄Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ,, Μαυρομματίου.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών του Μητροπολίτη κ. Τιμόθεου 20 & 21 Φεβρουαρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας του Σαββάτου 20 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 5:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών 18-19 Φεβρουαρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 8:00’μ.μ., θα τελέσει την ιερά Αγρυπνία επί τη ιερά μνήμη της αγίας και ενδόξου οσιομάρτυρος Φιλοθέης της Αθηναίας στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ρεντίνης, ώστε να ευχηθεί στην Οσιωτάτη Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Γερόντισσα Φιλοθέη, για την ονοματική της εορτή.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών το διήμερο 13 & 14 Φεβρουαρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021, εορτή του αγίου και ενδόξου οσιομάρτυρος Δαμιανού, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Παναγίας «Πελεκητής».

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ