Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νεκρός στη Λίμνη Πλαστήρα νεαρός αλλοδαπός από αναμμένο μαγκάλι - Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ένας ακόμα ανήλικος Κύριο

  • 29 Σεπτεμβρίου 2017, 11:39
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Κοινωνικές - Αστυνομικές

Τραγικό θάνατο για ένα νεαρό αλλοδαπό είχαμε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (29/9) στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net.

Όπως έγινε γνωστό δύο νεαροί από το Πακιστάν που διέμεναν σε τροχόσπιτο στην Κερασιά της Λίμνης Πλαστήρα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο τις πρωινές ώρες στο Νοσοκομείο Καρδίτσας με συμπτώματα δηλητηρίασης από εισπνοή αναθυμιάσεων που προερχόταν από μαγκάλι που είχαν ανάψει προφανώς λόγω των χαμηλων θερμοκρασιών μέσα στο τροχόσπιτο που διέμεναν.

Ο ένας εκ των δύο ηλικίας περίπου 20 ετών υπέκυψε στο Νοσοκομείο Καρδίτσας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ενώ ο δεύτερος που είναι ανήλικος φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Τα αίτια του θανατηφόρου συμβάντος διερευνά  το Α.Τ. Λίμνης Πλαστήρα

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις29 Σεπτεμβρίου 2017, 11:50

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Συλλήψεις στη Λίμνη Πλαστήρα για κατανάλωση αλκοόλ από ανήλικη Συλλήψεις στη Λίμνη Πλαστήρα για κατανάλωση αλκοόλ από ανήλικη
    14 Αυγούστου 2026, 10:57
  • Την Παρασκευή 14 Αυγούστου η κηδεία της Ελένης Γούλα Την Παρασκευή 14 Αυγούστου η κηδεία της Ελένης Γούλα
    14 Αυγούστου 2026, 11:07
  • Δασαρχείο Καρδίτσας: Ετοιμότητα λόγω του Δελτίου Πρόγνωσης καιρού και του Χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς (κατηγορία 3) που ισχύει για την Πέμπτη (13/8) Δασαρχείο Καρδίτσας: Ετοιμότητα λόγω του Δελτίου Πρόγνωσης καιρού και του Χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς (κατηγορία 3) που ισχύει για την Πέμπτη (13/8)
    13 Αυγούστου 2026, 08:48
  • Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε όλη τη Θεσσαλία την Πέμπτη (13/8) - Πολύ υψηλός στις Σποράδες Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε όλη τη Θεσσαλία την Πέμπτη (13/8) - Πολύ υψηλός στις Σποράδες
    12 Αυγούστου 2026, 15:03
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva