Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μουσική σύναξη στο Μαυρομμάτι Κύριο

  • 2 Σεπτεμβρίου 2017, 16:08
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Εκδηλώσεις

Με επιτυχία έγινε την Τετάρτη 30 Αυγούστου στην πλατεία Γ. Καραϊσκάκης της ιστορικής έδρας του Δήμου Μουζακίου  η Λαϊκή Μουσική συναυλία με ντόπιους καλλιτέχνες της περιοχής μας

(με επικεφαλής τον τραγουδοποιό και οργανοπαίχτη  Γ. Κίσσα) την οποία οργάνωσαν από κοινού ο Δήμος Μουζακίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου "Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" και η Τ. Κοινότητα.

Αν και οι περισσότεροι επισκέπτες του χωριού αλλά και της ευρύτερης περιοχής είχαν επιστρέψει στους τόπους όπου διαμένουν, η προσέλευση του κόσμου για μία ακόμη φορά ήταν μεγάλη και γλέντησαν μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες με κέφι και ζωντάνια. 

Στη Λαϊκή Συναυλία παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος του Δήμου Μουζακίου και πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Γ. Κωτσός, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Επ. Γκινής, Θ. Καλλιώρας, Γ. Παναγόπουλος, η πρόεδρος του Ν. Προσώπου (Πολιτιστικού οργανισμού) κ. Ελένη Ρούσσα, οι Δημοτικοί σύμβουλοι  κ.κ. Θ. Στάθης  Ι. Γκινής, οι πρόεδροι των  τ. κοινοτήτων  Μαυρομματίου και Μουζακίου κ.κ. Γ. Νάσιος και Ν. Πούπης, ο πρόεδρος του Αθλ. Συλλόγου  Μουζακίου "ΠΑΣΙΑΛΗΣ"  κ. Ηλ. Γκαραβέλας, ο Πρόεδρος του Αρχαιολ. Πολιτ. Συλλόγου Μουζακίου "ΓΟΜΦΟΙ"  κ. Δ. Γκαραβέλας ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου "Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" κ. Δ. Γιώτης  και μεγάλος Μαυρομματιανός  "Δάσκαλος" πολεμικών τεχνών (ΤΑΕ.ΚΒΟ.ΝΤΟ.) κ. Γ. Μάλιος.

Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου "Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ"

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Προσωρινός ανάδοχος για την «Προμήθεια αστικού εξοπλισμού κοινοχρήστων χώρων Δήμου Μουζακίου» Προσωρινός ανάδοχος για την «Προμήθεια αστικού εξοπλισμού κοινοχρήστων χώρων Δήμου Μουζακίου»
    19 Σεπτεμβρίου 2026, 14:21
  • Φωτεινή Πλακιά: Ιανός, 6 χρόνια πότε πέρασαν; Φωτεινή Πλακιά: Ιανός, 6 χρόνια πότε πέρασαν;
    19 Σεπτεμβρίου 2026, 11:26
  • Αίτημα για προσλήψεις 12 ατόμων 55 ετών και άνω μέσω της ΔΥΠΑ θα ζητήσει ο Δήμος Μουζακίου Αίτημα για προσλήψεις 12 ατόμων 55 ετών και άνω μέσω της ΔΥΠΑ θα ζητήσει ο Δήμος Μουζακίου
    18 Σεπτεμβρίου 2026, 23:11
  • Ολοκληρώνεται η αναβάθμιση της αγροτικής οδοποιίας στο Αγναντερό Δήμου Μουζακίου Ολοκληρώνεται η αναβάθμιση της αγροτικής οδοποιίας στο Αγναντερό Δήμου Μουζακίου
    18 Σεπτεμβρίου 2026, 15:25
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva