Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Αργιθέα των πανέμορφων τοπίων και της κρατικής αδιαφορίας (Βίντεο) Κύριο

  • 23 Σεπτεμβρίου 2012, 23:26
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Παρουσιάσεις

Η κάμερα της webtv του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων και ο Γιώργος Κουβαράς, στην κοιλάδα του Αχελώου.

Με αφορμή τη διημερίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κοιλάδα του Αχελώου, το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων καταγράφει το εκπληκτικής ομορφιάς τοπίο, τα προβλήματα των κατοίκων, τις προτάσεις των εκπροσώπων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την περιοχή και διερευνά τις προοπτικές ανάπτυξης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις23 Σεπτεμβρίου 2012, 23:49

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Δημήτρης Παπακώστας: Η τακτική συγκοινωνία ορεινής Αργιθέας νομική υποχρέωση Κράτους και ΤΑ : Ώρα αποφάσεων! Δημήτρης Παπακώστας: Η τακτική συγκοινωνία ορεινής Αργιθέας νομική υποχρέωση Κράτους και ΤΑ : Ώρα αποφάσεων!
    30 Σεπτεμβρίου 2026, 15:36
  • Εκδικάζεται στις 7 Οκτωβρίου στο ΣτΕ η αίτηση ακύρωσης περιβαλλοντικής άδειας για το αιολικό στη θέση "Καζάρμα" Εκδικάζεται στις 7 Οκτωβρίου στο ΣτΕ η αίτηση ακύρωσης περιβαλλοντικής άδειας για το αιολικό στη θέση "Καζάρμα"
    30 Σεπτεμβρίου 2026, 11:37
  • Μενέλαος Παπαδημητρίου: "Η γέφυρα Κοράκου στις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2026!!!" Μενέλαος Παπαδημητρίου: "Η γέφυρα Κοράκου στις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2026!!!"
    27 Σεπτεμβρίου 2026, 18:10
  • Ενημερωτική εκδήλωση στο Ανθηρό την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου για το Leader Ενημερωτική εκδήλωση στο Ανθηρό την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου για το Leader
    24 Σεπτεμβρίου 2026, 10:35
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva