.
.
.
.
.
.
.
.

Κοινωνικές - Αστυνομικές

Νέο τροχαίο στην Καρδίτσα - Αυτοκίνητο τούμπαρε εκτός δρόμου στο 2 χλμ. Καρδίτσα - Δέλτα (+Φώτο)

Νέο τροχαίο σημειώθηκε στην Καρδίτσα σήμερα Σάββατο 17 Απριλίου μετά το πρωινό συμβάν που είχαμε στο ύψος των καπναποθηκών.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (19-25/4) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (19-25 Απριλίου 2021) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (12-18/4) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (12-18 Απριλίου 2021) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (5-11/4) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (5-11 Απριλίου 2021) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Υλικές ζημιές υπέστη στέγη κατοικίας στη Δρακότρυπα μετά από πυρκαγιά

Στην κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε διώροφη κατοικία στην κοινότητα Δρακότρυπας Καρδίτσας κλήθηκε να επέμβει τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας (29/3) η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μουζακίου.

3ετή φυλάκιση σε υπάλληλο της ΔΟΫ Καρδίτσας - Εξέδιδε ψευδείς βεβαιώσεις μη οφειλής τελών κυκλοφορίας

Με φυλάκιση τριών ετών καταδίκασε το Πενταμελές Εφετείο Λάρισας, έναν υπάλληλο της ΔΟΥ Καρδίτσας που παραπέμφθηκε κατηγορούμενος για απιστία στην υπηρεσία, αλλά και για ψευδείς βεβαιώσεις σε βάρος του Δημοσίου, όπως και έναν Καρδιτσιώτη ελεύθερο επαγγελματία σε ρόλο «διεκπεραιωτή» που παραπέμφθηκε κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία τόσο για την απιστία, όσο και για τις ψευδείς βεβαιώσεις.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (29/3 - 4/4) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (29 Μαρτίου έως 4 Απριλίου 2021) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ