Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έκθεση γραμματοσήμου στο Πνευματικό Κέντρο Ελληνοπύργου Κύριο

  • 5 Αυγούστου 2026, 11:15
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Εκδηλώσεις
Έκθεση γραμματοσήμου στο Πνευματικό Κέντρο Ελληνοπύργου

..

Το Σάββατο 8 Αυγούστου 2026 και ώρα 19.00 θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης γραμματοσήμου στο Πνευματικό Κέντρο Ελληνοπύργου.

Η έκθεση οργανώνεται από τον τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο στα πλαίσια των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την ηρωική Έξοδο του Μεσολογγίου.

Θα εκτεθούν σειρές γραμματόσημων που συνδέονται με την Έξοδο, την Επανάσταση του 1821, τους ήρωες της περιόδου εκείνης, τους φιλέλληνες κ.λ.π. απ’ την συλλογή του Γιάννη Νασόπουλου. Επίσης θα εκτεθούν βιβλία που συνδέονται με την Έξοδο, αντικείμενα της εποχής εκείνης και σχετικές αφίσες.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Παύλος Β. Σιούφας καλεί όλους τους φίλους και φίλες του Ελληνόπυργου, του γραμματοσήμου, των πολιτιστικών εκδηλώσεων αλλά και όσους θέλουν να τιμήσουν το αθάνατο έπος της ηρωικής εξόδου του Μεσολογγίου, να παρευρεθούν στην θαυμάσια αυτή εκδήλωση.

Εκ μέρους του πολιτιστικού συλλόγου Ελληνοπύργου

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • «Σχολικά Γεύματα» σε 39 Δημοτικά Σχολεία της Π.Ε. Καρδίτσας «Σχολικά Γεύματα» σε 39 Δημοτικά Σχολεία της Π.Ε. Καρδίτσας
    22 Σεπτεμβρίου 2026, 22:06
  • Ονοματοδοσία δρόμου στον Άγιο Ακάκιο προς τιμήν 27χρονου που έπεσε στο καθήκον Ονοματοδοσία δρόμου στον Άγιο Ακάκιο προς τιμήν 27χρονου που έπεσε στο καθήκον
    22 Σεπτεμβρίου 2026, 19:20
  • Πρόταση να μετονομαστεί η Τ.Κ. Πορτής σε «Αθήναιον» συζητά το Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου Πρόταση να μετονομαστεί η Τ.Κ. Πορτής σε «Αθήναιον» συζητά το Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου
    22 Σεπτεμβρίου 2026, 19:10
  • Ημερίδα ενημέρωσης από την ΑΝΚΑ σχετικά με τις χρηματοδοτήσεις για ιδιωτικά έργα του προγράμματος LEADER (+Φωτο +Βίντεο) Ημερίδα ενημέρωσης από την ΑΝΚΑ σχετικά με τις χρηματοδοτήσεις για ιδιωτικά έργα του προγράμματος LEADER (+Φωτο +Βίντεο)
    22 Σεπτεμβρίου 2026, 19:12
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva