.
.
.
.
.
.
.

Εκδηλώσεις

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών 1 & 2 Αυγούστου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 1 Αυγούστου 2021, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Τ.Κ. Δασολόφου.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καρδίτσας για το διήμερο εκδηλώσεων (5-6/8) στο κάστρο Φαναρίου

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καρδίτσας έχει την τιμή να συμμετέχει για δεύτερη φορά στις εκδηλώσεις του θεσμού « Όλη η Ελλάδα, ένας πολιτισμός» του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, φιλοξενώντας την Πέμπτη 5 και την Παρασκευή 6 Αυγούστου στο Βυζαντινό Κάστρο Φαναρίου την παράσταση:

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών 27-28 Ιουλίου

Η Ιερά μας Μητρόπολη ανακοινώνει ότι, επί τη ιερά μνήμη της οσίας μητρός ημών Ειρήνης, ηγουμένης της Μονής του «Χρυσοβαλάντου», πανηγυρίζει το ομώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Οσίας στο Κατωχώρι Φαρσάλων.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών 26 - 27 Ιουλίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Δευτέρας 26 Ιουλίου 2021 και ώρα 7:30΄μ.μ., επί τη ιερά μνήμη του αγίου και ενδόξου μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του ιαματικού, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Τ.Κ. Λουτρού.

Παιδικές Βιβλιοθήκες Δήμου Καρδίτσας: "Άκου να δεις… ιστορίες για την Επανάσταση-Παιχνίδια κίνησης & γρίφων!!!"

Με μια ευχάριστη νότα, ολοκληρώθηκαν στις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας οι Καλοκαιρινές Δράσεις, που εδώ και 9 συνεχόμενα καλοκαίρια, συντροφεύουν τα πρωινά τας παιδιά της πόλης μας και των Δημοτικών Διαμερισμάτων!!!

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών 25 & 26 Ιουλίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 25 Ιουλίου 2021, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τ.Κ. Λεονταρίου.

Μουσική εκδήλωση το Σάββατο 24 Ιουλίου στον Ελληνόπυργο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελληνοπύργου διοργανώνει στα πλαίσια του εορτασμού των 200 χρόνων απ’ την επανάσταση του 1821 μουσική συναυλία στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής στον Ελληνόπυργο.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ