.
.
.
.
.

Εκδηλώσεις

ΚΠΕ Μουζακίου: Διοργάνωση τηλε-ημερίδας με θέμα: "Τα πλημμυρικά φαινόμενα στον Ελληνικό χώρο και η κλιματική κρίση"

Το Κ.Π.Ε. Μουζακίου σύμφωνα με τον προγραμματισμό της παιδαγωγικής του ομάδας και στο πλαίσιο της Πράξης «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) – Περιβαλλοντική Εκπαίδευση», το οποίο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση»

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών Μητροπολίτη κ. Τιμόθεου 29 & 30 Νοεμβρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών 21-23 Νοεμβρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020, εορτή του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Ιακώβου (Τσαλίκη) του νέου του εν Ευβοία, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρδίτσης.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών 21 Νοεμβρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Τιμόθεος, το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020, εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καρδίτσης.

Τράπεζα αίματος Μαυρομματίου - "Γιατί ο πολιτισμός και η ανθρώπινη αλληλεγγύη δεν είναι ποτέ σε λήθαργο και λοκντάουν"

O Πολιτιστικός σύλλογος Μαυρομματίου << Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ >> στο πλαίσιο των κοινωνικών δραστηριοτήτων και της ανθρώπινης αλληλεγγύης σήμερα Τετάρτη 11 Νοεμβρίου διενήργησε την 46η [2η για το 2020] προγραμματισμένη εθελοντική αιμοληψία για λογαριασμό της τράπεζας του χωριού μας .

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα Μητροπολίτη κ. Τιμόθεου 8-10 Νοεμβρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020, εορτή της Συνάξεως των Αρχιστρατήγων Μιχαήλ και Γαβριήλ και των λοιπών ασωμάτων και ουρανίων ταγμάτων, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Έναρξη της νέας Οδηγικής χρονιάς στο Τ.Τ Καρδίτσας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού

Την Κυριακή 1η Νοεμβρίου το πρωϊ πραγματοποιήθηκε στην Εστία του τοπικού τμήματος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, η έναρξη της νέας Οδηγικής χρονιάς, με τον καθιερωμένο Αγιασμό.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ