Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιορτή περιβάλλοντος διοργάνωσαν την Τρίτη 14 Ιουνίου τα Νηπιαγωγεία Παλαμά και Μάρκου

  • 17 Ιουνίου 2022, 09:25
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Εκδηλώσεις
Γιορτή περιβάλλοντος διοργάνωσαν την Τρίτη 14 Ιουνίου τα Νηπιαγωγεία Παλαμά και Μάρκου

..

Την Τρίτη 14 Ιουνίου του 2022 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Γιορτή Περιβάλλοντος στο Πάρκο «Αστέριον» του Παλαμά.

Τη γιορτή διοργάνωσαν οι Νηπιαγωγοί, των τεσσάρων Νηπιαγωγείων Παλαμά και του Νηπιαγωγείου Μάρκου, Βάσω Κρομμύδα, Ελένη Κυρίκου, Ελένη Παπαγιάννη, Βάσω Λιαχάνου, Στέλλα Μουλαντζίκου, Χαρά Σταυρίδου, Ντίνα Παπαδάκη, Αλκμήνη Λαχανά, Ξένια Σπυροπούλου, Σταυρούλα Σιόντη, Μαρία Λέτσιου, Μαίρη Τσιούτσια και Αργυρώ Κολιού, με την υποστήριξη του Δήμου Παλαμά.

Η επεξεργασία θεμάτων που σχετίζονται με το περιβάλλον, τόσο σε γνωστικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο στάσεων και συμπεριφορών, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του εκπαιδευτικού προγράμματος του Νηπιαγωγείου. Οι συνέπειες της καταστροφής του περιβάλλοντος είναι πλέον μία πραγματικότητα που αγγίζει την καθημερινότητα όλων μας. Ως εκ τούτου, η ευαισθητοποίηση των παιδιών, από μικρή ηλικία, σε θέματα σεβασμού και προστασίας του περιβάλλοντος είναι πιο σημαντική από ποτέ.

.Έχοντας εμπλέξει τα παιδιά σε εκπαιδευτικές εμπειρίες με θέμα το περιβάλλον και την προστασία του, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, τα τέσσερα Νηπιαγωγεία Παλαμά και το Νηπιαγωγείο Μάρκου επένδυσαν στη συνεργασία μεταξύ παιδιών αλλά και μεταξύ εκπαιδευτικών και μετέτρεψαν το Πάρκο «Αστέριον» σε θεματικό πάρκο για το περιβάλλον. Κυρίαρχο χαρακτηριστικό της γιορτής ήταν το παιχνίδι, μέσα από το οποίο παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί αποχαιρετήσαμε τη φετινή σχολική χρονιά.

Η γιορτή ξεκίνησε στις 09:00 π.μ με παιχνίδι στους σταθμούς δραστηριοτήτων των πέντε Νηπιαγωγείων. Μετά το παιχνίδι τα παιδιά τραγούδησαν όλα μαζί στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για τη διάσωση του πλανήτη μας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι  Φούντα Ουρανία, Μπανάσος Κωνσταντίνος και Καρακώστας Δημήτριος. Η εκδήλωση έληξε με κεράσματα για όλους.

Από τα Νηπιαγωγεία Παλαμά & Μάρκου

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις17 Ιουνίου 2022, 11:50

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Ανακοινώθηκαν οι ώρες Αγιασμών για την πρώτη ημέρα στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ν. Καρδίτσας Ανακοινώθηκαν οι ώρες Αγιασμών για την πρώτη ημέρα στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ν. Καρδίτσας
    8 Σεπτεμβρίου 2026, 11:28
  • Συνεδριάζει την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά Συνεδριάζει την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά
    7 Σεπτεμβρίου 2026, 22:35
  • Αγιασμός για την έναρξη των εργασιών συντήρησης στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Ρουμ Παλαμά Αγιασμός για την έναρξη των εργασιών συντήρησης στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Ρουμ Παλαμά
    7 Σεπτεμβρίου 2026, 22:10
  • Η Μεταμόρφωση τίμησε τον ήρωα «βαρκάρη» της Κωνσταντίνο Τασιόπουλο, τρία χρόνια μετά την πλημμύρα (+Φωτο +Βίντεο) Η Μεταμόρφωση τίμησε τον ήρωα «βαρκάρη» της Κωνσταντίνο Τασιόπουλο, τρία χρόνια μετά την πλημμύρα (+Φωτο +Βίντεο)
    7 Σεπτεμβρίου 2026, 21:15
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva