Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πανήγυρις Ιεράς Σταυροπηγιακής και Κοινοβιακής Μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου Σπηλιάς των Αγράφων

  • 13 Αυγούστου 2025, 17:57
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Εκδηλώσεις
Πανήγυρις Ιεράς Σταυροπηγιακής και Κοινοβιακής Μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου Σπηλιάς των Αγράφων

.

Την Πέμπτη 14 Αυγούστου 2025 και ωρα 7.30 πμ θα τελεσθεί ο προεόρτιος Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία απο τον Σεβασμιώτατον Ποιμενάρχην μας Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεον.

Το απόγευμα στις 19.30 μ.μ. θα τελεσθεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας και τα εγκώμια στην Υπεραγία Θεοτόκο απο τον Πανοσιολογιώτατον Καθηγούμενον της Ιεράς μας Μονής Αρχιμ. Νεκτάριον Μητρόπουλον.

Την Πέμπτη 15 Αυγούστου 2025 και ώρα 07.30 θα τελεσθεί ο Πανηγυρικός Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στο εορτάζον Παλαιό Καθολικό της Μονής από τον Πανοσιολογιώτατον Καθηγούμενον Αρχιμ. Νεκτάριον Μητρόπουλον.

Το εσπέρας της ιδίας ημέρας στις 19.00 μμ θα τελεσθεί ο μεθέορτος Εσπερινός μετά του Κτητορικού Μνημοσύνου.

Στην Ιερά Μονή υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας στο ξενώνα της. Η πρόσβαση γίνεται απο το Μουζάκι- Πευκόφυτο- Βλάσι - Ιερά Μονή Σπηλιάς.
Τηλ. Επικοινωνίας 2445031739.

Ιερά Μονή Σπηλιάς

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Ενημερωτική εκδήλωση στο Ανθηρό την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου για το Leader Ενημερωτική εκδήλωση στο Ανθηρό την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου για το Leader
    24 Σεπτεμβρίου 2026, 10:35
  • Έως το τέλος του καλοκαιριού του 2027 η ολοκλήρωση του δρόμου Βραγκιανά – Ρόγκια Έως το τέλος του καλοκαιριού του 2027 η ολοκλήρωση του δρόμου Βραγκιανά – Ρόγκια
    24 Σεπτεμβρίου 2026, 10:04
  • Ημερίδα ενημέρωσης από την ΑΝΚΑ σχετικά με τις χρηματοδοτήσεις για ιδιωτικά έργα του προγράμματος LEADER (+Φωτο +Βίντεο) Ημερίδα ενημέρωσης από την ΑΝΚΑ σχετικά με τις χρηματοδοτήσεις για ιδιωτικά έργα του προγράμματος LEADER (+Φωτο +Βίντεο)
    22 Σεπτεμβρίου 2026, 19:12
  • Σημαντική δωρεά ελαιολάδου από την Ιερά Μονή Παναγίας Σπηλιάς στους κατοίκους του Δήμου Αργιθέας Σημαντική δωρεά ελαιολάδου από την Ιερά Μονή Παναγίας Σπηλιάς στους κατοίκους του Δήμου Αργιθέας
    21 Σεπτεμβρίου 2026, 16:23
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva