Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Για μια μικροκλοπή βρέθηκε πίσω από τα ...σίδερα Κύριο

  • 14 Μαΐου 2010, 21:55
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Κοινωνικές - Αστυνομικές

Για μια μικροκλοπή βρέθηκε πίσω από τα ...σίδεραΆτυχος...στάθηκε ένας 32χρονος συμπολίτης μας καθώς η μικροκλοπή που διέπραξε τον οδήγησε πίσω από τα κάγκελα.


Συγκεκριμένα την Πέμπτη 13 Μαΐου 2010 και ώρα 15.45, στην Καρδίτσα, 32χρονος, κάτοικος Καρδίτσας, εκμεταλλευόμενος την προσωρινή απασχόληση του 29χρονου ημεδαπού οδηγού φορτηγού Ι.Χ. αυτοκινήτου, το οποίο ήταν ανασφάλιστο και ευρίσκετο σε θέση στάθμευσης, αφήρεσε από τη θέση του συνοδηγού ατομικό τσαντάκι του οδηγού, περιέχον δύο κινητά τηλέφωνα και ένα πορτοφόλι με χρηματικό ποσό πενήντα Ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα.

Το περιστατικό έγινε έγκαιρα αντιληπτό από τον παθόντα και άλλους παρισταμένους συμπολίτες, οι οποίοι ενημέρωσαν άμεσα το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας, άνδρες του οποίου αναζήτησαν και συνέλαβαν ταχύτατα τον δράστη, την 17.00΄ώρα της ίδιας ημερομηνίας, στην πόλη της Καρδίτσας. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν όλα τα κλαπέντα αντικείμενα, τα οποία ήδη αποδόθηκαν στον παθόντα.

Επίσης, την ίδια ημέρα στις 20.50 στην Καρδίτσα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρδίτσας 21χρονος, κάτοικος Καρδίτσας, επειδή εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημ/κείου Καρδίτσας, από το έτος 2008, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης είκοσι ημερών, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι παραπάνω συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους δικογραφίες του Τμήματος Ασφαλείας, αποστέλλονται ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτ/κών Καρδίτσας.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva