Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ποιος ανακάλυψε την Αμερική» θεατρική παράσταση στους Σοφάδες Κύριο

  • 7 Απριλίου 2014, 11:18
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Εκδηλώσεις

Το Ελληνικό Θεατρικό Εργαστήρι Βρυξελλών που παρουσίασε το έργο της Χρύσας Σπηλιώτη «Ποιος ανακάλυψε την Αμερική» είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου Σοφάδων,

στα πλαίσια του 30ουΠανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας που διοργάνωσε, από 21 έως 30 Μαρτίου, η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγωντου Νομού, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, του Δήμου Καρδίτσας, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Θεσσαλίας και της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

Με στόχο την «επέκταση» του Φεστιβάλ σε όλο το Νομό, το Ελληνικό Θεατρικό Εργαστήρι Βρυξελλών βρέθηκε και στους Σοφάδες (είναι η δεύτερη φορά που διαγωνιζόμενος θίασος του Φεστιβάλ Θεάτρου εμφανίζεται στο συγκεκριμένο Δήμο) παρουσιάζοντας τη δουλειά του στο κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο.

Διακόσια πενήντα και πλέον άτομα παρακολούθησαν την παράλληλη, αλλά διαμετρικά αντίθετη ζωή δύο εξαδέλφων, της Καίτης και της Λίζας, κάνοντας «απόδραση» στον μαγικό κόσμο του θεάτρου.

Τους ρόλους ερμήνευσαν οι Έλενα Αντωνακοπούλου και Νικολέττα Σακαλίδου οι οποίες επιμελήθηκαν και τα κοστούμια. Η σκηνοθεσία, η σκηνογραφία και η δημιουργία των φωτισμών ήταν του Τάσου Νυχά, ενώ η μουσική επιμέλεια και η πρωτότυπη μουσική σύνθεση ήταν του Μανώλη Νυχά.

 

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις7 Απριλίου 2014, 15:30

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Τρίτη (1/9) στις Τ.Κ Παλιουρίου, Αμάραντου, Δασοχωρίου, Καλλιφωνίου, Δαφνοσπηλιάς και Απιδιάς Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Τρίτη (1/9) στις Τ.Κ Παλιουρίου, Αμάραντου, Δασοχωρίου, Καλλιφωνίου, Δαφνοσπηλιάς και Απιδιάς
    31 Αυγούστου 2026, 15:03
  • Εγκρίθηκε η λειτουργία δεκάδων ολιγομελών τμημάτων σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ σχολείων του ν. Καρδίτσας Εγκρίθηκε η λειτουργία δεκάδων ολιγομελών τμημάτων σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ σχολείων του ν. Καρδίτσας
    31 Αυγούστου 2026, 13:37
  • Χρηματικό βραβείο Αριστείας Αποφοίτων Λυκείων Δήμου Σοφάδων – Από 1-15 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις Χρηματικό βραβείο Αριστείας Αποφοίτων Λυκείων Δήμου Σοφάδων – Από 1-15 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις
    31 Αυγούστου 2026, 11:28
  • Κρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου στην Τ.Κ. Ματαράγκας - Ψεκασμός το βράδυ της Δευτέρας (31/8) Κρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου στην Τ.Κ. Ματαράγκας - Ψεκασμός το βράδυ της Δευτέρας (31/8)
    31 Αυγούστου 2026, 10:50
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva