.
.
.
.

Εκδηλώσεις

Ανακοίνωση - κάλεσμα της Ιεράς Μητρόπολης προς μαθητές και εκπαιδευτικούς για τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών

Αγαπητοί μου,

Όπως γνωρίζετε, την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022, η αγία μας Εκκλη-σία εορτάζει την Σύναξη των αγίων Τριών Ιεραρχών (Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου), προστατών των Ελληνικών Γραμμάτων και της Παιδείας.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμού για την Κυριακή 23 Ιανουαρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω Τ.Κ. Δρακότρυπας.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα ονομαστηρίων του Μητροπολίτη κ. Τιμόθεου

Η αγία μας Εκκλησία, την 22αν μηνός Ιανουαρίου 2022,  τιμά την ιερά μνήμη του αγίου Αποστόλου Τιμοθέου, ημέρα κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο σεπτός Ποιμενάρχης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος.

Νέος Πρωτοπρεσβύτερος και Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος στην Ιερά μας Μητρόπολη

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022, χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Ιερά Αγρυπνία το απόγευμα της Κυριακής (16/1) στο Μετόχι του Αγίου Σεραφείμ

Γίνεται γνωστὸ στοὺς εὐσεβεῖς χριστιανοὺς ὅτι τὴν Κυριακή, 16 Ἰανουαρίου καὶ ὥρα 8:00 μ.μ., στὸ Μετόχι τοῦ Ἁγίου Σεραφεὶμ θὰ τελεσθεῖ Ἱερὰ Ἀγρυπνία ἐπὶ τῇ ἑορτῇ τοῦ Ἁγίου Γεωργίου τοῦ ἐν Ἰωαννίνοις καἱ τοῦ Ἁγίου Ἀντωνίου τοῦ Μεγάλου.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών 16 έως 18 Ιανουαρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τ.Κ. Καλλιφωνίου.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα Μητροπολίτη κ. Τιμόθεου το Σάββατο 15 Ιανουαρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών 9 & 10 Ιανουαρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή μετά τα Φώτα 9 Ιανουαρίου 2022, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στο Ιερό Προσκύνημα Αγίου Νικολάου του εν Βουναίνοις.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ