Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τροχαίο για Καρδιτσιώτη το πρωί της Τετάρτης στην Λαμίας - Καρδίτσας Κύριο

  • 26 Μαρτίου 2014, 10:37
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Κοινωνικές - Αστυνομικές

Ένα ακόμη τροχαίο στη φαρμακερή στροφή του επαρχιακού δρόμου Λαμίας - Δομοκού στο ύψος του Νέου Νοσοκομείου Λαμίας, ήρθε να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των συμβάντων.

Ήταν περίπου 9.20 πμ, όταν οδηγός από την Καρδίτσα που επέστρεφε στη Θεσσαλική πόλη, έχασε τον έλεγχο του μπλε opel corsa, βρήκε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα και αφού σκαρφάλωσε στο απέναντι κράσπεδο, ανετράπη και από καθαρή τύχη δε βρέθηκε στο χώρο του Νοσοκομείου!

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, δύο δέντρα τον κράτησαν στο σημείο που προσγειώθηκε και δεν κύλησε παρακάτω με ακόμη μεγαλύτερο κίνδυνο για την υγεία του.

Αμέσως ένα διασώστης του ΕΚΑΒ που έτυχε να βρίσκεται στα Έκτακτα, πήδησε τα κάγκελα του Νοσοκομείου και βρέθηκε στο σημείο απεγκλωβίζοντας τον οδηγό ο οποίος και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με επιπόλαια, όπως αποδείχτηκε, τραύματα.

Μέσα στο αυτοκίνητο όμως υπήρχε και ένα συμπαθέστατο λευκό τετράποδο, το οποίο φαινόταν φανερά φοβισμένο από το συμβάν, περίμενε όμως υπομονετικά το αφεντικό του να επιστρέψει από τα έκτακτα για να τον πάρει.

Όπως ήδη σημειώσαμε το συγκεκριμένο τροχαίο ήρθε να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των θλιβερών συμβάντων στο σημείο. Θυμίζουμε ότι στο ίδιο ακριβώς σημείο είχαν εμπλακεί σε τροχαίο τέσσερις εκπαιδευτικοί από την Καρδίτσα στις 12 Νοεμβρίου 2013, καταλήγοντας και πάλι στην περίβολο του Νοσοκομείου Λαμίας, ευτυχώς χωρίς κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

Πηγή: efthia.gr

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις26 Μαρτίου 2014, 10:48

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva