Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ενημέρωση των εκπαιδευομένων του παραρτήματος Σοφάδων του ΣΔΕ Καρδίτσας με θέμα «Εμβολιασμός και Πρόληψη Υγείας» Κύριο

  • 11 Απριλίου 2024, 19:41
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Εκδηλώσεις
Ενημέρωση των εκπαιδευομένων του παραρτήματος Σοφάδων του ΣΔΕ Καρδίτσας με θέμα «Εμβολιασμός και Πρόληψη Υγείας»

...

 

Τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2024, στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Σοφάδων (παράρτημα του ΣΔΕ Καρδίτσας) πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τη σημασία του εμβολιασμού στην πρόληψη νοσημάτων σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Σοφάδων. Στόχος ήταν η ευαισθητοποίηση των εκπαιδευομένων για την αξία του εμβολιασμού για να μπορούν να έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής, προστατευμένοι από σοβαρά λοιμώδη νοσήματα.

 

Οι επισκέπτριες του Κέντρου Υγείας Σοφάδων, κ.Ντάφου Ελένη και κ.Τσιμπουκάκη Δανιέλα παρουσίασαν αναλυτικά τα απαραίτητα εμβόλια που πρέπει να γίνονται, τη συνιστώμενη δοσολογία και την ηλικία χορήγησης κάθε δόσης. Ο προληπτικός εμβολιασμός προστατεύει τη ζωή σε κάθε ηλικία. Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με ενδιαφέρουσα συζήτηση ανάμεσα στους συμμετέχοντες και διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού.

Ευχαριστούμε θερμά το Κέντρο Υγείας Σοφάδων για την στήριξή του στην υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης.

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Καρδίτσας λειτουργεί από το 2004 και είναι ένα καινοτόμο Σχολείο Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Το πρόγραμμα των ΣΔΕ χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση (ΕΣΠΑ)» που υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της ΕΕ και του Ελληνικού Δημοσίου. Εποπτεύονται από το την Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης και από το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ). Υπηρετούν την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού μέσω της εκπαίδευσης και στόχοι είναι η επανασύνδεση με την τυπική εκπαίδευση, η διαμόρφωση θετικής στάσης προς τη μάθηση, η απόκτηση βασικών γνώσεων και δεξιοτήτων και η πρόσβαση στην αγορά εργασίας.

Σουφλάκος Βασίλειος

Φυσικός – MSc Τηλεπικοινωνίες

Διευθυντής ΣΔΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις11 Απριλίου 2024, 19:44

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης τη Δευτέρα (3/8) σε τμήμα της Καρδίτσας, Παλαμά, Ιτέα, Φίλια, Φύλλο, Ερμήτσι και Αστρίτσα Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης τη Δευτέρα (3/8) σε τμήμα της Καρδίτσας, Παλαμά, Ιτέα, Φίλια, Φύλλο, Ερμήτσι και Αστρίτσα
    2 Αυγούστου 2026, 23:36
  • Την Δευτέρα 3 Αυγούστου η κηδεία της Ελένης Ζαϊμιώτη Την Δευτέρα 3 Αυγούστου η κηδεία της Ελένης Ζαϊμιώτη
    2 Αυγούστου 2026, 16:02
  • «Στα σκαριά» σύσκεψη φορέων για τον εορτασμό των Χριστουγέννων στην Καρδίτσα «Στα σκαριά» σύσκεψη φορέων για τον εορτασμό των Χριστουγέννων στην Καρδίτσα
    2 Αυγούστου 2026, 14:03
  • Χειροπέδες σε 51χρονο για κλοπή καυσίμων στην Καρδίτσα Χειροπέδες σε 51χρονο για κλοπή καυσίμων στην Καρδίτσα
    2 Αυγούστου 2026, 12:30
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva