Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ενημερωτική εκδήλωση για την Δρεπανοκυτταρική Νόσο από το Σύλλογο Πασχόντων Θαλασσαιμίας Καρδίτσας Κύριο

¨Ζώντας με Δρεπανοκυτταρική Νόσο: Προκλήσεις, Ελπίδα και Προοπτικές ¨ 10 & 11 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο ΄Κιέριον΄ στην Καρδίτσα
  • 8 Οκτωβρίου 2025, 19:47
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Εκδηλώσεις
Ενημερωτική εκδήλωση για την Δρεπανοκυτταρική Νόσο από το Σύλλογο Πασχόντων Θαλασσαιμίας Καρδίτσας

..

Η διοργάνωση μιας ενημερωτικής εκδήλωσης για την Δρεπανοκυτταρική Νόσο ήταν πάντα στα σχέδια του Συλλόγου μας. Ήρθε λοιπόν ο καιρός την σχεδιάσαμε και την πραγματοποιούμε.

Πιστεύουμε ότι η εστίαση στην συγκεκριμένη νόσο είναι πραγματική αναγκαιότητα λόγω του ότι η επιστημονική έρευνα και οι θεραπευτικές εξελίξεις στο πεδίο κινούνται με γοργούς ρυθμούς και αλλάζουν τα δεδομένα τόσο στην κλινική αντιμετώπιση της νόσου, όσο και στα ίδια τα συστήματα υγείας και φυσικά στις απαιτήσεις - διεκδικήσεις των πασχόντων αλλά και της ιατρικής κοινότητας από αυτά.

Η εκδήλωση έχει τίτλο ¨Ζώντας με Δρεπανοκυτταρική Νόσο: Προκλήσεις, Ελπίδα και Προοπτικές¨ και θα πραγματοποιηθεί το Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 του Οκτώβρη στην πόλη της Καρδίτσας στο Ξενοδοχείο ΄Κιέριον΄. Την Παρασκευή το πρόγραμμα της εκδήλωσης αρχίζει στις 17:00 και συνεχίζεται στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου.

Ο Σύλλογος προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει το κοινό για την Νόσο για αυτό και σας καλεί να παρακολουθήσετε την εκδήλωση.

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις8 Οκτωβρίου 2025, 19:49

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Υπότιλος: ¨Ζώντας με Δρεπανοκυτταρική Νόσο: Προκλήσεις, Ελπίδα και Προοπτικές ¨ 10 & 11 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο ΄Κιέριον΄ στην Καρδίτσα

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Την Τετάρτη 29 Ιουλίου κηδεία του Δημήτριου Κουσκούνα Την Τετάρτη 29 Ιουλίου κηδεία του Δημήτριου Κουσκούνα
    28 Ιουλίου 2026, 19:23
  • Κων. Μπαρμπούτης: Η Καρδίτσα δεν "φλέγεται" – Μια πόλη γεμάτη ζωή και δροσιά, ακόμα και το καλοκαίρι!! Κων. Μπαρμπούτης: Η Καρδίτσα δεν "φλέγεται" – Μια πόλη γεμάτη ζωή και δροσιά, ακόμα και το καλοκαίρι!!
    28 Ιουλίου 2026, 18:55
  • Σημάδια εγκατάλειψης στο μικρό σιντριβάνι στην Καρδίτσα (+Φωτο) Σημάδια εγκατάλειψης στο μικρό σιντριβάνι στην Καρδίτσα (+Φωτο)
    28 Ιουλίου 2026, 18:27
  • Υπεγράφη η σύμβαση για τις «Εργασίες αποκατάστασης οδικού δικτύου και κοινόχρηστων χώρων της Δ.Ε. Ιτάμου λόγω της θεομηνίας Daniel» Υπεγράφη η σύμβαση για τις «Εργασίες αποκατάστασης οδικού δικτύου και κοινόχρηστων χώρων της Δ.Ε. Ιτάμου λόγω της θεομηνίας Daniel»
    28 Ιουλίου 2026, 17:49
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva